Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Myslím si že budou jako ty červeno-bíle euroshoper
Taky chceme vyzkoušet…
Aha a ty euroshoper jsou jake? Ja si myslim, ze pri te cene to asi zadna bomba nebude, ale na doma snad staci.
zatim se mi ditko po nicem neoprudilo. ![]()
@Makikki jsou to ty samé co euroshopper.Jen mají nový obal a euro přejmenovali na Basic.
@Makikki My jsme třeba s nima spokojeni
Za tu cenu i bez akce jsou myslím parádní, znám za mnohem vyšší cenu pleny úplně strašné. Používáme je docela často ![]()
Podle mě je to jen zaváděcí cena a pak budou stát stejně jak ty Euroshoper 159 Kč.
Dcera je má na spaní a na ven. Neprotečou, hezky drží a pokožka zdravá. Takže u nás už stačí.
Včera jsme plenky pořídili a na den budou dobrý. Na noc to asi nebude.Ale cena je super.
@socina no co jsem koukala tak vel 4 mají, mslim že jsou s modrym nápisem a v balení 50ks http://akce.najdislevu.cz/…e-pleny.html ![]()
@Markéta80
To je akce jen do dneška? I v malým Albertu? To se tam budu muset stavit ještě dneska a nenechávat do na zítřek.
@socina píše:
To zase nebudou mít 4.
Mi povídej, ty jsou všude vyprodaný ![]()
@Marcelka146 nekoukala jsme ale akce je od zítra v albertu malém ![]()
Ahoj maminky, ktere nakupujute v prodejnach Albert, nyni koukam do letaku, nabizi tam zcela novou znacku BASIC, premyslim o koupi plen.. vel. 3 MIDI za 134kc v akci, je tam 58ks, mate s nimi nekdo zkusenost?