Pampers - již nikdy více

44
10.2.14 15:32

Pampers - již nikdy více

Ahoj holky, koupila jsem malému minulý týden v DM Pampers actibe baby 4plus. Pampersky kupujeme od narození a nikdy žádný problém nebyl. Hned od první plenky z nového balíku jsem si všimla, že má malý poškrábanou dupku a tu si ještě víc škrábe-když nemá plenku. Všimla jsem si, že plenky v té časti na zadečku-kde není ta modrá vložka-jsou strašně tenké a jsou v nich jakoby hrubé krystalky. Usoudila jsem, že to má z toho. Dala Huggies a dobrý, jen je to ještě podrážděné. Jsem teda pěkně naštvaná. Má někdo stejný problém? Co byste dělaly? Reklamace v dm? Stížnost na PG? Nechat být a vyhodit 400Kč do koše? Pro upřesnění se jedná o serii TR 08 12 133 342 2725 07 01 22 made in turkey. S paperskama jsem tímto skončila…schválně kupuju dražší plenky a toto jako…radši se méně zajímat o olympiádu a více o děti-to je jen taková moje vsuvku z rozčarování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
10.2.14 15:35

Stížnost u výrobce.
Já takto nafotila nátělník z Evony, zaslala výrobnímu náměstkovi, a vedoucí výroby, a ejhle, mám zaslat vadný kus, a pošlou nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
10.2.14 15:37

@Joppinka už to tady bylo a byla o tom i reportáž v tv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
10.2.14 15:39

To se řešilo v televizi, že byla nějaká vadná série a že vadný balík plenek vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
10.2.14 15:39
@Joppinka píše:
Ahoj holky, koupila jsem malému minulý týden v DM Pampers actibe baby 4plus. Pampersky kupujeme od narození a nikdy žádný problém nebyl. Hned od první plenky z nového balíku jsem si všimla, že má malý poškrábanou dupku a tu si ještě víc škrábe-když nemá plenku. Všimla jsem si, že plenky v té časti na zadečku-kde není ta modrá vložka-jsou strašně tenké a jsou v nich jakoby hrubé krystalky. Usoudila jsem, že to má z toho. Dala Huggies a dobrý, jen je to ještě podrážděné. Jsem teda pěkně naštvaná. Má někdo stejný problém? Co byste dělaly? Reklamace v dm? Stížnost na PG? Nechat být a vyhodit 400Kč do koše? Pro upřesnění se jedná o serii TR 08 12 133 342 2725 07 01 22 made in turkey. S paperskama jsem tímto skončila…schválně kupuju dražší plenky a toto jako…radši se méně zajímat o olympiádu a více o děti-to je jen taková moje vsuvku z rozčarování.

Ahoj, tak tohle zrovna nedávno bylo v TV zprávách - nevím kde přesně, ale normálně to řeš reklamací. Určitě Ti je vymění, nebo vrátí peníze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
10.2.14 15:40

@Joppinka jj presne tohle bylo i ve zpravach v TV, reklamace u vyrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
10.2.14 15:40

To je nemile, jenom nevim, co s tim ma spolecneho ta olympiáda :)
Muzu se na ni koukat dal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.2.14 15:41

Sakra, já už jsem ten obal vyhodila, ale taky máme pampers active baby…nevím jestli 4 nebo 4plus a serii taky netuším, ale zrovna nedávno jsem si říkala proč se dcera pořád tak drbe! Na zadečku má jakoby stroupky nebo pupínky…jakmile jí sundám plínku tak už se drbe… :( jenže jsem tak hloupá, že mě ani nenapadlo, že to bude plínama… ://
Pampers jsou fakt na ho*** vždycky mi protekly, nebo ty žlutý smrděj na sto honů, kupujeme huggies, ale teď už je nemůžeme nikde sehnat tak vzal manžel tyhle v akci v lidu…takže máme doma krabici s 132 kusama…:// výborný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.2.14 15:41

Máme to samé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
10.2.14 15:43

@Joppinka já jsem z rossmanna a jednou jsem dělala reklamaci panovi..mel už napůl vypotrebovane balení pampersek, ty zbylé při rozlepeni pleny se trhaly, chtěl nové..nevěděla jsem si rady, volala managerce a museli jsme mu vrátit peníze za cele pleny, samozřejmé musel mit účet..no a my to pak dali na výrobce…
Pokud mas účet, vyrvala bych si peníze zpět, mas nárok… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.2.14 15:43

Jj tu reportáž jsem viděla, ale tam byly ty kuličky jakoby v tom pásku, já to mám přímo v pleně na zadku. Ale bude to asi stejný princip - prostě vyrobený šmejd, který pustí do obchodu, at to těm malým pořádně zadky rozškrábe. No rozhodně už nehodlám hrát ruskou ruletu a čekat co v balíku zase najdu. Za ty prachy že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.2.14 15:46

No kdyby radši investovali do kvality výroby než masivních reklam a sponzorství olympiády…šetří na špatném místě…ale říkam, to neber moc vážně, jsem vážně naštvaná…tak klidně koukej dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.2.14 15:47

Tohle už tady jelo, nějaká vadná série, bylo to i na Nově. :mrgreen: Reklamuj u výrobce. Jinak ne, já tohle neznám, používám hlavně látkovky a co jsem měla na noc Pampers, tak se tohle nestalo. Ale já je moc nekupuju, tak nekřesťansky drahý pleny nepotřebuju. Teď beru hlavně Tesco Loves baby (made in CZE).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.2.14 15:50
@Joppinka píše:
No kdyby radši investovali do kvality výroby než masivních reklam a sponzorství olympiády…šetří na špatném místě…ale říkam, to neber moc vážně, jsem vážně naštvaná…tak klidně koukej dál ;)

Jak do sponzorství omylpiády? Všude hlásaj, že jsou hrdý sponzor maminek. No tak kua, kde mám ty sponzorské dary? :cert: Já jsem od nich dostala leda velké ho… :evil: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.2.14 15:54

Vím, že to s tím nemá co dělat, ale včera jsem koupila v Rossmannu Pampersky z POLSKÉ výroby a jsou úplně OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí