Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@pavlats no a co castejsi prebalovani? Proste starsi deti curaji uz vetsi objem, proto se vytahuji.
Presne tak casteji prebalovat a pokud dite bude doma tak zkusit třeba plinu nedávat.
nevím me dite nechodí s plenou u kolen když jsme venku
@pavlats já myslím, že pampers jsou fajn a nejsou špatné ani šmoulové z Alberta, fakt to chce častěji přebalovat
Za mě taky přebalovat častěji. Můj kdysi koupil ty lidlovské TouJours (nebo jak se jmenují) a taky nejsou zas tak zlé. Já jsem ale fanoušek Pampersek
zkoušela jsi ty natahovací kalhotkové? U chlapečků mají savější přední stranu, kvůli směru čurání ![]()
Holt budeš muset častěji přebalovat, jak už tu holky psaly. Dítě už víc čůrá.
Viděla jsem ted v tescu nové pamprsky http://nakup.itesco.cz/…001120051045 jsou už pro chodící děti a jsou zvlášť navržené pro chlapecky a pro holčičky ![]()
@pavlats Pouzivam pampers active baby a spokojenost. A nezlob se na mě, ale chudák synovec, jestli to tahá u kolen. Myslím, ze prebalit neni az takovy problém.
My mame oranz pemprsky a nikdy ji nevysela a to neudela pomaly krok!! Tzn ze porad beha..
Děkuji za příspěvky. S častějším přebalováním naprosto souhlasím.
Mne spíš ale zajímaly zkušenosti s jinými plenami než Pampers.
Já byla moc spokojená s těmi Huggieskami, ale to mám smůlu.
Častěji prebalovat jak již zaznělo. Přesto zapnout bodycko anebo dat přes plenu slipy. Chodící děti plenu ztrácí jak sebou melou a i bobek pak skončil vedle to už rovnou může dělat potřebu do tepláku či punčoch ![]()
Proto pampersky nesnasim, ze po ucurnuti delaji takovej mazlavej pytel, mne to pak nuti prebalovat pomalu co pul hodinu protoze to na tom diteti nesnesu. Zrovna tak ty toujours, proste vsechny, co nejsou z celulozy jako napr tesco, ale delaji ten gel ci co to je.:-D
@pavlats Moje chodící dítě, když už má papírovku, tak má Albert basic. V životě je neměl u kolen - prostě dítě co 2-3 hodiny přebalím. ![]()
Zdravím všechny a prosím o radu.
Uvažuji jaké jednorázové pleny koupit, až bude malá chodit.
Nyní používám Pampers active baby, ale o těch vím, že se ve stoje po načurání vytahují. Můj synovec je měl chudák vždy až u kolen.
U předchozích dětí jsem používala Huggies super dry, ty držely tvar i po načurání pěkdě, ale ty se pravděpodobně už nevyrábí, protože na ně nemohu nikde narazit.
Uvažuji o plenách Bella Happy, ale s těmi mám zkušenost jen u malého miminka, takže nevím, jestli by držely tvar.
S jakými plenami máte zkušenost a jste spokojené?