Plenky Albert

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
13.9.12 21:14
@jutinka píše:
Tak dnes jsem je koupila jen tak ze zvědavosti když jsou tak chválené a hrůza.. za prvé mi smrdí, pak jsou takové igelitové - umělé - hlavně ty boky.. fakt mně přijdou jak šunty, použila jsem 1 plínku a už nepoužiju…asi ho vyhodím nebo kdo by měl zájem, tak ten balík plen do 18kg pošlu za poštovný asi 90kč.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
14.9.12 19:56

Albert pleny jsou dobré, ale přijdou mi docela vysoké. Malej je měl až skoro pod prsíčkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.12 16:38

Koupila jsem je na zkoušku a jsem s nimi vic než spokojena.rada . Naopak moje mala je z pemprsek opruzena koupila jsem oranžove a jsou parfemovane. kupovala jsem i tesco plenky Gaga a ty jsou taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
10.11.12 20:51

Kamarádka mi dala jednu na vyzkoušení a dobré. Určitě jak budu mít cestu do Alberta, tak je koupím. Na denní nošení stačí, na noc dáváme babylove z DMka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.12 13:13

Ahoj alberťácký plínky jsou s lepítkama nebo suchý zip? Čekám třetí mimčo po 10 letech :D a dříve měli všechny levný plínky lepítka. Tak že když jsem měla mastné ruce tak jsem lepítka nezalepila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.11.12 13:15
@mona.k.79 píše:
hele to se ANI NEDIVIM!!! ALBERT JE TEN NEJHORŠÍ MARKET, KTEREJ ZNAM :cert: :cert: :cert: SKORO VŠECHNO NAPŮL ZKAŽENÝ, KDYŽ KUPUJEŠ SALÁM, MUSÍŠ HO HNED SNÍST, NEBO DRUHEJ DEN UŽ SMRDÍ A OVOCE A ZELENINU ANI NEMLUVIM
NEVIM TEDA JAK JE TO S HYPERMARKETEM, ALE TEN SUPERMARKET U NÁS, TO JE TEDA FAKT KONEC :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

My máme u nás taky jen supermarket a mám přesně opačný názor jako ty :lol:. Chodíme nakupovat jen tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.11.12 12:31

My je taky koupili na zkoušku a musím říct, že nejsou nejhorší. Pravda, Pampers to nejsou, ale zase ta cena je dobrá, tak proč ne. Jinak s Albertem jsme celkově spokojeni - dobrý výběr, ceny nejsou nejhorší, rozhodně lepší než penny, Lidl atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.2.14 08:20

Ahoj holky, už jste zkoušela některá ty nové plenky z Alberta? Přemýšlím, zda do nich jít…jsou stejné jako ty červenobílé? Ty nám totiž moc nesedly :-/ Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.2.14 08:23

Tak já je zkusila a přijdou mi v pohodě, vydrží malýmu celou noc, takže jsem spokojená. A hlavně ta cena:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.2.14 08:30

@BarboraB6 no právě, ta cena mě láká :-) a jelikož kupuju už vel. 5, tak je ta cena dost podstatná :-P :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.2.14 08:35

Tak já kupovala 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
6.2.14 08:36

Kupuji 5 a jsem spokojena.. dlouho nebyly.. a cena.. 136 nebo 220 za stejny pocer plin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
6.2.14 08:37

Taky kupuju už ty největší a jsou v pohodě a za ty prachy :palec: U nás totálně propadly Pampersky, Huggiesky a ty Bella Happy, ty byly teda příšerný :cert: Ještě jsou prima Babylove, ale ty už jsou dražší a je jich mín v balíku :|

• Citovat
  • Upravit
1952
6.2.14 08:38

Můžu se zeptat, jak ty plenky vypadají nebo jakou mají barvu?…budu pomaličku nakupovat pro novorozeně a hledám různé možnosti a varianty…děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.2.14 08:50

Nevím, které máte všichni na mysli, ale já koupila ty alberťácký se šmoulama a jsou PŘÍŠERNÝ :cert: Ty rozhodně nedoporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí