Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, řeším ten problém, že moje malá má z plenek otlačené nožičky, zatím jsme vyzkoušeli všechny Pampersky a Toujours, u Pampers Sleep and Play otlačené nožky neměla, ale u nich mi zas vadí že nemají pružné pásky. Máme 3 měsíce a 6kg, zatím nosíme vel.3, ale měla jsem tu jednu čtverku, vyzkoušela a sedělo jí to, a nebyla otlačená. Jenže já nevím, je normální abysme už tak brzo nosily čtverky? Zajímá mě, kdo jste taky měli tenhle problém, jestli se to vyřešilo právě větší velikostí, nebo jinou značkou plenek, popř. jakou značkou?
Jestli ji ctyrky sedi a nic neprotece, tak ji je klidne dej. Na co by melo byt brzo? Kourit v prvni tride je brzo, noseni plen, ktere lepe padnou, snad nicemu nevadi ![]()
Je prece jedno jestli je to normalni, ale hlavne ze to nema otlacene, ne?
Pokud jí sedí 4, tak je používejte. Syn má 5,5 kilo, používáme č.2, různé značky a otlaky nemá. Spíš jsou mu ještě větší ![]()
Nase holka ma taky krasny stehna takze vzdy prechazim na vetsi velikost driv nez odpovidaji kila. Hold kazdy mimco je jinak rostli ![]()
Je pravda že máme cvalíka, ty stehniska má fakt pěkně buclatý
Já si nejdřív myslela že všechny mimča jsou buclatá, ale asi ne co? ![]()
@karwen my máme třeba od narození hubeňoura a vel. 4 jsem začala dávat až v 9 měsících, každé mimčo je fakt jiné a pokud ji vel. 4 sedí líp, tak bych ji dávala ![]()
Malá to měla taky ze všech plen, i z 1 a to byla extra drobek. Tak jí každou plenu v lemech povytáhnu, propéruju a je to dobrý.
Dala bych jí 4, když jí sedí líp, to se nedá nic dělat…my měli 3 chvilku, už si tedy nepamatuju od kterého měsíce, ale brzy jsme museli přejít na 4 a ty pak měla dlouho (v akcích taky byly hned pryč, protože je děti mají nejdéle
).
Dej 4. Jestli te to uklidní, malý má velikost 6 od 10-ti měsíců. Není tlustý, má jen silná stehynka.
@adna píše:
Dej 4. Jestli te to uklidní, malý má velikost 6 od 10-ti měsíců. Není tlustý, má jen silná stehynka.
Velikost 6 existuje? Já doteď myslela, že 5 je maximum. Nejsou to už pleny pro důchodce? ![]()
Asi zajedu koupit ty čtverky, ať nemá ty otlaky, úplně se stydím že je nosí s otlakama už celkem dlouho, chuděrka moje
ten otevřený balík ani nedoberu, ať už ji víc netrápím… ale teda pěkně se nám to prodraží nám, co máme doma cvalíky ![]()
Nosíte plenky? ![]()
No záleží, jak moc otlačené. Malá taky trochu je, ale nic výraznýho. Jinak větší plínky nosily obě holky, tak 3 kg před doporučovanou vahou, co je na plínkách… (tzn. plínky 5-9 kg jako 6 kg už mít nemohla)
@Peppa Pig píše:
Velikost 6 existuje? Já doteď myslela, že 5 je maximum. Nejsou to už pleny pro důchodce?
Příspěvek upraven 27.04.14 v 20:30
@adna Aha, jsem si říkala, že jsem je v obchodu nikdy nezahlídla ![]()