Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
U syna jedině Pampers, po Huggies či jiných plenkách se osypával pravidelně..
Dcerce je to jedno (tedy jejímu zadečku), ale jsem zvyklá na Pampers..
Ubrousky máme Babylove…
Ubrousky kupuji jedině Babylove bílé a jsem spokojená. Pampers plenky občas střídám s Babylove a vše v pohodě. Teď mám koupeny dva balíky Huggies, tak uvidíme…
Ahoj, Huggies jsme tedy nezkoušeli ale pampers jsme používali a zhruba do 3,5 měsíce super a pak co začala mít nohy věčně ve vzduchu nám začali šíleně protýkat na záda, několikrát denně jsem převlékala. Koupila jsem tedy Babylove a jsem spokojená, sice se nám taky občas stane že proteče ale ne v takovém množství a ne tak často ![]()
Ubrousky taktéž z DM babylove bílé ![]()
Jsou ty babylove něco jako babydream? Sestřenice nakupuje v Německu a tam je tato značka. Nebo je i tady stejná ta značka?
@Iveta89 píše:
Jsou ty babylove něco jako babydream? Sestřenice nakupuje v Německu a tam je tato značka. Nebo je i tady stejná ta značka?
babylove je DM, babydream je ROssmann ![]()
A jezdíte je někdo kupovat do Němec? Abych ji nemusela volat? Nevíte na kolik vyjdou tam?
@Iveta89 ja mam od DM kuponky na pleny.Kdyz pouzijes pri koupi kupon + joker 25 % na nejdrazsi produkt, vyjde te ve velikosti 3 jedna plena na cca 2,80,– coz si myslim, ze mozna nemaji ani v Nemecku
Staci se registrovat do DM programu Babybonus a oni ti poslou knizecku
Od mala huggies (newborn, activ baby a dry baby nebo jak se jmenují)nebo pampers active baby na noc máme pleny babylove
Pro obě holky od narození pampers, ze začátku ty premium care.
Potom jsem vyzkoušela i zelené z tesca a nově i značku babylove (pleny z dm v krabici) a oboje dobré. Ale pampersky u nás vítězí.
Že by protekly, to se mi stávalo málokdy, většinou když jsem plínku špatně nasadila.
Huggies jsem taky vyzkoušela, ale nezamlouvaly se nám. Ubrousky kupuji v tescu - modré „my baby“, vyzkoušela jsem i bílé babylove z dm, ubrousky pampers, po žádných se holky neosypaly. Hlavně neparfémované a bez oleje a podobných přísad. ![]()
Jinak mi malá protekla u všech hlavně v noci, ale je to tím že spí jen na boku, ted jí dávám ty babylove o číslo větší a mám klid
U nás frčí Pampers AB, sice občas nehody po noci jsou (asi kvůli ležení v jedné poloze, je to vždy na jednom boku), ale to byly i při pokusech s jinými plenami, které z jiných důvodů nevyhovovaly. Huggies mi přišly moc prkenné a moc volné kolem nožiček.
Ubrousky jsem si oblíbila Toujours senzitive z Lidla, jsou za dobrou cenu, pevné, nejsou „řídké“ jako některé, dost velké, nesmrdí, prostě pro mě mnohem lepší než dříve používané Pampers ubrousky. Občas jsme měli i Babylove z DM, taky dobré, pro mě jen o chlup horší než ty z Lidla, lepší než Pampers.
Asi do půl roka prcka jsem používala na omytí vodu a vatové tamponky (hotové z Tesca), přišlo mi to lepší než žínka, která by se mi eklovala použít podruhé a zas tisíc jich mít…
A na cesty do kabelky mám ubrousky z Rossmanna Babydream zelený obal, malé balení po 15ks, taky fajn.
Já používala od narození Pampers a Huggies byla jsem s nima spokojená, a pak jsem začala s DM babylove a s rossmanu Babydream neosypal se. A ted už má plíny jen na noc tak mu kupuju v lidlu to malé balení Toujours. A ubrousky jsem používala pampers, huggies. Babylove ty bílé a Babydream ty modré ![]()