Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@jutinka píše:
Tak dnes jsem je koupila jen tak ze zvědavosti když jsou tak chválené a hrůza.. za prvé mi smrdí, pak jsou takové igelitové - umělé - hlavně ty boky.. fakt mně přijdou jak šunty, použila jsem 1 plínku a už nepoužiju…asi ho vyhodím nebo kdo by měl zájem, tak ten balík plen do 18kg pošlu za poštovný asi 90kč.
Albert pleny jsou dobré, ale přijdou mi docela vysoké. Malej je měl až skoro pod prsíčkama ![]()
Koupila jsem je na zkoušku a jsem s nimi vic než spokojena.rada . Naopak moje mala je z pemprsek opruzena koupila jsem oranžove a jsou parfemovane. kupovala jsem i tesco plenky Gaga a ty jsou taky super.
Kamarádka mi dala jednu na vyzkoušení a dobré. Určitě jak budu mít cestu do Alberta, tak je koupím. Na denní nošení stačí, na noc dáváme babylove z DMka ![]()
Ahoj alberťácký plínky jsou s lepítkama nebo suchý zip? Čekám třetí mimčo po 10 letech
a dříve měli všechny levný plínky lepítka. Tak že když jsem měla mastné ruce tak jsem lepítka nezalepila ![]()
@mona.k.79 píše:
hele to se ANI NEDIVIM!!! ALBERT JE TEN NEJHORŠÍ MARKET, KTEREJ ZNAM![]()
![]()
SKORO VŠECHNO NAPŮL ZKAŽENÝ, KDYŽ KUPUJEŠ SALÁM, MUSÍŠ HO HNED SNÍST, NEBO DRUHEJ DEN UŽ SMRDÍ A OVOCE A ZELENINU ANI NEMLUVIM
NEVIM TEDA JAK JE TO S HYPERMARKETEM, ALE TEN SUPERMARKET U NÁS, TO JE TEDA FAKT KONEC![]()
![]()
![]()
My máme u nás taky jen supermarket a mám přesně opačný názor jako ty
. Chodíme nakupovat jen tam ![]()
My je taky koupili na zkoušku a musím říct, že nejsou nejhorší. Pravda, Pampers to nejsou, ale zase ta cena je dobrá, tak proč ne. Jinak s Albertem jsme celkově spokojeni - dobrý výběr, ceny nejsou nejhorší, rozhodně lepší než penny, Lidl atd.
Ahoj holky, už jste zkoušela některá ty nové plenky z Alberta? Přemýšlím, zda do nich jít…jsou stejné jako ty červenobílé? Ty nám totiž moc nesedly :-/ Díky
Tak já je zkusila a přijdou mi v pohodě, vydrží malýmu celou noc, takže jsem spokojená. A hlavně ta cena:-)
@BarboraB6 no právě, ta cena mě láká
a jelikož kupuju už vel. 5, tak je ta cena dost podstatná
![]()
Kupuji 5 a jsem spokojena.. dlouho nebyly.. a cena.. 136 nebo 220 za stejny pocer plin…
Taky kupuju už ty největší a jsou v pohodě a za ty prachy
U nás totálně propadly Pampersky, Huggiesky a ty Bella Happy, ty byly teda příšerný
Ještě jsou prima Babylove, ale ty už jsou dražší a je jich mín v balíku ![]()
Můžu se zeptat, jak ty plenky vypadají nebo jakou mají barvu?…budu pomaličku nakupovat pro novorozeně a hledám různé možnosti a varianty…děkuji moc ![]()
Nevím, které máte všichni na mysli, ale já koupila ty alberťácký se šmoulama a jsou PŘÍŠERNÝ
Ty rozhodně nedoporučuji!