Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, taky premyslim, ze zkusim smouli, ted kupuju pampers active baby dry, vydrzi celou noc super, akorat z nich cítím hodne moč ![]()
Ne v noci, to je jasny, ze kdyz ma malá 12 hodin plinku, ze to citit je, ale pres den, treba po hodine a pul to cítím. Jak kdy. Nevim, jestli to je plinkama, nebo ma malá treba nejak agresivní moč ![]()
Holky a ty z Lidlu vám přes noc neprotečou, když jsou tenké? A mají pružné pásky? Koukala jsem, že teď je maji nějak v akci tak bych vyzkoušela, nebo zůstanu u ověřěných tesco ![]()
Koupili jsme šmoulí a malý se hned oprudil. A to má 2 roky, žádné malé miminko není. Navíc jak má hubené nohy, tak bobek neudržely. U nás jedině Pampers, klidně i oranžové, i ty jsou lepší než šmoulí z Alberta. Alespoň u nás.
Basic kupuju, když zrovna není nikde poblíž akce. Jsou sice tužší a zapínání není tak pružné, ale docela poberou. Prostě jednoduché plíny. Šmoulí berem v akci a patří mezi oblíbené. Tesco se sovama, někdo je tu zmiňoval, jsou sice podobného ražení, ale nějak často nám přetíkaly zepředu. A Lidlovské Toujours jsem teď byla nakoupit v akci, ty jsou zatím top.
@zuza92 píše:
Ahoj holky, jaké máte aktuální zkušenosti s plenkami z alberta? Čtu celkem pozitivní ohlasy, ale nezhoršily se od té doby?Doma se mi tenčí zásoby tak okukuju pro co vyrazim
. Potřebuju havně aby vydržely přes noc 10-12 hodin. A co velikosti sedí?
záleží které, albert má dvoje. Basic a šmouly.. U nás ani jedny nevydrží celou noc ale máme učůraný dítko
jinak kupujem obyč basic a spokojenost. Jen na noc má „lepší“
šmoulí kupujem v akci, ty jsou též fajn.
Tak dcerka ma 14 měsíců a za tu dobu jsme vystřídaly snad všechny druhy a značky plenek. Dlouho jsem zkoušela všechny druhy pampers, protože se všude psalo a říkalo že jsou nejlepší atd. To teda nejsou, dcerka je pročůrala tak za 2 hodiny, to bylo neustale prani oblečeni. Dlouho už používame ty obyč z alberta Basic a nemužu si je vynachvalit. vydrží celou noc a zmizeli nam i opruzeniny ![]()
Používali jsme plínky se šmouly (Albert) u dcerky, nyní u syna a naprostá spokojenost. ![]()
Super jsou i Tesco se sovičkama ![]()
Tak já tedy vyzkoušela ty se šmouly, a žádný zázrak to nebyl, a hlavně, strašně chemicky smrděly, celá skříň, kde nové plenky skladujeme, tím byla načichlá. Hrůza ![]()
Ahoj holky, plenky se lvem na obalu, co jsou teď v akci, jsou původní sovičkové? Nevíte? Změnili zase design nebo jde o jiný výrobek? Děkuji
Ahoj holky! Mam trochu jiny dotaz: jake plenky z bezne dostupnych v supermarketu Albert jsou nejlepsi pro batole (16 mesicu)? Nemyslim tim jen ty albertacke, ale i ostatni znacky, ktere tam prodavaji (Pampers apod). Pouzivam Babylove z dm a jsem s nimi moc spokojena, ale potrebovala bych mit neco jako rychlou zachranu z mistniho Alberta, kdyz nam Babylove dochazeji a do dm nemame cestu. Predem moc dekuji ![]()
Ty alberťácký jsou nejlepší. A dneska jsou navíc ještě v akci. Já je používám už roky pro obě děti, ze zvědavosti jsem vyzkoušela i spoustu jiných, ale vždycky se vracím. Mají tam i plenkové kalhotky 40ks za 199,–
Souhlas, taky používáme ty Albert, zkusila jsem i jiné, ale vždy se k nim vracím. Jsou super.
Alberťácke plíny byly super. V akci za 159 bez konkurenční. Dřív byly se sovičkama, teď jsou s nějakýma zvířátkama a kvalita šla bohužel trochu dolů
ale i tak se to za tu cenu dá. Používám jenom je.