Plenky Sketch Aio

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
334
3.4.11 08:18

Plenky Sketch aio

Milé maminky, nejsem látkařka, leč ráda bych byla :mrgreen: Naše malé sluníčko totiž neskutečně často kajdí a tak dáme i půl balíku jednorázovek denně. Spíše z důvodu úspor jsme se rozhodli pro plenky látkové. Narazila na jsem na aukru na celkem výhodnou nabídku plenek sketch aio. Máte s nimi některá zkušenost??? Jsem v tomto tématu nevzdělaná :mrgreen: :mrgreen: a příliš informací jsem o těchto plenkách nenašla..
Musím ještě dodat, že cena je pro mě celkem rozhodující, látkovou plenku za 500,– Kč nepotřebujeme a hlavně když je jich třeba koupit více, tak na to ani nemám :mrgreen: :mrgreen:
Děkuji za všechny reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
3.4.11 08:32

Sketch neber - neznám nikoho, kdo by s nima byl spokojený. Zkusila bych se spíš podívat na MMB nebo Aukro na nějaké osvědčené použité - dají se sehnat kolem 300 Kč (když máš štěstí i kolem 200 Kč) - třeba Mommy´s Touch AIO , Bum Genius kapsovka, Swaddlebees a určitě by holky poradily i jiné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.4.11 08:33

Hrůza, děs, běs, akorát by ti látkování znechutilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 08:40

Koukám, že máš úplně malinkaté miminko :huban:
Na to je nejlepší zavazovací plenka Disana (dovnitř se dává vkládačka nebo jen složená obyčejná čtvercová plenka) a přesto ideálně vlňáčky anebo PUL kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
3.4.11 08:54

:-? :-? :-? :-? :-? :-? ahááá :-? :-? :-? :-? Děkuji za reakce… a kde kupujete „ojeté“ plenky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.4.11 08:55

Aukro, mimibazar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
3.4.11 11:00

Na malé mimi pořiď balík kvalitních čtvercových plenek (třeba Kikko) a kvalitní svrchní PUL kalhotky (Imse Vimse, Thirsties, Bummis…)
Je to nejekonomičtější varianta, jednoduše přebalíš, čtverce rychle schnou, jsou štíhlé, malé mimi tolik nečůrá. Navíc když se rozhodneš s tím přestat, svrchňáčky prodáš a čtverce použiješ.
Když koupíš 20 plenek - 600Kč + svrchňáčky 300, tak máš dostatek plenek na celý den i s praním.
Kalhotovky i AIO jsou dražší, pokud mimi hodně kaká, potřebuješ jich třeba 10, spíš víc, protože musí i uschnout a už to máš mnohem dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí