Plenka Baba Boo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
233
16.7.12 13:44

Plenka Baba Boo

Máte, prosím, někdo zkušenosti s plenkou Baba+Boo AIO? Dle návodu výrobce by se měla prát na 40°, ale já ji nechci prát zvlášť odděleně od ostatních plenek. Zkoušela jste ji některá prát na 60°? Jinak je moc pěkná a za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
16.7.12 14:35

Já mám, eru na 40 třeba s naším oblečením, jinak občas vyperu na 60 a nic se s nima dosud nestalo.
Jinak jsem objevila teď stejné za 250kč :palec: jen jiná značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
16.7.12 22:19

Peru na 60 vsechny pliny vcetne teto a je porad v poho. Kdyz byl kluk mensi, pouzivala jsem ji i na noc, cural malo, nekdy skoro vubec a diky kontaktni vrstve byl v suchu. Ted uz by protekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.7.12 12:49

Díky.
loka: a jaká je to značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
17.7.12 21:27

tady je odkaz abych nedělala reklamu :andel: dokonce sou teď v akci, dneska jsem je objednávala, zatím je nemám teda vyzkoušený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.13 11:42

Dobrý den a jaké s nimi máte zkušenosti? doporučili byste je pro novorozeně? Jsou to takové ty plenky Baba+boo vše v jednom? děkuji moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
30.1.13 10:24

Já je na novorozeně používala, ale vkládačky jsem nedávala do kapsy, ale volně a svrchňáky jsem použila na víckrát, než se daly prát. Mám 2 kusy. Byly to jedny z mála „AIO“, které mi na malé miminko jakš takš šly. Jinak teď už je dávám jako kapsovku jen když jdeme pryč a jsou parádní. Jinak mi trochu vadí, jak jsou vkládačky umělé. Je to myslím mikrovlákno. Některé děti by to asi nemusely snášet. Jinak rychle schnou a peru na 60. Doporučuju je střídat s jinými typy - přírodnějšími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí