Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, koupila jsem malému minulý týden v DM Pampers actibe baby 4plus. Pampersky kupujeme od narození a nikdy žádný problém nebyl. Hned od první plenky z nového balíku jsem si všimla, že má malý poškrábanou dupku a tu si ještě víc škrábe-když nemá plenku. Všimla jsem si, že plenky v té časti na zadečku-kde není ta modrá vložka-jsou strašně tenké a jsou v nich jakoby hrubé krystalky. Usoudila jsem, že to má z toho. Dala Huggies a dobrý, jen je to ještě podrážděné. Jsem teda pěkně naštvaná. Má někdo stejný problém? Co byste dělaly? Reklamace v dm? Stížnost na PG? Nechat být a vyhodit 400Kč do koše? Pro upřesnění se jedná o serii TR 08 12 133 342 2725 07 01 22 made in turkey. S paperskama jsem tímto skončila…schválně kupuju dražší plenky a toto jako…radši se méně zajímat o olympiádu a více o děti-to je jen taková moje vsuvku z rozčarování.
Stížnost u výrobce.
Já takto nafotila nátělník z Evony, zaslala výrobnímu náměstkovi, a vedoucí výroby, a ejhle, mám zaslat vadný kus, a pošlou nový.
To se řešilo v televizi, že byla nějaká vadná série a že vadný balík plenek vymění.
@Joppinka píše:
Ahoj holky, koupila jsem malému minulý týden v DM Pampers actibe baby 4plus. Pampersky kupujeme od narození a nikdy žádný problém nebyl. Hned od první plenky z nového balíku jsem si všimla, že má malý poškrábanou dupku a tu si ještě víc škrábe-když nemá plenku. Všimla jsem si, že plenky v té časti na zadečku-kde není ta modrá vložka-jsou strašně tenké a jsou v nich jakoby hrubé krystalky. Usoudila jsem, že to má z toho. Dala Huggies a dobrý, jen je to ještě podrážděné. Jsem teda pěkně naštvaná. Má někdo stejný problém? Co byste dělaly? Reklamace v dm? Stížnost na PG? Nechat být a vyhodit 400Kč do koše? Pro upřesnění se jedná o serii TR 08 12 133 342 2725 07 01 22 made in turkey. S paperskama jsem tímto skončila…schválně kupuju dražší plenky a toto jako…radši se méně zajímat o olympiádu a více o děti-to je jen taková moje vsuvku z rozčarování.
Ahoj, tak tohle zrovna nedávno bylo v TV zprávách - nevím kde přesně, ale normálně to řeš reklamací. Určitě Ti je vymění, nebo vrátí peníze ![]()
@Joppinka jj presne tohle bylo i ve zpravach v TV, reklamace u vyrobce.
To je nemile, jenom nevim, co s tim ma spolecneho ta olympiáda ![]()
Muzu se na ni koukat dal? ![]()
Sakra, já už jsem ten obal vyhodila, ale taky máme pampers active baby…nevím jestli 4 nebo 4plus a serii taky netuším, ale zrovna nedávno jsem si říkala proč se dcera pořád tak drbe! Na zadečku má jakoby stroupky nebo pupínky…jakmile jí sundám plínku tak už se drbe…
jenže jsem tak hloupá, že mě ani nenapadlo, že to bude plínama… ://
Pampers jsou fakt na ho*** vždycky mi protekly, nebo ty žlutý smrděj na sto honů, kupujeme huggies, ale teď už je nemůžeme nikde sehnat tak vzal manžel tyhle v akci v lidu…takže máme doma krabici s 132 kusama…:// výborný…
@Joppinka já jsem z rossmanna a jednou jsem dělala reklamaci panovi..mel už napůl vypotrebovane balení pampersek, ty zbylé při rozlepeni pleny se trhaly, chtěl nové..nevěděla jsem si rady, volala managerce a museli jsme mu vrátit peníze za cele pleny, samozřejmé musel mit účet..no a my to pak dali na výrobce…
Pokud mas účet, vyrvala bych si peníze zpět, mas nárok… ![]()
Jj tu reportáž jsem viděla, ale tam byly ty kuličky jakoby v tom pásku, já to mám přímo v pleně na zadku. Ale bude to asi stejný princip - prostě vyrobený šmejd, který pustí do obchodu, at to těm malým pořádně zadky rozškrábe. No rozhodně už nehodlám hrát ruskou ruletu a čekat co v balíku zase najdu. Za ty prachy že…
No kdyby radši investovali do kvality výroby než masivních reklam a sponzorství olympiády…šetří na špatném místě…ale říkam, to neber moc vážně, jsem vážně naštvaná…tak klidně koukej dál ![]()
Tohle už tady jelo, nějaká vadná série, bylo to i na Nově.
Reklamuj u výrobce. Jinak ne, já tohle neznám, používám hlavně látkovky a co jsem měla na noc Pampers, tak se tohle nestalo. Ale já je moc nekupuju, tak nekřesťansky drahý pleny nepotřebuju. Teď beru hlavně Tesco Loves baby (made in CZE).
@Joppinka píše:
No kdyby radši investovali do kvality výroby než masivních reklam a sponzorství olympiády…šetří na špatném místě…ale říkam, to neber moc vážně, jsem vážně naštvaná…tak klidně koukej dál
Jak do sponzorství omylpiády? Všude hlásaj, že jsou hrdý sponzor maminek. No tak kua, kde mám ty sponzorské dary?
Já jsem od nich dostala leda velké ho…
![]()
Vím, že to s tím nemá co dělat, ale včera jsem koupila v Rossmannu Pampersky z POLSKÉ výroby a jsou úplně OK.