Plenky Albert

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
2.4.20 16:43

Jendou jsem je koupila a docela spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
26.4.22 13:37

Já teď koupila tyto na zkoušku a jsem teda zklamaná. Přebaluju každé 3 hodiny a teď přes den po 3 hodinách (asi se zrovna malý víc vyčůral) jsem sundala plenku a jen tak na zkoušku zkusila obtisknout ubrousek na pocuranou plenku a ubrousek mokrý 😳 plenka úplně nacucaná. Na noc bych ji určitě nedala. Přes den sdělám balení, budu prebalovat častěji, ale nové už nekoupim. Škoda, sedí pěkně a bonus i za detekční proužek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
26.4.22 16:42

@PetaP
Nám se u těchto plínek trhali ty poutka nebo jak to nazvat ti čím to zalepuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4600
26.4.22 18:46
@kambalaka píše:
Já teď koupila tyto na zkoušku a jsem teda zklamaná. Přebaluju každé 3 hodiny a teď přes den po 3 hodinách (asi se zrovna malý víc vyčůral) jsem sundala plenku a jen tak na zkoušku zkusila obtisknout ubrousek na pocuranou plenku a ubrousek mokrý 😳 plenka úplně nacucaná. Na noc bych ji určitě nedala. Přes den sdělám balení, budu prebalovat častěji, ale nové už nekoupim. Škoda, sedí pěkně a bonus i za detekční proužek

Mam uplne opacnou zkusenost, za me naprosto super, prckovi vydrzi celou noc (ted ma vel 4, ale mam stejnou zkusenost s 3), neprocura se, nesmrdi.. za me nejlepsi pomer cena/kvalita. Kazdy to ma fakt jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.5.22 10:51

@kambalaka Mám pozitivní zkušenost. S těmito plenkami jedeme od velikosti 2 a spokojenost. Také se stalo, že v noci protekly, ale mimi se začali více hýbat, takže jsme nakonec zjistili, že v noci potřebuje větší velikost. Takže za mě velké plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí