Plenkové kalhotky

81
13.4.11 15:27

plenkové kalhotky

ahoj, poraďte mi prosím nějaké plenkové kalhotky, do kterých se dává klasická bavlněná plenka, jsou prodyšné, neprotečou, ale nejsou s igelitem, jako např. Sandry.
Máme 12 kg.
Pokud takové jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
13.4.11 15:31

Je jich spousta - Imse Vimse, Thirsties, Baby Bee Hinds…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
13.4.11 15:39

jsou to teda ty s tím „polyuretanovým zátěrem“ ?
to je nějaký prodyšný igelit :-D
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
13.4.11 15:42

Jj, PUL je polyurethanový zátěr, taková vrstvička na látce. Není to igelit, je to prodyšné. Je jich ještě víc, vyhledej si „PUL kalhotky“.

Ale nejoblíbenější jsou ty Imse Vimse, Popolini, Bambino Mio, Thirsties, Bummis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
13.4.11 15:48

Ještě kromě PUL , existují fleesové a vlněné , ty jsou oboje prodyšnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.4.11 15:56

Pokud chceš levnější, ale dobrou variantu, tak tady (používám jen ty na obě děti)

http://www.plienka.sk/index.php?…

Prodyšné, nepromokavé (vydrží celou noc i u 14kg dítěte, spíš to prosákne okolo, za což výrobce nemůže :lol: ), peru jen, když jsou pokakané nebo smrdí. Jinak při přebalování pouze střídám a nechávám mezitím proschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.4.11 16:19
Amabilis77 píše:
Pokud chceš levnější, ale dobrou variantu, tak tady (používám jen ty na obě děti)

Prodyšné, nepromokavé (vydrží celou noc i u 14kg dítěte, spíš to prosákne okolo, za což výrobce nemůže :lol: ), peru jen, když jsou pokakané nebo smrdí. Jinak při přebalování pouze střídám a nechávám mezitím proschnout.

Tý jo, dík za tip, teď jsem hledala něco ne moc drahého, protože doufám, že v létě už bude bez plen, ale potřebovala jsem doplnit svrchňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.4.11 16:33

Mag, nemáš zač. Já si myslela, že už taky budem bez plen, ale zatím je to holá utopie. Ale nic si z toho nedělám, pračka to vypere :lol: Už přes rok používám FIX L a pořád velká spokojenost, ani se nehly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.4.11 16:45

Už jsou dvoje objednané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 22:35

ahojky chtěla bych co nejdříve objednat bavlněné plenkové kalhotky zatím jsem našla bambionomio, anavy které jsou lepší a kde se dají objednat nebo koupit.a
jakou velikost má 10kg malá a do kolika kg jsou?dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
9.9.11 13:07
Katka Kružlíková píše:
ahojky chtěla bych co nejdříve objednat bavlněné plenkové kalhotky zatím jsem našla bambionomio, anavy které jsou lepší a kde se dají objednat nebo koupit.a
jakou velikost má 10kg malá a do kolika kg jsou?dík moc

Ahoj, myslíš svrchní kalhotky? BambinoMio kalhotky jsou vhodné jen na plenky rovné (poskládaná klasická čtvercová plenka nebo vícevrstevné plenky), nejdou použít na kalhotkové plenky (bavlněná plenka ve tvaru kalhotek). Vzala bych velikost L (do 12 kg).
Anavy svrchní kalhotky jsou vícevelikostní, takže kup jakékoliv, je to jedna velikost, pokud začínáš, nejlepší jsou flísáčky. Nevím, jak dobře drží plenky na rovno (u chodícího dítěte to může klouzat, ale zkušenost nemám).
Oboje mají myslím na www.babako.cz, www.ekopleny.cz. A nebo zkus kouknout třeba na mimibazar, na zkoušku koupit použité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.10.11 08:52
AnastazieB píše:
Je jich spousta - Imse Vimse, Thirsties, Baby Bee Hinds…

Super typ, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 15:48

dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 15:48

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvkaV5
11.11.11 11:46

potřeba látkových plenek

Ahoj holky, co používáte látkové plenkové kalhotky. Chci se zeptat, kolik tak doma máte zásobu, aby vám to vystačilo na denní spotřebu + vyprání.
Díky předem za příspěvky! :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí