Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Lama Lama píše:
To je strom, na kterém rostou plenky či co? Nikdy jsem o tom neslyšela.
Taky jsem musela googlit
ale nevím, no, přijde mi to jako zbytná věc. Já mám stále nabalenou kočárkovou tašku a když někam jdu s malým, jen ji vezmu s sebou. Ta taška má tu výhodu, že se dá nosit i jako batůžek, takže ani na výlety nepotřebuji dávat plenky jinam a tašku si dám na záda.
Taky jsem musela googlit a to čekám třetí.
Naprosto zbytečné, tyhle věci se dávají do přebalovací tašky na kočárek, tak na co do ní další tašku?
![]()
Já myslela že je to rostlina a rostou na ní zlaťáky. Jak jinak by se mela věc vyplatit, to nevím. Jediné snad finančně.
Čekám třetí a jelikož skoro vše pro mimčo mám po starších, tak si dělám radost takovými věcmi, které mě i předtím zaujaly, ale nepořizovala jsem je
tašku na kočár jsem přestala používat už u prvního. Nosím batoh a v něm vše co potřebuju. Bude fajn nehledat všechny serepetičky zvlášť, ale pěkně najednou v jednom pěkným obalu
ale ruku na srdce, přežít se bez toho dá ![]()
@Alla007 Pouhy látkový organizer bych asi nevyužila, ale mam tašku na pleny s PUL zátěrem, ktera ma dvě kapsy. V hlavní mam přebalovací serepetičky, do malé dam použitou plenku, když prebaluju nekde, kde to nemohu hned vyhodit. Což je treba i na návštěvě, kde jim nechci nechat smrdutou plenu v koši. PUL zátěr udrží vlhkost, ale zapaří se to a hlavne to nesmrdi… Samozřejmě i bez toho se da fungovat, ale ja bych nechtěla ![]()
Ma segra a rika, ze je to super, ze ma aspon poradek a nema plinky rozhazeny vsude mozne a vpada to i hezky. Takze za me ano.
Jo a ma myslim presne tenhle typ, jen jiny vzor a i me to prijde super, ze je tam vsechno na svym miste.
https://www.fler.cz/…nik-10868137
Děkuju moc všem, zatím asi budu spoléhat na přebalovací tašku a když by mi nevyhovovala, můžu ho zkusit. Třeba jako dárek od někoho pro miminko ![]()
Dneska je právě taková hromada věcí pro ty děti, že se v tom člověk ztrácí. Ale nechci mít žádné zbytečnosti či žrouty peněz. Pomohly jste mi, díky!
Já jsem vždycky používala takový pytlík s pul zaterem ( mám větší na šňůrku a brzdicku a menší na druk) a do toho jsem dávala pár plenek, přebalovací podložku, ubrousky a krém na zadek. A ještě jeden takový menší sáček na zip právě třeba na použitou plinku. Výhoda toho je, že všechno využívám průběžně už 11 let, ať zrovna dítě na plenách mám nebo ne. Dá se to využít na spoustu jiných věcí.
Ja mám obyčejnou kosmetickou taštičku, průhlednou na 1 druk s uchama. Do toho dám 1 přebalovací podložku, pár plínek, vedle toho vlhčené ubrousky, mini balení krému na opruzeniny, sáčky na špinavé pleny, případně 1 látkovou plenu. Tuto taštičku pak vkládám do tašky s dalšími potřebami pro miminko, ať už té do kočárku nebo batohu apod. Účel to plní skvěle a ta kosmetická taštička stála myslím 30 nebo 40 Kč. A jak je průhledná, je to všechno super přehledné. Ty plenkovníky, které jsem mimochodem taky googlila, nevypadají špatně, ale dle mě jsou důležitější a praktičtější věci, co koupit. Pokud už vše máš a peněz máš dost, proč ne, ale za mě zbytečnost.
Darovala mi ho kamarádka na druhé dítě, sama ho ušila. Já jsem nepoužívala přebalovací tašku na kočár, páč jsem nepoužívala ani kočár. Dítě v šátku a plenky v plenkovníku v batůžku, nebo kabele. Sama bych si ho nekoupila, ale byla jsem za něj ráda. Všechno po kupě na jednom místě, krém, plínky, ubrousky i náhradní hadry se tam vešly. Takže jsem to vždycky jen přehodila do tašky nebo batohu, který jsem si zrovna brala s sebou ven. U třetího mimča se pak taky hodil.
V DE jsem videla strom dudlikovnik, kam chodily maminky s detmi zbavovat se dudliku. No, predstavila jsem si neco podobneho, jen s jinymi rekvizitami
. Jinak mam tri deti a nemela jsem ani tasku ke kocaru. Zijem vsichni.
Tři děti a nikdy jsem ho nepoužívala, dokonce jsem si ho i usila, ale nepoužívala jsem ho
@Alla007 za mě je to velice dobrá pomůcka! Dáte tam plenky a nikam se Vám v tašce “neztratí”. A hlavně to budete mít vždy po ruce. Pokud máte ráda pořádek, tak doporučuji. Já osobně jsem si ho nechávala šít na zakázku v jedné šicí dílně. Precizní práce, sice si trochu připlatíte, ale můžete si vybrat látku, která se Vám líbí a bude to dle vašich představ. Pokud máte zájem, mrkněte na jejich e-shop - www.byluci.cz