Plenky Huggies Premium

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
568
26.6.09 12:43

plenky huggies premium

ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti s nimi :) děkujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
26.6.09 13:17

My je používáme a jsme spokojeni, sice nemají pružné pásky jako Pampers, ale zas jsou pružné vzadu (mají jakoby všitou gumičku), takže to vyjde nastejno. Já je dávám hlavně na noc, protože se mi zdá, že „unesou“ více než Pampersky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
26.6.09 14:14

Používala jsem u prvního i teď u druhého dítěte, nedám na ně dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.6.09 17:33

My máme velikost 3 a střídám je s Pampers active baby.nám skoro víc vyhovují huggiesky.malá má celkem stehýnka..,a pampersky se víc zařezávají,ty huggies se mi zdaj o něco větší. co se týče propustnosti,nemám problém ani s jedněma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.6.09 17:40

Kvalitou se rozhodně vyrovnají Pamperskám, jak dítě roste, tak se přece jen mění proporce, když se vytáhne do výšky, tak trochu pohubne v pase, pak to zas dožene a je zas větší cvalík… takže v různém období jsem je střídala, každé jsou trochu jinak střižené. Propustnost u obou stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.6.09 17:52

My je pouzivame a jsme s nimi velmi spokojeni…Mame velikost 3 a vyzkouseli hodne znacek…Jedine Huggies a Pampers obstaly :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
26.6.09 18:40

zvláštní, že já právě od pampersek zdrhla k huggieskám, bo pampersky active nám jaksi tekly bokem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
26.6.09 19:06

já mám naopak su synka s huggies velmi špatnou zkušenost- příšerné opruzeniny. pravděpodobně ten materiál :nevim: co jiného taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.6.09 23:28

malej zas má hodně lehký atopický ekzém, který se mu zhoršil s pamperskama, huggiesky to vyřešily :) , myslím, že kůže každého dítěte reaguje trochu jinak, musí se to vyzkoušet (akorát co pak s těma zbylýma plínkama, když nejsou vzorky pár kousků na odzkoušení…), po delší době s huggieskama jsme po přibrání pár deka znovu zkusili pampers a jsou ok. takže babo raď, čím to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.6.09 23:25

Ahoj,
ja jsem s nima taky hodne spokojena, Domca je ma od narozeni. :wink: Asi 2× jsme meli baleni Pampers, co mi koupila mamka, nebyl problem s protecenim nebo tak, ale hodne vadilo, ze byly nejake parfemovane nebo co, maly je atopik, takze proto je nepouzivam. 8)
Jinak je sranda, ze my mame jeste ted velikost 3 (na noc 4) jako XMerssy, akorat jsou ty nase deti trosku rozdilne vekem :lol: :lol: Ale uz pomalu prechazime na vel.4 i pres den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
1.7.09 21:34

Já mám s těmito plenkami dost špatnou zkušenost. Při namočení do plenek strašně páchly močovinou (a to i při prvním namočení do vyměněné plenky), jako by plenky neměl. takže máme jiné plenky a v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.7.09 16:22

Huggiesky používáme od narození, dcerce je rok už má velikost 4+ a nedám na ně dopustit stejně jako na ubrousky. Pampersky jsme měly hned mokré až na prádlo. Nedám dopustit a pěji jen chválu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
7.7.09 16:26

Max spokojenost používáme je od narození a super na léto střídám s pamperskama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
22.7.09 13:04

maximalni spokojenost…lepsi nez pampers active baby.vic snesou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
8.8.09 23:11

Ahoj, tak já doberu balík a vracím se k pamperskám. Protíkají nám bokem a kolikrát jsou mokré i skrz a to i během dvou hodin. Malý teď v létě víc pije a jejich garantovaná suchost po 12 hodin je asi pro mimina co nepijí. A to nemluvím o tom, kolikrát byl hnědý poklad i mimo plínku.Máme prostě dupku nevhodnou pro hugies :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí