Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já je kupovala když byly v akci a jsou fajn, za mě lepší než ty clever
. Sedí dobře a nikdy neprotekly ![]()
Mají pružný pásek po stranách, jsou lepší než ES, ale myslím, že snad byly v akci jen do dneška. I na Bella Happy tam dneska končila akce. Okolo nožiček jsou pružné všechny.
haninka1987 píše:
Mají pružný pásek po stranách, jsou lepší než ES, ale myslím, že snad byly v akci jen do dneška. I na Bella Happy tam dneska končila akce. Okolo nožiček jsou pružné všechny.
a kolik stojí normálně ![]()
tetma píše:haninka1987 píše:a kolik stojí normálně
Stávaly 229, teď myslím 259.
haninka1987 píše:tetma píše:Stávaly 229, teď myslím 259.haninka1987 píše:a kolik stojí normálně
dík
Nedávno jsem pokukovala po plenách Albert a koupila pro 2 letou dceru (ty obyčejnější, tuším Euroshopper). Mile mě překvapily, že jsem se vydala koupit i pro mimino. Ale nejmenší velikost jsem našla 3 (v supermarketu). Dělají i menší, 2?
Díky za odpověď
Já myslím, že ne.. U nás mají také jenom tři velikosti (3,4,5) snad nekecám ![]()
nejmenší mají 4-9kg,jinak jsem s němi taky moc spokojená,sice na noc a ven používám pampersky,ale na doma jsou ty alberťácky super ![]()
Jsou super. 140Kč/42ks, v akci za 115Kč. Lepší užitnou hodnotu jsme nesehnali.
Dnes jsem si všimla, že v albertu prodávají 2 druhy albert plínek - červeno-bíle za 149kč a v bílem obalu za 249kč. Vyzkoušel někdo červené i bíle plínky - hlavně ty bíle??? váham, jestli mám koupit na zkoušku a jako zálohu - kdybych náhodou neměla pampersky:-)
@jutinka obojí jsou fajn
, já ted kupuju i clever a taky fajn.
@jutinka píše:
Dnes jsem si všimla, že v albertu prodávají 2 druhy albert plínek - červeno-bíle za 149kč a v bílem obalu za 249kč. Vyzkoušel někdo červené i bíle plínky - hlavně ty bíle??? váham, jestli mám koupit na zkoušku a jako zálohu - kdybych náhodou neměla pampersky:-)
jojo, obojí…ty bílý jsou s potiskem, vypadají líp, ale myslím že ty levný červenobílý toho chytí skoro i víc, ty fakt neprotejkají vůbec..ale dobrý jsou oboje..na těch dražších platíš za obrázky ![]()
@Markéta80 píše:
@jutinka obojí jsou fajn, já ted kupuju i clever a taky fajn.
Souhlas. A to do puntíku
My teda jedeme na Euroshopper ve dne a na noc dáváme Clever ![]()
Příspěvek upraven 09.09.12 v 21:40