Plenky Albert

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
568
22.6.09 18:52

plenky albert

ahoj holky,jaké máte zkušenosti s těmito plenkami?Budou je mít v hyperalbertu od středy v akci,tak mě to zajímá,děkuju moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
22.6.09 19:08

Ja je pouzivam a jsou super. Maji na boku natahovaci pasky tak jak treba pampers a nejsou tak tluste jako tesco. Pokud jsou v akci, tak cena je bezva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.6.09 19:16

Ahoj, taky už si na ně brousím zuby :D . Jsou super, jedny z těch, které našim vyhovují :wink: Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.6.09 21:55

ahoj
taky už jsem je měla, jako nouzovku a překvapily mě, jsou celkem dobré.. ale jinak jsem zastáncem Pampersek, když jsou teda taky v akci :D
a vzhledem k tomu, že mám z Alberta zase 10ti procentní slevu na pondělní a úterní nákup, možná je koupím taky :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.6.09 10:57

Ahoj,
též se připojuji k ostatním. Jsou super, my kupovali jako náhradu za Pampersky, když nebyli v akci. Jsou jim hodně podobné a malému super seděli. Myslím, že nákupem chybu rozhodně neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.1.12 12:33

ahoj, oživuju tuto diskuzi..byla jsem zrovna pěkně znechucená cenama, tak jsem v Albertu popadla ty jejich plenky Euroshopper (červený obal) a musím říct, že jsou celkem fajn - sice malinko igelitovější a maj kolem nožiček divný cancourky, ale jinak udržely dnešní ranní nálož - takže :palec: to včera nezvládly ani Pampersky :mrgreen: tak snad to nebyla náhoda, ta cena je moooooc příjemná! Co myslíte, používáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.1.12 12:38

Já je používám cca měsíc na doporučení kamarádky, igelitový mi nepřijdou, povrch mi přijde jak Huggiesky premium. Jsem s nima spokojená a ta cena je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
5.1.12 12:41

Mě je kamarádka doporučila a nedám na ne dopustit. Mela jsem od známých pempers a hagies a ty albertacky proste vedou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.1.12 12:41

My taky používáme a spokojenost jěště se nestalo že by protekly cena je luxusní jen doufám že těch 129kč za balík zůstane takže chválíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.1.12 12:43

Taky jsme je u syna používali a teď je hodlám koupit i pro malou, až budeme mít estu do Alberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.1.12 12:46

u mě doteď vedly tesco, ale když není akce, tak zas tak výhodný nejsou :evil: jinak u pampers AB mi vadí ta vůně :poblion: a huggies jsme měli jen ty pro novorozence, ty byly super! ale ty větší už prý stojí celkem za prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.1.12 12:48

Taky používáme, ale už jenom na noc.Dobrý-neprotekly.Cena je luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.1.12 12:50

Tesco zelený jsou fajn, jenže oproti těmhle z Alberta jsou dost tlustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.1.12 12:52

Jste mě navnadily… Až pojedem do Alberta, tak je taky koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
5.1.12 12:55

Holky 129 za kus? Potřebuju 4, nevíte kolik jich je? My je měli kdysi dávno a nic moc nebyly.. ale zkusíme znova.. teď máme Gaga z Tesca a už nikdy více.. dřív byly dobrý ale teď hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí