Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@misicka 149 Taky jsem s nima nad miru spokojena. Malej je neprocura ani neprokadi. A ta cena je super.To jsem mela vedet driv a nedelala bych zasoby drahych plen. ![]()
@superma tak já naštěstí žádné zásoby neměla, vyšlo mi to co sem měla do těch čtyř kil a pak mi kamoška poradila tyhle a sem fakt moc spokojená
Sou super a vůbec mi nevadí že na něm nejsou obrázky, to vadí švagrové ![]()
@superma
Já kdybych o nich věděla taky dřív, tak celý rok neutrácím za Pampersky. Teď jsem spokojená.
@Marcelka146 Tak pemprsky, sou ten největší hnus, malej byl dvakrát v noci počůranej a ještě se snich osypal, sem je prodávala a chvilku sme měly tesco, ale pak je změnily a už to není ono
@misicka 149
Jaký obrázky? Myslíš ten proužek v oblasti břicha? Ten přeci barevný je.
Je to pod oblečením, tak mě by ani nevadilo kdyby byly celobílé. Jako cena fakt super a kvůli speciálním obrázkům nehodlám kupovat plínky za 7Kč/ks.
@misicka 149
Mně se dcera nikdy v pamperskách nepročůrala ani neprokakala. Většinou jsem je kupovala, když byly v akci 200Kč/50Ks.
@Marcelka146 píše:
@misicka 149
Mně se dcera nikdy v pamperskách nepročůrala ani neprokakala. Většinou jsem je kupovala, když byly v akci 200Kč/50Ks.
Syn ma 3 mesicky a prokakal se v pamperskach nespocetnekrat. V postylce furt kope a odrazi se a vytyka mu stolicka na zadicka.Dnes opet pokakane body i prosteradlo
Příspěvek upraven 10.03.14 v 20:04
Někteří lpí na kravinách. Tak nám teda sedly nejvíc tyhle, v jiných malý ani nesnesl když se počůral tak sme měly i patnást plen denně, a teď tak šest ![]()
@misicka 149 Koupila jsem ta basic na zkousku a fakt super a jsou krasne volne kolem nozicek proste neskrti.
Tak to jsem ráda, že je chválíte. Mám už pár balíku nakoupených do zásoby ![]()
@MarkyM píše:
Tak to jsem ráda, že je chválíte. Mám už pár balíku nakoupených do zásoby
Holky já už se těším až bude akce, to jich koupím tak dvacet balíků
Malej je vnich moc spokojenej
A maminčina peněženka, je taky spokojená, takže sme spokojení všichni ![]()
@misicka 149 Ja nemam odhad kolik baliku ktere velikosti vzit. Davame 4-9 kg. Malej ma 6,5 kg