Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
V Albertu zásadně nemají vel. 4 Myslím že to je nějaké podpultové zboží ![]()
@socina
Pokud myslíš tím č. 4 velikost 7-18kg, tak u nás byl výpadek zhruba měsíc, jinač běžně seženu.
@Markéta80
Díky, takže nespěchám a jdu do malého Alberta nakupovat až zítra.
@Marcelka146 Tak to já se v Třebíči ani nemusím koukat. Tam nejsou pořád.
Holky já je dneska koupila a jsou úplně stejné jako ty euroshopper, jen mají jiný obal a obrázek na plínách ![]()
Tak my je teda taky vyzkousime… jen mi vrta hlavou, kdyz je to totez, proc tomu dali novou znacku?
![]()
@Makikki
Přejmenovali celý sortiment výrobků Euroshoper na ten Basic, takže bych v tom nic nekalého ve smyslu zhoršení kvality snad ani neviděla…doufám ![]()
Za mě je značka euroshopper naprostý odpad v čemkoliv. Raději volit jiné. ![]()
Miminky, tak ja dnesk koupila ty pleny a na doma urcite staci, jasny ze ven pujdeme s pemprskou a spinkat taky, ale na doma urcite mimco nepotrebuje zadne extra drahe plinky, takze jsem spokojena, jinak jsem zkusila od te znacky basic koupit piskoty za 10 kacek a javorovy dzem asi za 20kc a oboji super, v piskotech nevidim rozdil oproti tim, co se prodavaji za 20kc a ten dzem je fakt paradni. ![]()
Já ráno taky koupila, ale zatím ještě nejsou vyzkoušený. Zkusím dát dneska na noc.
@Marcelka146 píše:
Já ráno taky koupila, ale zatím ještě nejsou vyzkoušený. Zkusím dát dneska na noc.
No urcite zkuste, jako za 134kc pliny… myslim si, ze to usetri dost penez, ja do dnes kupovala pliny za 300kc, neli draz, kdyz jsem nevychytala akce, takze kdyz to tak pocitam, tak by me pliny vysli i treba jen na 600 mesicne, coz jde ne? ![]()
@Makikki
Jo, úspora je to parádní ![]()
Já většinou kupovala Pampersky v akci za 199Kč/50ks, tak to taky šlo.
Ja kupovala ty AB, ty normalni zeleny ji vubec nesedly, takze to mi bylo docela lito, protoze to se dal balik se 104 plinama vychytat i za 400 kacek, ale ted jsem spokojena s timahle basic, tak beda jestli zdrazi. ![]()