Plenky Seni a Bella Happy

648
13.2.14 16:16

Plenky Seni a Bella Happy

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat těch co máte děti velké rok a půl a více - jaké plenky používáte. Doteď jsme dávali jen Pampers ale ta cena je fakt děs co to podražili a našla jsem pleny s názvem Seni (Kids Junior) a taky Bella Happy..

• zajímalo by mě jestli máte některá zkušenost a hlavně poměry cena/kvalita

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
13.2.14 16:18

Seni teda neznám, kolik stojí a kde je mají? Happy nejsou špatný, v akci nevycházejí špatně..já ale používám ty obyč alberťácký, jsou za pár korun, a bohuatě stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.2.14 16:22

Já nevím, jak každý jsou dobrý, ale my už máme nakoupený Pampers :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.2.14 16:24

Taky Seni neznám, ale Happy nám naprosto vyhovují. Jsou sice trochu tlustší, než Pampers, ale aspoň nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
13.2.14 16:28

Bella Happy jsou v pohodě, nikdy neprotekly, nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.2.14 16:34
@terulína píše:
Bella Happy jsou v pohodě, nikdy neprotekly, nesmrdí.

To je fakt, taky nám nikdy neprotekly, Pampersky jsme musely v noci přebalit, ale Happy vydrží až do rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.2.14 16:37

Bella hapy jsou super.Ty prvni neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
13.2.14 16:48

Bella Happy jsou skvelé…prirovnala bych to neco mezi pampers a baby love z dm…cena neni tak strasna…a nebo jsme kupovali znacku DADA ale to uz si nepamatuju kde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.2.14 16:50

Taky ty Seni jsem našla na netu ale když to teď tak počítám tak asi budou cenově v konečné fázi jako Pampersky.. hlavně to bylí teda cca po 30ks takže cena je na první pohled dobrá ale po přepočítání děs stojí na kus cca 7kč..

• a plenky Magics neznáte? mají je teď na mall
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.2.14 16:55

Teď se dívám na ty DADA pleny a vycházejí cenově zhruba jak ty Bella Happy :-) ale tak když je tady všichni doporučujete tak asi zkusím koupit.. ještě bych se chtěla teda zeptat..

• když vemu ty Bella 4+ (9-20kg) a malá má něco kolem 10kg budou nám dobré? (četla jsem že jsou menší než pampers) Protože pampersky 5 máme tak tak a tam uvádějí že by měly být až do 18kg
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
13.2.14 17:04

@Barusatko tak to už neporadíš to už si nepamatuji ale myslím ze by to male mohlo byt v pohode… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
13.2.14 17:04
@Barusatko píše:
Teď se dívám na ty DADA pleny a vycházejí cenově zhruba jak ty Bella Happy :-) ale tak když je tady všichni doporučujete tak asi zkusím koupit.. ještě bych se chtěla teda zeptat..
  • když vemu ty Bella 4+ (9-20kg) a malá má něco kolem 10kg budou nám dobré? (četla jsem že jsou menší než pampers) Protože pampersky 5 máme tak tak a tam uvádějí že by měly být až do 18kg

Já myslím, že i ty Bella 4 vám budou stačit. Jsou do 18 kg. Dcera má 11,5 kg a má tam dost slušnou rezervu. Mně právě Bella Happy přijdou mohutnější než Pampers. Já mám dojem, že ty 4+ jsou jakože víc savé, někdo je kupuje na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
13.2.14 17:06

@Barusatko ahojky my jsme měli bella happy a super :palec: škoda, že jsem je neobjevila dřív, s prvním malým jsme končili 4 a měl 23měsíců a 14kg :) nakoupila jsem i pětky aby to měl lepší, ale ani jsme se k nim nedostali(naučil se na nočník) a prodala jsem je, myslím že 4+vám budou bohatě stačit, možná budou lepší i jen ty 4 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.2.14 17:14

Tak já vemu teda jedny 4 a jedny 4+ :-) a bude.. ty 4 jsou do 18ti tak snad nebudou malé.. mi se teď už xkrát stalo že mi kolem nožek protekly i ty pampersky.. a ať mi nikdo neříká že po roce a půl přebalování jsem to začala dělat špatně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.2.14 17:39

Seni neznám, ale Happy jsem používala u první holky a byli fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí