Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Makikki píše:
MIDI - 4-9kg, 58ks, MAXI-7-18kg, asi 50ks a ty posledni nevim.![]()
To vim spis jsem mela polozit otazku kdy ty pleny 4-9kg budou dobre memu mimi.Ma 6kg a ma je fest velke. ![]()
@superma : naše holak měla porodní váhu 3710 a pampersky jedničky měla min.3 měsíce. Teď jsem najeli na 4. když měla 9 kg
@superma píše:
To vim spis jsem mela polozit otazku kdy ty pleny 4-9kg budou dobre memu mimi.Ma 6kg a ma je fest velke.
Aha, no nase mala ma 8 kg, 65 cm, takze ji jsou uplne super.. tak asi jeste pouzivat jine, nez do nich vyroste, mensi uz nevyrabeji.. :-/
@Veronika 85 píše:
Já je také plánuji koupit. Tak doufám, že neprohloupím.
No ja mam kamaradku, co ma stejne stare ditko a vahove i delkove podobne memu, mala ma 65cm a 8 kg a jeji klucik ma 8,200 a 67cm, jenze tim jak ma pindika a ten se mu v pline toci ke strane, tak ty pliny vetsinou procural, tak nevim, mam holcicku, ty vyhovuji… ![]()
@Makikki píše:
Aha, no nase mala ma 8 kg, 65 cm, takze ji jsou uplne super.. tak asi jeste pouzivat jine, nez do nich vyroste, mensi uz nevyrabeji.. :-/
davam zatim pampers a bella hapy ty jsou 3-6kg hold je min utahuju
@socina píše:
@superma : naše holak měla porodní váhu 3710 a pampersky jedničky měla min.3 měsíce. Teď jsem najeli na 4. když měla 9 kg
Dekuju za informaci.Budu na tom stejne jak vy. ![]()
My jsme ted koupily ctyrky ale bohuzel jsou mu male kdyby nekdo chtel asi 4 jsme pouzily tak za postovne poslu
Holky a dají se tyhle Albert plenky přirovnat k nějakým jiným kvalitou? My kupujeme zatím Pampers nebo Huggies pleny. Jenže tyhle jsou docela drahé. Jednou jsme měli Kaufland pleny, ale ty nám přišlo, že blbě sály
stolici.
No prirovnat nevim ale sajou lip nez pampersky kolikrat byl malej rano mokrej a po tech levnejch ne my jsme je ted kupovali za 140 kc a jsou v pohode nemaj sice pruzny pasky ale jsou fajn
@monika6666 No ty nejlevnější pampersky (oranzové) také nemají pružný pásek a navíc se nám malá prokaká až ven - ze strany i vrchem. Ale to bude asi jí, protože když kaká, tak u toho prdí a tím tlakem to žene pryč
… Ale pokud tyhle od alberta jsou savé dobře, tak bych je zkusila. Teď mají v mall ještě Huggies ekonomi, ale jsou na ně blbé recenze. My měli ty normální a byly super, tak nevím zda risknout a koupit ještě tyhle. Vycházejí za kus 2,9 kč - 3 velikost
Ja mam s huggies spatny skusenosti my pouzivali taky pampers ale zacli jsme pouzivat tyhle levnyy a jsem s nima spokojena fakz je skus a na huggies se vPRDNI