Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@superma To záleží natom kolik tak plenek potřebuje a jak rychle roste. Náš Pája má tři měsíce 5,4 kila tak počítám že devět kilo bude mýt tak nejdřív v osmi měsících. Já si deset balíků klidně vemu bude to na víc jak dva měsíce. Ale každé dítě je jiné. Náš malej je diblík a podle doktorky bude mýt devět kilo až tak v roce. Tak si můžu dělat zásoby jak chci. Ale kamoška má čtyř měsíční a má přes sedm kilo. Tak musíš podle sebe.
@misicka 149
Malej taky Pampersky pročůrá normálně skrz (prosáknou)
.
Tesco Love (nebo jak se jmenujou) ty zase protekly vrchem (u pupíku).
Zatím jsem spokojená pouze s těma „Alberťákama“ - stará kolekce
.
@misicka 149 ty nové jsou stejné, nebo dokonce lepší?
@misicka 149 To je tezky odhadnout no.Kor kdyz mam prvni dite.
@jana0979 no nemůžu soudit, já se dostala až ktěm novým, ale kamoška co mi je doporučila říkala že sou stejné
Tak snad poslouží stejně, my sme vážně nadmíru spokojení. A hlavně malej, on v jiných nemohl mýt ani kapku hned řval a já furt přebalovala i patnáckrát denně a teď máme někdy i čtyři na den
A neprotečou ani když mu ji nechám od sedmi od večera do devíti ráno.
@superma tak to roste rychleji ale myslím že těch deset balíků taky určitě udáte, a pak se rozhodneš co dál ![]()
@misicka 149 Diky za radu. Zatim koupim 5.Ty snad spotrebuje.
Maly mi rychle roste. A to je jen kojeny.
Tak já dělám velký zásoby jen čtyřek. Ty jsou už od 7 kil a myslím, že se používají nejdýl. Holce budou dva měsíce a už má hodně přes 5 kilo ![]()
@superma Taky jen kojím, ale mám takovou žížalku.
Se nám všichni smějou ![]()
@MarkyM to jo, ale zase je jich tam míň tak já budu dávat na co nejdýl ty do devíti
A pak se uvidí
@misicka 149 píše:
@MarkyM já vím ale v hypermarketu a ten my tady nemáme
Já nechápu, proč ta akce neplatí jak v hyper tak supermarketu, když je to stejná firma.
@misicka 149
Já jsem právě taky s těma starejma moc spokojená.
Jen je škoda, že pro ně musím jezdit docela daleko
.
Před dvouma měsícema jsem pro ně jela a vel.4 nebyla
,tak to jsem byla fakt naštvaná.
Naštěstí je EX v práci samá ženská, tak rozhodil sítě a přivezl 3balíky (dokonce v akci) ![]()
@misicka 149 píše:
@superma Taky jen kojím, ale mám takovou žížalku.Se nám všichni smějou
Nas malej je jak syslik v oblicejicku.
ale tlusty neni.Jen mu vsichni odhaduji pul roku.
@MarkyM Jo to já taky nechápu a dost mě to štve, naštěstí je dobrá cena i bez akce
@jana0979 no tak to je na houby, ono je kupuje hodně lidí. Já jedu zítra aspoň pro tři už my došly než bude akce. A doufám že budou, jinak nevím. Já mám město naštěstí jen deset km ![]()