Jaký jiný výraz pro "hnusky"?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
10.4.11 20:35

Taky už jsem se setkala s pojmenováním „hnusky“,přijde mi to dost hloupé :roll: Myslím,že ty pemprsky jsou ideální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.4.11 20:35

Doma říkáme hnusky, když chci být citově nezabarvená, říkám jednorázovky.

Nelíbí se mi, když někdo říká „papírovky“, protože papíru je v jednorázovce snad nejmíň se všech složek. Logičtější by byly „igelitovky“ nebo „superabsorbentovky“ :mrgreen:

Jinak gratuluji k další naprosto zbytečně rýpací diskuzi, zejména nekojící hnuskařce, která zajisté autorku tohoto výroku cituje v plném kontextu, že? :palec: :roll: Ať si mě klidně někdo nazve kojící blbkou, nemám potřebu se o tom opakovaně rozepisovat v diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.4.11 20:36

Já myslím, že Mahora nezaložila rýpací diskuzi..Takže nedrbejte a vymýšlejte :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.4.11 20:38
neumisa píše:
docela mě fascinuje, jak jsou ty plínky „hnusné“ a přesto je nich látkovačky používají (sice prý jen občas, ale přesto). Já nevím, když je něco „hnusné“, tak přece nebudu používat, ne?

Ale jo, budu, když se mi to v dané situaci (např. dovolená bez možnosti praní) zdá jako jediné východisko, klidně použiju i něco, co mi nevyhovuje (ani zdaleka) na 100%.

Když dostaneš na ulici hlad a nic jiného zrovna není po ruce, koupíš si párek v rohlíku, který je bezesporu sajrajt-jídlem, kterým se doma běžně neživíš. Stejně je to i s plínama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
10.4.11 20:39

nechápu co vám vadí na slově hnuska…já jednorázovky používala celý období a tohle slovo mě nechává klidnou…proč se tímhle ještě trápit :mrgreen:

gelky (sice to zní jak umělý nehty :)ale nic mě nenapadá :))) a fakt si myslím, že se chce nad tím povznést :mrgreen:

Laskecka píše:
Hmm, asi si to dám do profilu, začiná se mi to líbít :lol: Nebo založíme klub nekojících hnusařek :lol: Jinak já jsem taky pro pampersky :palec:
Anabellka píše:
Laskecka píše:
Jo taky mi to slovo vadí, dokonce jsem dostala sz, že jsem nekojící hnusařka :lol: :lol:
Nepovídej… Mě to slovo taky vytáčí. Mě by zajímalo který inteligent to vymyslel. Tak to já so přidávám a jsem taky nekojící hnusařka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.4.11 20:40
Ano cituji jí, já se nepřišla hádat, jen jsem napsala co mi dnes přišlo sz, mělo to být pro pobavení a ne kvůli rýpaní :palec:
ivuska.h píše:
Doma říkáme hnusky, když chci být citově nezabarvená, říkám jednorázovky.

Nelíbí se mi, když někdo říká „papírovky“, protože papíru je v jednorázovce snad nejmíň se všech složek. Logičtější by byly „igelitovky“ nebo „superabsorbentovky“ :mrgreen:

Jinak gratuluji k další naprosto zbytečně rýpací diskuzi, zejména nekojící hnuskařce, která zajisté autorku tohoto výroku cituje v plném kontextu, že? :palec: :roll: Ať si mě klidně někdo nazve kojící blbkou, nemám potřebu se o tom opakovaně rozepisovat v diskuzích.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.4.11 20:41
ivuska.h píše:
neumisa píše:
docela mě fascinuje, jak jsou ty plínky „hnusné“ a přesto je nich látkovačky používají (sice prý jen občas, ale přesto). Já nevím, když je něco „hnusné“, tak přece nebudu používat, ne?

Ale jo, budu, když se mi to v dané situaci (např. dovolená bez možnosti praní) zdá jako jediné východisko, klidně použiju i něco, co mi nevyhovuje (ani zdaleka) na 100%.

Když dostaneš na ulici hlad a nic jiného zrovna není po ruce, koupíš si párek v rohlíku, který je bezesporu sajrajt-jídlem, kterým se doma běžně neživíš. Stejně je to i s plínama.

Tak nějak.. Kolikrát na mne koukali jak na vraha, že kupuji ročákovi párek v rohlíku bez ničeho (když jsme se zdrželi u doktorky dýl než jsme čekali). Ale že by někdo poradil co na nádraží sehnat lepšího, to ne.

Jinak já bych se hlásila mezi kojící hnusařky :lol: A nekojící látkařky (jelikož jsme začali až v roce mladšího a to se z jeho zdravotních důvodů odstavil)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.4.11 20:42

Už se poprali? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.11 20:42

ahoj, tak mě to nějak nepohoršuje, mě je to totiž úplně šumák jak tomu kdo říká :mrgreen: pro mě to jsou plínky a nemám tudíž dál co vymýšlet.. ale co kdybychom vymýšlely třeba nový název pro látkovky? prochcávačky? :think: :mrgreen: .. jako fakt nechápu vo co tady go :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.4.11 20:43

Podle mě není co vymejšlet.Odjakživa to byli jednorázovky.Hnusky tomu říká jen ten kdo si myslí že látka je nej na světě :lol: (není a není :lol: )a at si tomu každej říká jak chce mě by to nepohoršovalo ani kdyby se tomu říkalo jakkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.4.11 20:43

Co třeba mnohorázovky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.4.11 20:45
Cappy píše:
Co třeba mnohorázovky? :mrgreen:

Moc dlouhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.4.11 20:46

a co prostě papírovky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.4.11 20:46

já jen nechápu proč se musí vymejšlet nějakej spešl název??Vysvětlí mi to někdo když jsou to od počátku jednorázovky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.4.11 20:47

to je jak kdybych jablko chtěla nazvat nějak jinak třeba červená koule :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí