Pampers vs. Huggies

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Iveta89
15.7.12 10:41

Pampers vs Huggies

Zdravím nově jsem po 18 měsících koupila Huggies pleny a malý je nejspíš z nich osypaný bylo by to možný? Do ted jsme používali jen Pampers a nic takového se mi nestalo. :nevim: U pampersek se mi pročůral že mu to všecko hned vyteklo.Tak proto ta změna ale jak to vypadá asi se knim vrátím zpět :nevim: Jak to vydíte vy? Které z těhle dvou značek vám vyhovují? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
15.7.12 10:44

Pokud se osypal, tak je nedávej a zkus tesco pleny zelené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.7.12 10:45

Obě stejně. Syn nemá problémy ani z jedněch, sedí nám jak Pampers, tak Huggies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
15.7.12 10:48

Jako cenově mi vyjdou lépe snad i ty Pampers než ty tesco protože je v tom balení málo já nevím :nevim: jako nejde mi zas až tak o cenu ale mám na plenách dvě děti a tak jsem chtěla někde ušetřit a koukám že jsem udělala asi chybu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
15.7.12 10:48

Od narození máme Pampersky.

• Citovat
  • Upravit
17363
15.7.12 10:49

Za nás Pampers. Huggies mi protékaly, navíc se ta buničina v tom vždycky tak zvláštně nacuckovatěla (a to jsem jí přebalovala hodně často).
Kupuju Pampers active baby a jsem spokojená (až na tu cenu :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
15.7.12 10:51
@Iveta89 píše:
Jako cenově mi vyjdou lépe snad i ty Pampers než ty tesco protože je v tom balení málo já nevím :nevim: jako nejde mi zas až tak o cenu ale mám na plenách dvě děti a tak jsem chtěla někde ušetřit a koukám že jsem udělala asi chybu :nevim:

Je jich tam mene, ale musi se spocitat cena za kus a jinak ja treba doporucuju z Alberta ty vyhovujou nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
15.7.12 10:51

Syn měl plenkovou dermatitidu a z Huggies byl taky strašně osypany. Používala jsem jen Pampers Ve věku tvého prcka jsem, právě kvůli pročůrání, koupila na noc Baby love z DM a ty byly v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
15.7.12 10:53

@Janik101 Také mám děti od začátku na paperskách první měsíce jsem kupovala ty premium care a pak active baby ale nevím co se stalo ale dětem to z toho vyteče. :nevim: Pochybuju že bych zapoměla přebalovat nebo dělala něco špatně a z huggies je starší osypaný a furt mi ukazuje na pytlíčka bebí :?: Nikdy jsem děti neměla opruzený mažu denně bepanthenem i preventivně a tohle se mi moc nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
4780
15.7.12 10:53

Nám teda vyhovují Pampers, Huggies vůbec ne. Já mám teda teď na plenách 2 děti tak z finančních důvodů kupujem tesco zelené nebo albert. A s obouma jsem spokojená. Teď byla v tescu akce na pleny Gaga premium a příjemně mě překvapily. Ale ono když se to vezme okolo a okolo tak když si spočítám cenu jedné pampersky v akci a tesco plenky co není v akci tak to vyjde skoro nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tadynek16
15.7.12 10:56

Ty Tesco pleny zelené jsou fakt dobré, taky jsem je používala a byla jsem s nima moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Iveta89
15.7.12 10:58

Takže teď mám tady skoro tři balíky Huggies a jsem z toho špatná co že jsem to vlastně koupila že jsem na tom ještě hůř než jsem byla :think: Achijo ale tak co jsou to jen pleny tyhle zdělám a pak se asi vrátím k pamperskám :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20885
15.7.12 10:59

Tak nám vyhovují jak papmersky tak hagísky, ale spíš ted používám pampersky protože byly akce tak mám zásobu. jo a pak jsem taky měla ráda z rossmana Baby dream :palec:jo a myslím že přečůrat se dá každá plena, podle mě je to tím jak dítě leží, v jaké poloze, že si tu plínku zřeba zkroutí :lol: já třeba nedávno dala malou na bok, po chvilce začla tlačit a hned to měla až na zádech, ale plenku zato neviním :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.07.12 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
15.7.12 11:00

A co používáte za ubrousky? Stejné značky nebo jiné?

• Citovat
  • Upravit
18223
15.7.12 11:02

¨Za nás pampers, hugies mi pročůral, navíc jak je napsáno výše, divně zcuckatěli a když jsem se jen podíávala, jestli není počůranej, tak se mi ta buničina v pleně sesypala :nevim:
Teď jsme koupili pleny z DM a měla jsem strach, jak zvládnou noci, protože pampers mi poslední dobou v noci pročůral a DM zatím dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí