Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Kde jsi kupovala ty pemprs plíny? mi je kupujeme přímo v německu
nikdy jsem neměla problém už na první dítě jsem je kupovala ![]()
Ty oranžové nekupujeme není to ono jako ty zelené
ty jsou super nic jiného a ještě dm jsou asi tak stejnou kvalitou ![]()
Já teda čtu kde ty konkrétní výrobky jsou vyrobené tak preferuji naší značku německou a francouzkou jak je tam turecko nikdy ![]()
@my_nickname ne účtenku nechtěli jen původní obal, a už mi paní volala že jim to dorazilo a že to jde na testování a pak že se ozvou.
Koupila jsem před pár týdny nový balík Pampers Active Baby vel. 4, země výroby Rusko
po pár plenách jsem si všimla, že má dcera úplně poškrábaný zadeček, tak jsem jednu plenu rozstřihla v části na zadečku (kde už není „vata“) byly hodně hrubé bílé krystalky - připomínaly mi drsný písek
je to ta vada, která se objevovala i vám?
protože jsem pak našla asi rok starý balík vel. 5 (ještě po starším dítěti) a tam mi přišlo, že tam taky něco podobného je (nestřihala jsem ji, jen pohmatem), ale že to není tak ostré ![]()
jde mi jen o to, jestli je to ta vada nebo jestli to je normální a ona měla poškrábaný zadeček z něčeho jiného (i když teda nevím z čeho)… účtenku už bohužel nemám, protože jsem je měla koupené „do zásoby“, vytáhla jsem je až pár týdnů po zakoupení…
No tak to je presne jako u nas…a taky mi pripada, ze tam ty krystalky byly vzdycky, jen ted jsou nejake hrubsi…mozna by stalo za to se spolecne ozvat na p&g, ze jako hrde mamaminky hodlame branit zdravi nasich deti a jejich plenky rozhodne jiz dale nepouzivat…
Holky tady vám posílám email co mi odpovedeli.
Vážená paní,
děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se na nás obrátila ohledně výrobků Pampers.
Velice nás mrzí, že jste měla s výrobkem Pampers nepříjemnosti. Všechny naše produkty jsou vyráběny nejmodernější plně automatizovanou technologií a každý z nich prochází v průběhu celé výroby řadou kvalitativních a kvantitativních kontrol. Klademe též důraz na výstupní kontrolu konečného výrobku, takže by k takovéto situaci nemělo dojít.
Drobné granulky připomínající částečky písku, které vidíte uvnitř plenky, je vysoce absorpční gelový materiál (AGM), který je běžně používán v kategorii plenek. Je umístěn v jádru našich plenek, aby absorboval vlhkost a udržoval ji uvnitř plenky a tak pomáhal udržovat Vaše miminko v suchu. Když se přidává do plenek, je v suchém stavu a připomíná drobné granule, které se po absorpci tekutiny mění na gel.
Chceme Vás ujistit, že tyto částečky jsou naprosto bezpečné a jsou používány v plenkách po více než 20 let. Spolupracujeme s předními pediatry, dětskými dermatology a experty na bezpečnost, abychom zajistili, že všechny materiály, které používáme v našich plenkách, jsou bezpečné pro miminka.
Pro určení příčiny tohoto problému však potřebujeme Vaši pomoc a proto bychom Vás chtěli požádat o zaslání 4 - 5 kusů z Vámi reklamovaných plenek spolu s originálním obalem a stručným popisem problému, abychom plenky mohli nechat otestovat. Plenky, obal a dopis, prosím, zašlete na poštovní adresu:
Procter &Gamble Czech Republic s. r.o.
vedoucí Zákaznického oddělení
Karolinská 654 / 2
Praha 8
186 00
O dalším postupu řešení tohoto problému Vás budeme informovat po provedení testů do 3 týdnů.
Samozřejmě Vám uhradíme poštovní poplatky, spojené s odesláním výrobků a poskytneme Vám náhradu hodnoty zaslaných vzorků plenek.
Ještě jednou Vám děkujeme za Vaši důvěru a budeme očekávat Vaši odpověď.
S pozdravem,
Margita Mártonová
Zákaznické oddělení
Procter&Gamble
Asponˇ ti odpověděli ne? JÁ Teda nemám žádný problém s plenkami a neměla jsen ani před 8 lety ![]()
Nevim co bylo za problem ale jejich pristup mi prijde ok. Docela cumim, ze takhle odpovedeli.
Ahoj holky, tak mojí reklamaci neuznali, s tím že ty plenky jsou naprosto v pořádku, ale jako podekování mi posílaj balík plínek.
Já jsem je nakonec nikam neposílala a vyřešila jsem to jednoduše - dávám do nich separačky
přešla jsem teda zpátky k látkovkám a když potřebuju dát pampersku (na spaní, na delší cestování), tak na oblast zadečku naskládám separačku, kterou jsem dávala do látkovek (mám celulózové, které vydrží i pár vyprání) a funguje to… uvidím, zkusím koupit ještě jeden balík a když to bude stejné, tak zkusím asi jinou značku ![]()
Ahoj,
srdečně vás zvu na seminář o látkových plínkách s ukázkami různých typů a značek plen.
28.4. v 11. 30 Centrum inspirace a tvořivosti, Charlese de Gaulla 18, Praha 6 email: helena@obcanskainspirace.cz
29.4. v 16.00 MC Císařka, Na Okraji 41, Praha 6 Petřiny email: MCCisarka@seznam.cz
Pokud plánujete přijít, nahlašte se na emaily
Seminář je nekomerční, výbavu zapůjčily Veselé pleny…
Budu se na vás moc těšit.
Tereza