Jaký jiný výraz pro "hnusky"?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
693
10.4.11 20:17

Jaký jiný výraz pro "hnusky"???

Ahoj holky,

chtěla jsem říct, že se mi vůbec nelíbí výraz „hnusky“ - a to, ať si kdo o papírových plenách myslí co chce…

Já zatím nelátkuju, u předchozích dvou jsem používala jednorázovky, teď bych látku ráda zkusila. Ale při pročítání diskusí mi tohle slovo, jako nelátkující, vadilo.

Máte nějaký nápad, kterým jiným výrazem by se dalo nahradit?? :wink:

PS - slovo by mělo být pokud možno krátké, aby se „ujalo“ :mrgreen: a samozřejmě ne hanlivé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
10.4.11 20:20

Jo taky mi to slovo vadí, dokonce jsem dostala sz, že jsem nekojící hnusařka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
10.4.11 20:24

ježiši.. to jako vážně? :zed: to snad tvoje věc ne? některý maminky jsou fakt neuvěřitelný :roll:

Laskecka píše:
Jo taky mi to slovo vadí, dokonce jsem dostala sz, že jsem nekojící hnusařka :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
11689
10.4.11 20:24
Mě to neva, pobavila jsem se nad inteligencí oné maminky :lol:
lucineeccka píše:
ježiši.. to jako vážně? :zed: to snad tvoje věc ne? některý maminky jsou fakt neuvěřitelný :roll:
Laskecka píše:
Jo taky mi to slovo vadí, dokonce jsem dostala sz, že jsem nekojící hnusařka :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
10.4.11 20:25

Mně je sice úplně fuk, jak tomu kdo říká, ale pokud vím, tak nejobvyklejší výraz pro jednorázovky je „pampersky“… a ten mi přijde úplně běžný a neutrální. :wink:

Příspěvek upraven 10.04.11 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
10.4.11 20:25
Laskecka píše:

Nepovídej… Mě to slovo taky vytáčí. Mě by zajímalo který inteligent to vymyslel. Tak to já so přidávám a jsem taky nekojící hnusařka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
10.4.11 20:26
BohunkaP píše:
Mně je sice úplně fuk, jaký výraz kdo použije, ale pokud vím, tak nejobvyklejší výraz pro jednorázovky je „pampersky“… a ten mi přijde úplně běžný a neutrální. :wink:

Přesně tak :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
10.4.11 20:27

no když jsem se posledně ohradila proti tomu názvu, dostala jsem kapky, že jsem vztahovačná, přecitlivělá a že je to přece terminus technicus, který používá každý (tedy kromě mě) … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:28

Jestli jsem dotaz správně pochopila tak fuj plenám říkáme „fujky“ :-D A nebo „ježiš ty ses posrala až na záda“ :mrgreen: Ale to je asi moc dlouhý :lol: Jindy než při přebalování a vynášení koše („fujkoše“) posr.pleny netituluju.

i když teď koukám že to asi není o jednorázových, ale o látkových plenách… :think: my jsme jednorázovkoví-jsme líní prát :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.04.11 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.4.11 20:28

Teda nic moc chytrého mě nanapadá..
Třeba : Savky :mrgreen: ( všichni víme co se do nich vejde)
Nebo:Gumky ( mají gumičky)
Nebo:Lepítka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
10.4.11 20:30
Mahora píše:
Ahoj holky,

chtěla jsem říct, že se mi vůbec nelíbí výraz „hnusky“ - a to, ať si kdo o papírových plenách myslí co chce…

Já zatím nelátkuju, u předchozích dvou jsem používala jednorázovky, teď bych látku ráda zkusila. Ale při pročítání diskusí mi tohle slovo, jako nelátkující, vadilo.

Máte nějaký nápad, kterým jiným výrazem by se dalo nahradit?? :wink:

PS - slovo by mělo být pokud možno krátké, aby se „ujalo“ :mrgreen: a samozřejmě ne hanlivé :kytka:

Já říkám jednorázky, slovíčko „hnuska“ jsem si tu hned všimla, mě to nerozčiluje, tak nějak to jde mimo mě, ale uznávám, že je to takový pejorativní, proto to nepoužívám.
Jinak dávám látkové plenky jenom krátce a jenom párkrát za den, když jsme doma. Takže moje dítě je zatím převážně na jednorázovkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.4.11 20:30

Já sice látkuju, ale taky mi to slovo vadí. Bohužel jsem za celý rok co o tom přemýšlím na lepší slovo nepřišla :lol: Navíc většina holek co toto slovo používá ho odmítne přestat používat, protože jednorázovky jsou přeci HNUSNÉ, tak proč by se jim nemělo říkat hnusky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
10.4.11 20:31

Mě je to šumák, nelátkovala jsem, tyto diskuze nečtu. Narazila jsem na ten výraz náhodou před pár týdny, když to nějaká maminka použila ve své diskuzi vztahující se k jinému tématu.
A to musím říct, že když děti byly nemocné a bylo hodně času, tak jsem tady na emimi pročetla „kde co“. Fakt mi to nijak nevadí(to, že už malá plenky skoro rok nemá s tím nesouvisí), neuráží.

Upřímně, to už nemáte nic jiného, co byste řešily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.4.11 20:34
Hmm, asi si to dám do profilu, začiná se mi to líbít :lol: Nebo založíme klub nekojících hnusařek :lol: Jinak já jsem taky pro pampersky :palec:
Anabellka píše:
Laskecka píše:
Nepovídej… Mě to slovo taky vytáčí. Mě by zajímalo který inteligent to vymyslel. Tak to já so přidávám a jsem taky nekojící hnusařka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
10.4.11 20:34

docela mě fascinuje, jak jsou ty plínky „hnusné“ a přesto je nich látkovačky používají (sice prý jen občas, ale přesto). Já nevím, když je něco „hnusné“, tak přece nebudu používat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí