Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@misicka 149 píše:
@MarkyM to jo, ale zase je jich tam míň tak já budu dávat na co nejdýl ty do devítiA pak se uvidí
Vidíš, to mě nenapadlo…ještě že existuje emimino. Mám tu 3 balíky trojek, dohromady 222 plenek, tak nevim jestli ještě přikoupit
no uvidíme až budu dobírat jak na tom budeme s kilama, nějaká akce se vždycky někde najde ![]()
@MarkyM jj taky si to vždycky říkám
tak ono je to všeobecný, čím větší velikost tím míň kusů
@misicka 149 píše:
@MarkyM jj taky si to vždycky říkámtak ono je to všeobecný, čím větší velikost tím míň kusů
Jo to já vím, že ve větších velikostech je míň kusů, jen mi to njak nedocvaklo
![]()
@MarkyM To von je to nejkrásnější a ještě nejhodnější
Tak jako každé ![]()
Holky, nevíte, jestli ty Alber´tácké jsou i maxi plus (4+) nebo jen maxi a pak hned junior? díky.. já dneska tedy vzala junior, nebo maxi se mi už u malého zdály malé…a teda ty juniorky zas velké.. ![]()
Zdravím,
chtěla bych také napsat moje zkušenosti s Basic plenama ![]()
Mám skoro 6-ti měsíčního chlapečka a od jeho cca 2 měsíců jedeme na Basic Alberťáckých plenkách a jsem naprosto spokojená. Malej je v nich od 2 měsíců(jako kojený i na UM). Protékáme, ale ne jako následek nekvalitní pleny, ale bohužel,,pindíka´´ zahnutého vlevo, takže při pohybu to prostě uteče. Musím zaťukat, protože se mi ani jednou neoprudil, narozdíl od Pampers SnP.Cena je úžasná a za ušetřené peníze mohu malému dopřát balík navíc, ovoce nebo nějakou drobnou hračku.
Takže za mě určitě velké plus + ![]()
@elluan píše:
Holky, nevíte, jestli ty Alber´tácké jsou i maxi plus (4+) nebo jen maxi a pak hned junior? díky.. já dneska tedy vzala junior, nebo maxi se mi už u malého zdály malé…a teda ty juniorky zas velké..
4+ nedělají.
Maminky, prosím o info, zda to jsou takové ty „igelitové“ plenky, ve kterých se dítě zapaří…?? Nikdy jsem je neměla a nemám zkušenost. A mají pružné pásky???
Děkuji