Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý den, maminky. Mám doma maličké novorozeňátko, pro které potřebuji plenky velikosti 0. Momentálnĕ používáme Bella Happy, ale koukala jsem, že je vyrábí i Pampers. Nevíte kde v obchodě by se dali sehnat? Přes internet se nám to nevyplatí. Nechci kupovat víc balení když nevím, jak rychle z nich mimi vyroste.
Jestli víte i o jiných plenkách velikosti 0, které se dají normálně sehnat v obchodě tak budu moc ráda. ![]()
Ja je nakupovala prez feedo.cz,kdyz si koupis kupon za 29 kc, tak te vyjdou nejlevneji, nebo DM nebo ti je objednaj. h v lekarne
U nás se daly koupit ve zdravotnických potřebách, byly to ty Bella, ale v Intersparu nebyly, jen v té nemocnici. A to jsme docela velké město ![]()
@mili_h Určitě ti je objednají v lékarně nebo zdravot. potřebách. Já měla na nedonošence teda ty Belly, ale tam nikdy nehrozilo, aby je pročůrali nebo tak, takže nám bohatě stačily. Měli je asi měsíc nebo 6 týdnů.
My jsme kupovali nulky od Pampersu i v Tescu. Nebo v Rossmannovi. Taky jsem je brala po malem mnozstvi, aby nam z nich mala nevyrostla, ale zdaly se mi velikostne dobre, vydrzely nam podstatne dyl nez jine znacky.
@mili_h Ja koupila v Albertu, Pempers Premium Care, pro novorozence od 2,5 - 5 kg
, je to 2 mesice zpět.
Holky, díky moc. Nakonec jsem je sehnala v DM.
Ty Bella Happy právě používáme, ale chtěla jsem zkusit ty Pampers premium care. Slyšela jsem na ně samou chválu. ![]()