Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat na ty plenky basic z albertu, jakou mají nejmenší velikost pro novorozeně??taky zda se vyplatí kupovat, cenově jsou asi zajímavé ale vydrží a pořídit pro novorozence, zkušenosti prosím a kolik jich je v balení a od kolika kg nejmenší???děkuji. H
Ahoj, nejmenší dělají až od 4-9 kg.My je máme a vyhovují nám
V balení je jich 58 v této velikosti.
Ale dělají až větší velikosti, takže pro novorozence budeš muset zkusit nějaký jiný. Já pro ně tenkrát letěla, ještě když jsme používali ty na 3-6 kg a zjistila jsem, že dělají až 4-9kg.
@tetma fakt? Mas na mysli ty Basic? Ją je nedavno schanela a vubec nebyli…
Taky si myslím, já totiž ty dvojky v obchodě nikdy neviděla…
Omluva:-) @MarkyM mám doma standart babybaby soft koupené v albertu do 200 kč, bílý obal 3-6 kg
@tetma píše:
Omluva:-) @MarkyM mám doma standart babybaby soft koupené v albertu do 200 kč, bílý obal 3-6 kg
V pohodě
A jaký jsou ty babybaby soft?
Děkuji za odpovědi.-),už jsem nakukovala v albertu dělají je až od 4kg…takže koupím menší balík asi jiné značky…a ty babybaby soft to jsou jaké???a velikostně od kolika???ty jsem tam myslím ani neviděla.
@MarkyM mám je doma jako noční pleny, jinak mám látkovky, takže porovnání s pampers ti třeba nenapíšu, ale našla jsem doma ještě babylove 2-5 kg tak ti napíšu rozdíl mezi nima…
Takže babybaby( alebert) mi příjdou oproti babylave (DM) hubenější, albert vzadu nepruží a nemají pružné pásky, albert i DM mají pružné pásky kolem nožiček, vnější obal mi přijde u obou nastejno, vnitřní vata je na dotek příjemnější alberťácká a alberťácká má v tý vatě ještě něco zelenýho. U prvního jsme na noc používala ty euroschoper a řekla bych kvalita stejná jen tyhle ( nevím jestli jen tahle velikost 3-6 ) nemají vzadu ten pružný pásek, Jáko noční plínky vydrží, neproteče - zatím neudržela jen jednu mega nálož stolice. malýmu je teda 6 neděl.