Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj holky,jaké máte zkušenosti s těmito plenkami?Budou je mít v hyperalbertu od středy v akci,tak mě to zajímá,děkuju moc ![]()
Ja je pouzivam a jsou super. Maji na boku natahovaci pasky tak jak treba pampers a nejsou tak tluste jako tesco. Pokud jsou v akci, tak cena je bezva ![]()
Ahoj, taky už si na ně brousím zuby
. Jsou super, jedny z těch, které našim vyhovují
Ahoj, M.
ahoj
taky už jsem je měla, jako nouzovku a překvapily mě, jsou celkem dobré.. ale jinak jsem zastáncem Pampersek, když jsou teda taky v akci ![]()
a vzhledem k tomu, že mám z Alberta zase 10ti procentní slevu na pondělní a úterní nákup, možná je koupím taky
![]()
Ahoj,
též se připojuji k ostatním. Jsou super, my kupovali jako náhradu za Pampersky, když nebyli v akci. Jsou jim hodně podobné a malému super seděli. Myslím, že nákupem chybu rozhodně neuděláš.
ahoj, oživuju tuto diskuzi..byla jsem zrovna pěkně znechucená cenama, tak jsem v Albertu popadla ty jejich plenky Euroshopper (červený obal) a musím říct, že jsou celkem fajn - sice malinko igelitovější a maj kolem nožiček divný cancourky, ale jinak udržely dnešní ranní nálož - takže
to včera nezvládly ani Pampersky
tak snad to nebyla náhoda, ta cena je moooooc příjemná! Co myslíte, používáte někdo?
Já je používám cca měsíc na doporučení kamarádky, igelitový mi nepřijdou, povrch mi přijde jak Huggiesky premium. Jsem s nima spokojená a ta cena je super ![]()
Mě je kamarádka doporučila a nedám na ne dopustit. Mela jsem od známých pempers a hagies a ty albertacky proste vedou ![]()
My taky používáme a spokojenost jěště se nestalo že by protekly cena je luxusní jen doufám že těch 129kč za balík zůstane takže chválíme
Taky jsme je u syna používali a teď je hodlám koupit i pro malou, až budeme mít estu do Alberta.
u mě doteď vedly tesco, ale když není akce, tak zas tak výhodný nejsou
jinak u pampers AB mi vadí ta vůně
a huggies jsme měli jen ty pro novorozence, ty byly super! ale ty větší už prý stojí celkem za prd…
Taky používáme, ale už jenom na noc.Dobrý-neprotekly.Cena je luxusní.
Tesco zelený jsou fajn, jenže oproti těmhle z Alberta jsou dost tlustý.
Jste mě navnadily… Až pojedem do Alberta, tak je taky koupím.
Holky 129 za kus? Potřebuju 4, nevíte kolik jich je? My je měli kdysi dávno a nic moc nebyly.. ale zkusíme znova.. teď máme Gaga z Tesca a už nikdy více.. dřív byly dobrý ale teď hrůza