Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat těch co máte děti velké rok a půl a více - jaké plenky používáte. Doteď jsme dávali jen Pampers ale ta cena je fakt děs co to podražili a našla jsem pleny s názvem Seni (Kids Junior) a taky Bella Happy..
Děkuji
Seni teda neznám, kolik stojí a kde je mají? Happy nejsou špatný, v akci nevycházejí špatně..já ale používám ty obyč alberťácký, jsou za pár korun, a bohuatě stačí
Já nevím, jak každý jsou dobrý, ale my už máme nakoupený Pampers ![]()
Taky Seni neznám, ale Happy nám naprosto vyhovují. Jsou sice trochu tlustší, než Pampers, ale aspoň nesmrdí.
@terulína píše:
Bella Happy jsou v pohodě, nikdy neprotekly, nesmrdí.
To je fakt, taky nám nikdy neprotekly, Pampersky jsme musely v noci přebalit, ale Happy vydrží až do rána
Bella Happy jsou skvelé…prirovnala bych to neco mezi pampers a baby love z dm…cena neni tak strasna…a nebo jsme kupovali znacku DADA ale to uz si nepamatuju kde:)
Taky ty Seni jsem našla na netu ale když to teď tak počítám tak asi budou cenově v konečné fázi jako Pampersky.. hlavně to bylí teda cca po 30ks takže cena je na první pohled dobrá ale po přepočítání děs stojí na kus cca 7kč..
Teď se dívám na ty DADA pleny a vycházejí cenově zhruba jak ty Bella Happy
ale tak když je tady všichni doporučujete tak asi zkusím koupit.. ještě bych se chtěla teda zeptat..
@Barusatko tak to už neporadíš to už si nepamatuji ale myslím ze by to male mohlo byt v pohode… ![]()
@Barusatko píše:
Teď se dívám na ty DADA pleny a vycházejí cenově zhruba jak ty Bella Happyale tak když je tady všichni doporučujete tak asi zkusím koupit.. ještě bych se chtěla teda zeptat..
- když vemu ty Bella 4+ (9-20kg) a malá má něco kolem 10kg budou nám dobré? (četla jsem že jsou menší než pampers) Protože pampersky 5 máme tak tak a tam uvádějí že by měly být až do 18kg
Já myslím, že i ty Bella 4 vám budou stačit. Jsou do 18 kg. Dcera má 11,5 kg a má tam dost slušnou rezervu. Mně právě Bella Happy přijdou mohutnější než Pampers. Já mám dojem, že ty 4+ jsou jakože víc savé, někdo je kupuje na noc.
@Barusatko ahojky my jsme měli bella happy a super
škoda, že jsem je neobjevila dřív, s prvním malým jsme končili 4 a měl 23měsíců a 14kg
nakoupila jsem i pětky aby to měl lepší, ale ani jsme se k nim nedostali(naučil se na nočník) a prodala jsem je, myslím že 4+vám budou bohatě stačit, možná budou lepší i jen ty 4 ![]()
Tak já vemu teda jedny 4 a jedny 4+
a bude.. ty 4 jsou do 18ti tak snad nebudou malé.. mi se teď už xkrát stalo že mi kolem nožek protekly i ty pampersky.. a ať mi nikdo neříká že po roce a půl přebalování jsem to začala dělat špatně ![]()
Seni neznám, ale Happy jsem používala u první holky a byli fakt super.