Plenky pro chodící dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33018
30.11.14 10:04

@pavlats Moje chodící dítě, když už má papírovku, tak má Albert basic. V životě je neměl u kolen - prostě dítě co 2-3 hodiny přebalím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.11.14 10:16

Můj neměl u kolen nikdy žádnou plínku, ale třeba od kámošky malý jo. A podotýkám, že jsme používaly stejnou značku plen (z Alberta). Chce to opravdu častěji přebalit. Když se do té plínky dítě xkrát vyčůrá, tak ji bude tahat u kolen pokaždé a je jedno, jestli máš Pampers, Huggies nebo nějaké obyčejné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.11.14 10:22
@pavlats píše:
Děkuji za příspěvky. S častějším přebalováním naprosto souhlasím.
Mne spíš ale zajímaly zkušenosti s jinými plenami než Pampers.
Já byla moc spokojená s těmi Huggieskami, ale to mám smůlu.

kupuji v tetě nebo v lidlu a jsou v pohodě, dávám je sedmiměsíčnímu i 2,5, ten už má poslední týdny jen na spaní, ale donedávna v nich běhal, nebo když jedeme dál a delší dobu, tak jí má také a pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.11.14 10:45
@Koblížek21 píše:
Proto pampersky nesnasim, ze po ucurnuti delaji takovej mazlavej pytel, mne to pak nuti prebalovat pomalu co pul hodinu protoze to na tom diteti nesnesu. Zrovna tak ty toujours, proste vsechny, co nejsou z celulozy jako napr tesco, ale delaji ten gel ci co to je.:-D

Jo, to je pravda, cim mekci plena, tim vic pytlovati, stejne tak Babydream z Rossmanna.

Ja dporucuju Basic od Alberta, jsou pevnejsi, pri normalnich intervalech prebalovani nikdy nic neviselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
30.11.14 10:46

Také jsem měla radši Huggies super dry, ale ty už nejsou k dostání, přešly jsme na šmoulí plíny z Alberta a spokojenost, poměr cena-výkon je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.11.14 11:00

@pavlats ja jsem ted belly koupila a jsou fakt super. Mne teda nadchly a jsou jako jediné neparfemovane. Uz se tesim az dopotrebuju zbytky pampersek a budem mít jen belly. Ten problém s plenkama u kolen neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
30.11.14 12:04

Děkuji všem za názory. Asi to vyhrají ty belly.

• Citovat
  • Upravit
10351
30.11.14 13:23

Nechala bych to až na chvíli, kdy opravdu chodit bude. Dítě, co leží, čůrá jinak a jinam než to, co leze. A to, co leze, zas čůrá jinak, než chodící. Jinak řečeno můžeš si nakoupit balíky plínek do zásoby, kt. vám úžasně vyhovují, ale jakmile se dítě rozejde, najednou bude dvakrát denně pročůraný. Já nejvíc kupovala plínky z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.11.14 15:49

Pouzivame Bella Happy od narozeni doted, ted mame c. 4. Spokojenost velika, u kolen plinu fakt netaha, prebaluju co 2-3 h. A ted je v Albertu akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
30.11.14 21:04

Pampers a šmoulové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
30.11.14 21:08

Všechny 3 děti měly v tomto období už jen plenky z Tesca..Žádný problém..A to v rozmezí 6 let, kdy se několikrát měnil „obal“ a hodně maminek si stěžovalo na zhoršenou kvalitu.
Plenky Happy jsem používala jen do velikosti 3,k vůli širšímu tvaru, potom už jsou taky zúžené a přišly mi zbytečně drahé..Taky jsem odpůrce Pampers, smrdí mi, všechny..Špatné nebyly plenky z DM - ty jejich i ty „ekologické“,které taky v průběhu let změnily obal a název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
30.11.14 21:33

@FikuLenka Teď je v Albertu akce na ty jejich plíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.11.14 22:39

@gaaabule Jojo, na Belly, za 309. Nevím teda, zda všechny velikosti, ale čtyřky určitě, dnes jsem je kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí