Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@margarita89 Já střídám papírovky a látkovky a u papírovek se mně občas stane, že to pročůrá, i když, co mám sovičky z Alberta, tak málokdy. Nejvíc ale vyhovují látkové kapsovky, tam se to dá vychytat a vycpat dle potřeby. .
Mne se to stávalo az u starsiho ditete. Ale vyřešilo to kupovat na noc o cislo vetsi pleny. Kupujeme babylove.
U nás první, které malý nepročurá, přes noc, jsou baby charm-bezva plenky.
@margarita89 nemáš špatnou velikost? Já mám dceru 18 měsíců a má teprve čtyřky nyní. Pampers mi neprucura, jen musíš dávat pozor a gumičky okolo nohou
@margarita89 Máme taky Dada 4 a na noc dávám 5 nebo 6 velikost. Ctyrky za noc pročura a přebalování jako u vás je boj a vzbudí se a neusne. Takže má plenou sice obří, ale aspoň se vyspime. ![]()
Příspěvek upraven 02.04.19 v 12:53
Jako u každé podobné diskuze se zeptám, máš správnou velikost?? Ono mala velikost toho nepovede třeba tolik, moc velká zas někde může odstávat. Jinak já kupovala v lidlu a byly super, takové pampersky sme měli taky vždycky durch.
Já bych tedy dítě přebalila navzdory tomu, že se vzbudí. Ono taky není zrovna dobré, když je celou noc v jedné počůrane plence… Ale na noc bych každopádně dala velikost 5
Taky používáme babylove. Nikdy mi neprotekly. Když plína proteče, je čas jít do větší velikosti…
Já bych se taky přiklonila ke špatné velikosti a nebo prostě maličké nesedí. Náš malý 18m/12kg nosí teď 4+. Máme Babylove z Dm.
Moje dvouleta holka, co uz neco nacura, nosi na noc Dada 4+ a nikdy ji neprotekly ![]()
Používám taky velikost 4 už opravdu dlouho, protože syn byl cvalik, mám Lupilu z Lidlu a nikdy mi neprotekly… vždycky kontroluju aby je měl dobre kolem nozek… tchyne měla pro nej nějaké panda plenky a ty mu protekly
musíš vyzkoušet anebo jak píšou holky, větší velikost. Já jsem teda s Lupilu plenkama na 100% spokojena…
Používáme Baby charm a Dada fialové vel. 4 a vydrží celou noc
A ráno je pyzamko suché, ani náznak vlhkosti. Máme skoro 6 měsíců.
@MartinaIrena píše:
Já bych tedy dítě přebalila navzdory tomu, že se vzbudí. Ono taky není zrovna dobré, když je celou noc v jedné počůrane plence… Ale na noc bych každopádně dala velikost píše: Více
Udelala bych to same, alespon jednou v noci prebalit, vzdyt po chvilce musi zas usnout. Nerozsvicovat, vse po tme jen s malickym nocnim svetylkem.
Hodne si chvali i baby charm a babylove plenky.
Tady jsou recenze, ostatni budu rada,kdyz pridate recenze na plenky ![]()
https://www.emimino.cz/…jednorazove/