Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
¨Za nás pampers, hugies mi pročůral, navíc jak je napsáno výše, divně zcuckatěli a když jsem se jen podíávala, jestli není počůranej, tak se mi ta buničina v pleně sesypala ![]()
Teď jsme koupili pleny z DM a měla jsem strach, jak zvládnou noci, protože pampers mi poslední dobou v noci pročůral a DM zatím dobrý ![]()
Mě se teda kluci neosypali, ale zase jsme s nimi měli ten problém s pročůráním, u pampersek ani jedno. Jinak mě napadlo proti tomu pročůrání jedině častěji přebalovat ![]()
@Bajča Tak určitě záleží i na tom.To je jasný taky jsem nad tím uvažovala
Když ale maličký mi spí jen na boku
a ten druhý po celý posteli chvíli na břišku chvíli na zádech pak si lehne na mě je to cestovatel ![]()
@Maia22 Když staršího přebalím v noci tak to mám na min. 2 hodiny než znovu usne, už jsem to zkoušela. Takže pak mu trvá než znovu zabere ![]()
@Iveta89 píše:
@Bajča Tak určitě záleží i na tom.To je jasný taky jsem nad tím uvažovalaKdyž ale maličký mi spí jen na boku
a ten druhý po celý posteli chvíli na břišku chvíli na zádech pak si lehne na mě je to cestovatel
a nebo je ta plenka málo utažená. každopádně zkus i ty z dm, zatím jsem na ně ještě neslyšela nic negativního ikdyž sama jsem je ještě nezkoušela
@Iveta89 píše:
@Maia22 Když staršího přebalím v noci tak to mám na min. 2 hodiny než znovu usne, už jsem to zkoušela. Takže pak mu trvá než znovu zabere
přesně, proto v noci nepřebaluju a přečůraná není nikdy a spí klidně ![]()
Mala mela jako miminko vyrazku po zelenych Pampers, pouzivala jsem Huggies a nebyl problem. Zelene Tesco taky dobre, ale kdyz byla hodne pocurana, vadilo mi, ze mela ten gel z pleny na zadecku. Ted pouzivam Pampersky oranzove i Huggiesky a momentalne jsem vyhodne nakoupila Babylove v DM a vsechno v pohode. Ubrousky pouzivam bud bile Babylove DM, anebo bile z Lidlu a nikdy jsem s nimi nemela problem.Je pravda, ze ty Pamperskove ubrousky hezky voni a asi jsou i o neco lepsi, ale zase jsou drazsi.
Ja pouzivala do ted pampers - bud active baby, nebo premium care, stridala jsem je. Ale mala ted zacala pit jako duha a pampersky to proste neudrzi. Ma ji procuranou skrz na skrz treba za pul hodiny a furt mela mokry obleceni, kocarek…
Tak jsem ve fazi hledani neceho jineho, zkousela jsem huggies, ale nic moc. Nevim uz teda, ktere konkretne to byly… Babylove mi vubec nevyhovuji, ty Albertacky jsem mela na zkousku jen asi 3 pliny, nebyly spatny, ale zadnej zazrak teda taky ne.. Ted mam koupeny Babydream z Rossmana a zatim dobry. Zatim ji neprocurala, tak snad budou dobry. A ta cena taky docela jde, proti bilym pamperskam jsou skoro zadarmo ![]()
A ubrousky pouzivam bud Babylove - tech mam zasobu, nakoupila jsem je za kuponky z ty jejich knizky, nebo Johnsons..
@Majdula83 píše:
Ja pouzivala do ted pampers - bud active baby, nebo premium care, stridala jsem je. Ale mala ted zacala pit jako duha a pampersky to proste neudrzi. Ma ji procuranou skrz na skrz treba za pul hodiny a furt mela mokry obleceni, kocarek…
Tak jsem ve fazi hledani neceho jineho, zkousela jsem huggies, ale nic moc. Nevim uz teda, ktere konkretne to byly… Babylove mi vubec nevyhovuji, ty Albertacky jsem mela na zkousku jen asi 3 pliny, nebyly spatny, ale zadnej zazrak teda taky ne.. Ted mam koupeny Babydream z Rossmana a zatim dobry. Zatim ji neprocurala, tak snad budou dobry. A ta cena taky docela jde, proti bilym pamperskam jsou skoro zadarmo
A ubrousky pouzivam bud Babylove - tech mam zasobu, nakoupila jsem je za kuponky z ty jejich knizky, nebo Johnsons..
my hodně použivali ty TESCO - ty zelené,
a fakt super… neměli jsme snad žádnou nehodu, i přes noc ![]()
tady tyhle:
http://www.sbazar.cz/…611952_1.jpg
@Iveta89 píše:
A co používáte za ubrousky? Stejné značky nebo jiné?
žínku namočenou ve vodě, nebo sprchu. ![]()
@lucineeccka Víš že mě to už taky napadlo
Asi to skusím a voňavé to taky bude ![]()
@Iveta89 ahoj, pouzivam babylve z dm (cez den je maly v latkovkach, takze len na noc). v noci mi maly spi 14 hodin a vypije cca 2 dcl a vydrzia v pohode ![]()
vyskusaj ![]()
Používáme obě značky, nikdy sme vyloženě problém s protékáním neměli u žádných, ale pár nehod se stalo u huggies v době kdy byl ještě převážně na mléku. Upřednostňuju ale pampers, z toho důvodu, že lépe sedí a gel v nich sice nabobtná, ale není to chuchvalec buničiny jako u huggies.
Ubrousky kupuju v DM, doteď sme snad jiné nezkoušeli, jen včera sem narazila v globusu na akci ubrousků pampers, tak sem je na zkoušku vzala ![]()