Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo tak já jsem dneska naběhla do Alberta a šok
měli samé midi a maxi a junior žádné
a to jsem tam šla extra kvůli tomu :-/
@Teruna000 Jak jsou v akci, tak jsou ty maxi vymetený… ono je to logický, je to nejpoužívanější velikost.
@Teruna000 Aha, blbě čtu
tak to se divím, tady většinou chybí maxi.
Tak dnes jsem šla z legrace do Albertu a koukám po plínách a všude jen cedulky - omlouváme se, zboží vyprodáno - podotýkám, že to bylo v osm ráno…Tak mám pócit že plíny než byly přebaleny na značku BASIC nebyly k dostání tak měsíc a teď zase nejsou…tož kde je chyba…že by tolik maminek v tak velkém nakupovalo plínečky?
@ron2011 joo, tak to nevím
já si asi udělám o víkendu výlet do Rossmanna nebo pro šmouly do hypermarketu… nahánět plínky opravdu nehodlám
![]()
No nám nejvíc seděly ty obyč albetrovské…malý je těžká váha a tak zatím všechny ostatní pročůrával poměrně často…
@ron2011 Holky, co už jste je koupily, jsou stejné? Chtěla bych udělat zásobu, když jsou tak levné.
Holky tak mám a vypadají hodně podobně, ale úplně stejné nejsou… ten vrchní materiál je trošku jiný…
Ahoj holky, kupovali jsme euroshoper a ted jsou jiný, ještě jsem je nekoupila ale chtěla jsem se zeptat jestli je to a to samé (kvalitou) nebo jiné, jestli protékají, děti se opruzijí atd.
@novakova.t Napíšu za pár dní, dneska měla malá první a dobrý…
@novakova.t Euroshoper končí-místo toho je ten Basic…Řekla bych že úplně stejné…
@jesenka33 to vím už od začátku ledna, jen mě spíš zajímala ta kvalita, zda stejná nebo horší ![]()