Večerní spinkání bez plen

203
11.2.14 17:36

Večerní spinkání bez plen

Milé mamči,
chtěla bych se Vás zeptat, jak jste odnaučili děti spinkat v noci bez plínečky.
Naše malá má dva ročky, přes den i venku je bez plíny, i na odpolední spaní se vydrží nepočůrat, ale v noci jí plínu dávam, jinak by byla ráno celá mokrá.
Budili jste děti třeba několikrát za noc, ať se vyčůrají, nebo jste plinečku vzali až tehda, když byla ráno suchá.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
11.2.14 17:39

Neučila jsem nijak. Vzala jsem ji až tehdy, až byla v noci víc jak týden suchá. Nikdy nebyla jediná nehoda. Někdy se v noci vzbudí, že se mu chce čůrat, ale je to málo, většinou spí až do rána a suchý. Já jsem nikdy nebudila a nebudím.

Příspěvek upraven 11.02.14 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
11.2.14 17:40

Moje děti sice na noc neměly plínečky ale pleny, nicméně jsem jim je nechala tak dlouho než se nepřestály v noci počůrávat. Přišlo mi pro všechny komfortnější se bez přerušování budit a ráno dát mokrou plenu vyprat (látkovala jsem) než v noci děti budit a otravovat s čůráním.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
11.2.14 17:42

Nebudila jsem. Když byla po víc dnech ráno plína suchá, přestala jsem dávat

• Citovat
  • Upravit
211
11.2.14 17:42

noční čůrání

Ahojky, taky řešíme plínky, ale kluci mají tři roky…jednou z deseti se povede že jsou v noci suchý, ale to spíš když jdou déle spát a dřív vstávají..jinak chodí spát cca kolem půl deváté a vstávají třeba i v půl desáté…a tak dlouho to prostě nevydrží :-) a na tříleté prohlídce nám doktorka řekla, že mají ještě spoustu času…tak nevím…???..a děti se prý budit nemají, jinak jim narušíš noční režim a nenaučí se držet čůrání celou noc…prý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
11.2.14 17:48

Kdyz mela mala 3 dny suchou plinu vzali jsme ji a od te doby ji nema obcas nehoda ale uz jsme se k tomu nevratili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
11.2.14 17:48

Neucila jsem. Trvalo mi 8mesicu nez mi doslo, ze mala se v noci budi, protoze chce curat. Od roka je bez pleny na noc. Pockala bych az k tomu tve dite dojde samo. Tohle se totiz neda naridit a ani naucit. Jsou potreba dve veci. Dite vzbudi plny mocovy mechyr a dostatek jakehosi hormonu. Nevzpominam si nazev

• Citovat
  • Upravit
7725
11.2.14 18:36

@janina80 Starší dcera má 3,5let a v noci je počůraná téměř každý den.

Radu nemám, ale je třeba počkat až to příjde samo, u nás to zatím nepřišlo a nějaké noční buzení je jen o tom, že se holka rozbrečí, je vzteklá, pak nemůže zabrat, pobrekává atd. Takže jsem vzdala buzení v noci (navíc spí na patrové posteli, takže přenést jí na zem v polospánku nemožné).

Teď měla tři dny za sebou suchou plínu, to je rekord, víc zatím nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
11.2.14 19:04

Počkala bych na suchou plenu. Budit nemá cenu, v polospánku je to na nic…a vzbudit úplně aby si uvědomovala, že jdeme čůrat to by mě mohli všichni milovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.2.14 19:11
@CokeLady píše:
Za 2 ročky a plínečku Tě odkazuji na tuto diskusi https://www.emimino.cz/…ealu-180308/

Tak ted jsi mne fakt. pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.2.14 12:40

@kacckaJ neučila jsem, prostě jsem jeden den plínu nedala, budí se až nad ránem a ještě kojím, tak šla čůrat až když se vzbudila pak kojení a spala dál a zvládla to bez jediné nehody… Odplenkovala se přes den těsně před druhýma narozeninama, na noc asi čtvrt roku potom, ale asi by to zvládla dřív, já se ale bála. Není čeho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.2.14 12:41

Podle mě to poznají i v noci, protože plínu mokrou měla, ale jak jsem jí jí vzala, tak fakt neměla ani jednu nehodu. Na suchou plínu bych mohla čekat klidně ještě rok i víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí