Plenky Albert

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
18.1.16 20:26

Ahoj holky, taky premyslim, ze zkusim smouli, ted kupuju pampers active baby dry, vydrzi celou noc super, akorat z nich cítím hodne moč :think:
Ne v noci, to je jasny, ze kdyz ma malá 12 hodin plinku, ze to citit je, ale pres den, treba po hodine a pul to cítím. Jak kdy. Nevim, jestli to je plinkama, nebo ma malá treba nejak agresivní moč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
18.1.16 20:31

Holky a ty z Lidlu vám přes noc neprotečou, když jsou tenké? A mají pružné pásky? Koukala jsem, že teď je maji nějak v akci tak bych vyzkoušela, nebo zůstanu u ověřěných tesco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
18.1.16 20:36

Koupili jsme šmoulí a malý se hned oprudil. A to má 2 roky, žádné malé miminko není. Navíc jak má hubené nohy, tak bobek neudržely. U nás jedině Pampers, klidně i oranžové, i ty jsou lepší než šmoulí z Alberta. Alespoň u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.1.16 20:37

Basic kupuju, když zrovna není nikde poblíž akce. Jsou sice tužší a zapínání není tak pružné, ale docela poberou. Prostě jednoduché plíny. Šmoulí berem v akci a patří mezi oblíbené. Tesco se sovama, někdo je tu zmiňoval, jsou sice podobného ražení, ale nějak často nám přetíkaly zepředu. A Lidlovské Toujours jsem teď byla nakoupit v akci, ty jsou zatím top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.1.16 20:41

Na noc máme jedině zelené Pampers, nemám důvod měnit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
19.1.16 08:32
@zuza92 píše:
Ahoj holky, jaké máte aktuální zkušenosti s plenkami z alberta? Čtu celkem pozitivní ohlasy, ale nezhoršily se od té doby? :) Doma se mi tenčí zásoby tak okukuju pro co vyrazim :mrgreen:. Potřebuju havně aby vydržely přes noc 10-12 hodin. A co velikosti sedí? :)

záleží které, albert má dvoje. Basic a šmouly.. U nás ani jedny nevydrží celou noc ale máme učůraný dítko :mrgreen: jinak kupujem obyč basic a spokojenost. Jen na noc má „lepší“ :mrgreen: šmoulí kupujem v akci, ty jsou též fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.1.16 07:05

Tak dcerka ma 14 měsíců a za tu dobu jsme vystřídaly snad všechny druhy a značky plenek. Dlouho jsem zkoušela všechny druhy pampers, protože se všude psalo a říkalo že jsou nejlepší atd. To teda nejsou, dcerka je pročůrala tak za 2 hodiny, to bylo neustale prani oblečeni. Dlouho už používame ty obyč z alberta Basic a nemužu si je vynachvalit. vydrží celou noc a zmizeli nam i opruzeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.2.16 09:09

Používali jsme plínky se šmouly (Albert) u dcerky, nyní u syna a naprostá spokojenost. :palec:
Super jsou i Tesco se sovičkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.2.16 12:31

Tak já tedy vyzkoušela ty se šmouly, a žádný zázrak to nebyl, a hlavně, strašně chemicky smrděly, celá skříň, kde nové plenky skladujeme, tím byla načichlá. Hrůza :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
27.11.19 09:24

Ahoj holky, plenky se lvem na obalu, co jsou teď v akci, jsou původní sovičkové? Nevíte? Změnili zase design nebo jde o jiný výrobek? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
7.1.20 10:26

Jake pleny v Albertu pro batole?

Ahoj holky! Mam trochu jiny dotaz: jake plenky z bezne dostupnych v supermarketu Albert jsou nejlepsi pro batole (16 mesicu)? Nemyslim tim jen ty albertacke, ale i ostatni znacky, ktere tam prodavaji (Pampers apod). Pouzivam Babylove z dm a jsem s nimi moc spokojena, ale potrebovala bych mit neco jako rychlou zachranu z mistniho Alberta, kdyz nam Babylove dochazeji a do dm nemame cestu. Predem moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.1.20 10:29

Ty alberťácký jsou nejlepší. A dneska jsou navíc ještě v akci. Já je používám už roky pro obě děti, ze zvědavosti jsem vyzkoušela i spoustu jiných, ale vždycky se vracím. Mají tam i plenkové kalhotky 40ks za 199,–

• Citovat
  • Upravit
PHV
1319
7.1.20 10:30

Souhlas, taky používáme ty Albert, zkusila jsem i jiné, ale vždy se k nim vracím. Jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.1.20 11:18

Já taky jedině ty jejich za 159..proste nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
7.1.20 12:07

Alberťácke plíny byly super. V akci za 159 bez konkurenční. Dřív byly se sovičkama, teď jsou s nějakýma zvířátkama a kvalita šla bohužel trochu dolů :,( ale i tak se to za tu cenu dá. Používám jenom je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure