Pampers vs. Huggies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
15.7.12 12:06

My kupujeme od narození Huggies, Pampers vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
15.7.12 12:12

U syna jedině Pampers, po Huggies či jiných plenkách se osypával pravidelně..
Dcerce je to jedno (tedy jejímu zadečku), ale jsem zvyklá na Pampers..
Ubrousky máme Babylove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.12 12:37

Ubrousky kupuji jedině Babylove bílé a jsem spokojená. Pampers plenky občas střídám s Babylove a vše v pohodě. Teď mám koupeny dva balíky Huggies, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
15.7.12 13:12

Ahoj, Huggies jsme tedy nezkoušeli ale pampers jsme používali a zhruba do 3,5 měsíce super a pak co začala mít nohy věčně ve vzduchu nám začali šíleně protýkat na záda, několikrát denně jsem převlékala. Koupila jsem tedy Babylove a jsem spokojená, sice se nám taky občas stane že proteče ale ne v takovém množství a ne tak často :)
Ubrousky taktéž z DM babylove bílé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
15.7.12 13:17

Jsou ty babylove něco jako babydream? Sestřenice nakupuje v Německu a tam je tato značka. Nebo je i tady stejná ta značka?

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
15.7.12 13:28
@Iveta89 píše:
Jsou ty babylove něco jako babydream? Sestřenice nakupuje v Německu a tam je tato značka. Nebo je i tady stejná ta značka?

babylove je DM, babydream je ROssmann :)

• Citovat
  • Upravit
Iveta89
15.7.12 13:30

A jezdíte je někdo kupovat do Němec? Abych ji nemusela volat? Nevíte na kolik vyjdou tam?

• Citovat
  • Upravit
15.7.12 13:53

@Iveta89 ja mam od DM kuponky na pleny.Kdyz pouzijes pri koupi kupon + joker 25 % na nejdrazsi produkt, vyjde te ve velikosti 3 jedna plena na cca 2,80,– coz si myslim, ze mozna nemaji ani v Nemecku :) Staci se registrovat do DM programu Babybonus a oni ti poslou knizecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
15.7.12 14:32

Od mala huggies (newborn, activ baby a dry baby nebo jak se jmenují)nebo pampers active baby na noc máme pleny babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.7.12 14:59

Pro obě holky od narození pampers, ze začátku ty premium care. ;) Potom jsem vyzkoušela i zelené z tesca a nově i značku babylove (pleny z dm v krabici) a oboje dobré. Ale pampersky u nás vítězí. :palec: Že by protekly, to se mi stávalo málokdy, většinou když jsem plínku špatně nasadila. 8) Huggies jsem taky vyzkoušela, ale nezamlouvaly se nám. Ubrousky kupuji v tescu - modré „my baby“, vyzkoušela jsem i bílé babylove z dm, ubrousky pampers, po žádných se holky neosypaly. Hlavně neparfémované a bez oleje a podobných přísad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
15.7.12 16:39

Jinak mi malá protekla u všech hlavně v noci, ale je to tím že spí jen na boku, ted jí dávám ty babylove o číslo větší a mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
15.7.12 16:54

U nás frčí Pampers AB, sice občas nehody po noci jsou (asi kvůli ležení v jedné poloze, je to vždy na jednom boku), ale to byly i při pokusech s jinými plenami, které z jiných důvodů nevyhovovaly. Huggies mi přišly moc prkenné a moc volné kolem nožiček.
Ubrousky jsem si oblíbila Toujours senzitive z Lidla, jsou za dobrou cenu, pevné, nejsou „řídké“ jako některé, dost velké, nesmrdí, prostě pro mě mnohem lepší než dříve používané Pampers ubrousky. Občas jsme měli i Babylove z DM, taky dobré, pro mě jen o chlup horší než ty z Lidla, lepší než Pampers.
Asi do půl roka prcka jsem používala na omytí vodu a vatové tamponky (hotové z Tesca), přišlo mi to lepší než žínka, která by se mi eklovala použít podruhé a zas tisíc jich mít…
A na cesty do kabelky mám ubrousky z Rossmanna Babydream zelený obal, malé balení po 15ks, taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.12 19:46

Já používala od narození Pampers a Huggies byla jsem s nima spokojená, a pak jsem začala s DM babylove a s rossmanu Babydream neosypal se. A ted už má plíny jen na noc tak mu kupuju v lidlu to malé balení Toujours. A ubrousky jsem používala pampers, huggies. Babylove ty bílé a Babydream ty modré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí