Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky už jsem se setkala s pojmenováním „hnusky“,přijde mi to dost hloupé
Myslím,že ty pemprsky jsou ideální ![]()
Doma říkáme hnusky, když chci být citově nezabarvená, říkám jednorázovky.
Nelíbí se mi, když někdo říká „papírovky“, protože papíru je v jednorázovce snad nejmíň se všech složek. Logičtější by byly „igelitovky“ nebo „superabsorbentovky“ ![]()
Jinak gratuluji k další naprosto zbytečně rýpací diskuzi, zejména nekojící hnuskařce, která zajisté autorku tohoto výroku cituje v plném kontextu, že?
Ať si mě klidně někdo nazve kojící blbkou, nemám potřebu se o tom opakovaně rozepisovat v diskuzích.
Já myslím, že Mahora nezaložila rýpací diskuzi..Takže nedrbejte a vymýšlejte
![]()
neumisa píše:
docela mě fascinuje, jak jsou ty plínky „hnusné“ a přesto je nich látkovačky používají (sice prý jen občas, ale přesto). Já nevím, když je něco „hnusné“, tak přece nebudu používat, ne?
Ale jo, budu, když se mi to v dané situaci (např. dovolená bez možnosti praní) zdá jako jediné východisko, klidně použiju i něco, co mi nevyhovuje (ani zdaleka) na 100%.
Když dostaneš na ulici hlad a nic jiného zrovna není po ruce, koupíš si párek v rohlíku, který je bezesporu sajrajt-jídlem, kterým se doma běžně neživíš. Stejně je to i s plínama.
nechápu co vám vadí na slově hnuska…já jednorázovky používala celý období a tohle slovo mě nechává klidnou…proč se tímhle ještě trápit ![]()
gelky (sice to zní jak umělý nehty
ale nic mě nenapadá
a fakt si myslím, že se chce nad tím povznést ![]()
Laskecka píše:
Hmm, asi si to dám do profilu, začiná se mi to líbítNebo založíme klub nekojících hnusařek
Jinak já jsem taky pro pampersky
Anabellka píše:Laskecka píše:Nepovídej… Mě to slovo taky vytáčí. Mě by zajímalo který inteligent to vymyslel. Tak to já so přidávám a jsem taky nekojící hnusařka
Jo taky mi to slovo vadí, dokonce jsem dostala sz, že jsem nekojící hnusařka![]()
ivuska.h píše:
Doma říkáme hnusky, když chci být citově nezabarvená, říkám jednorázovky.Nelíbí se mi, když někdo říká „papírovky“, protože papíru je v jednorázovce snad nejmíň se všech složek. Logičtější by byly „igelitovky“ nebo „superabsorbentovky“
Jinak gratuluji k další naprosto zbytečně rýpací diskuzi, zejména nekojící hnuskařce, která zajisté autorku tohoto výroku cituje v plném kontextu, že?![]()
Ať si mě klidně někdo nazve kojící blbkou, nemám potřebu se o tom opakovaně rozepisovat v diskuzích.
ivuska.h píše:neumisa píše:
docela mě fascinuje, jak jsou ty plínky „hnusné“ a přesto je nich látkovačky používají (sice prý jen občas, ale přesto). Já nevím, když je něco „hnusné“, tak přece nebudu používat, ne?Ale jo, budu, když se mi to v dané situaci (např. dovolená bez možnosti praní) zdá jako jediné východisko, klidně použiju i něco, co mi nevyhovuje (ani zdaleka) na 100%.
Když dostaneš na ulici hlad a nic jiného zrovna není po ruce, koupíš si párek v rohlíku, který je bezesporu sajrajt-jídlem, kterým se doma běžně neživíš. Stejně je to i s plínama.
Tak nějak.. Kolikrát na mne koukali jak na vraha, že kupuji ročákovi párek v rohlíku bez ničeho (když jsme se zdrželi u doktorky dýl než jsme čekali). Ale že by někdo poradil co na nádraží sehnat lepšího, to ne.
Jinak já bych se hlásila mezi kojící hnusařky
A nekojící látkařky (jelikož jsme začali až v roce mladšího a to se z jeho zdravotních důvodů odstavil)
ahoj, tak mě to nějak nepohoršuje, mě je to totiž úplně šumák jak tomu kdo říká
pro mě to jsou plínky a nemám tudíž dál co vymýšlet.. ale co kdybychom vymýšlely třeba nový název pro látkovky? prochcávačky?
.. jako fakt nechápu vo co tady go
![]()
Podle mě není co vymejšlet.Odjakživa to byli jednorázovky.Hnusky tomu říká jen ten kdo si myslí že látka je nej na světě
(není a není
)a at si tomu každej říká jak chce mě by to nepohoršovalo ani kdyby se tomu říkalo jakkoliv
já jen nechápu proč se musí vymejšlet nějakej spešl název??Vysvětlí mi to někdo když jsou to od počátku jednorázovky? ![]()
to je jak kdybych jablko chtěla nazvat nějak jinak třeba červená koule
![]()