Nové pleny Basic z Albertu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
1.7.14 09:13
@Janča1212 píše:
Maminky, prosím o info, zda to jsou takové ty „igelitové“ plenky, ve kterých se dítě zapaří…?? Nikdy jsem je neměla a nemám zkušenost. A mají pružné pásky???
Děkuji

Ahojky včera jsem dceři zrovna koupila tři balíky. Mají je v akci za 139 kč. Nejsou to ty igelitové pleny a mají pružné pásky. Už jsme vyzkoušeli všelijaké značky plen a tyhle prostě vedou a jsou snad nejlevnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
1.7.14 09:17
@petula177 píše:
Ahojky včera jsem dceři zrovna koupila tři balíky. Mají je v akci za 139 kč. Nejsou to ty igelitové pleny a mají pružné pásky. Už jsme vyzkoušeli všelijaké značky plen a tyhle prostě vedou a jsou snad nejlevnější :D

Máš na mysli ty basic pleny?? Díky moc!! Hned volám manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.7.14 09:19
@Janča1212 píše:
Máš na mysli ty basic pleny?? Díky moc!! Hned volám manželovi

ano přesně tyhle. Škoda že jsem na ně nepřišla dřív, ale taky jsem se bála, že budou igelitový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.7.14 09:33

Igelitové nejsou, ale přijdou mi takové tvrdší oproti jiným plenám. To je jediné minus, jinak za tu cenu jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
1.7.14 09:34

Také jsme je vyzkoušeli a jsou dobré, neprotekly, malé sedly, jen jsou takové tlusté oproti jiným. Ale cena je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
1.7.14 10:10

Tak já se přidám, jsou dobré, pásky pružné nemají, ale pruží vzadu, takže se dají pěkně zapnout, já jen přidám že tedy ve vedrech dávám malý víc pampers, nebo ty rosmaňácký, stalo se mi že v těchto měla pak červený zadeček(ale malá se tedy víc opruzuje), ale na teploty do 25stupňů jsou superr, jen můžu doporučit :palec:

• Citovat
  • Upravit
Makikki
2.7.14 10:45

My je používáme do dnes od založení tohoto tématu, malá je bez jediného opruzení, teda ano jednou opruzená byla, ale byla to spíše alerg. reakce z bazénu, nepřikládám to plenkám, kvalita super, malá je trošku buclík, takže i ty pásky jsou dostačující a hlavně vydrží i celou noc, v horkých dnech také bez problému a cena? No úplně libová! :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10
25.7.14 09:49

Plenky z Alberta Basic používám skoro od narození mého synka, narodil se letos v únoru. Jsem s nimi velice spokojená, dobře sajou a vůbec nejsou na povrchu plenky vlhké, takže ani v těch největších hicech nebyl prcek opruzenej. Někdy, když se hodně pošvíknul, to proteklo až na záda či okolo nožiček, ale to by asi protekla i pemprska, když to byla taková velká nálož :-) Zkusila jsem je jen náhodou a od té doby kupujeme jen tyhle. Pak jsem zkusila i jiné levné, třeba Happy či pleny z Lídlu a ty jsou horší, zůstávají na povrchu vlhké a prcek má pak i vlhký zadeček. Spousta mamin používá jen Pemprsky, když totiž zkusí nějakou levnější variantu, třeba ty Happy či z Lídlu, který zůstávají vlhký, tak ty ještě levnější z Alberta už nezkusí, neb si myslí, že budou ještě horší. Fakt mě mile překvapily a jsem ráda, že jsem je vyzkoušela, přesto že jsou snad nejlevější na trhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
1.8.14 12:39

Máte někdo prosím info, kolik stojí nyní v albertu, když zrovna není akce? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
1.8.14 13:51

@Janča1212

159,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.11.14 20:07

Ahoj, nemáte porovnání těchto alberťáckých plenek s plenkami Bella Happy, nejlépe ve vel. 3?
Používám Bella Happy od vel. 0, byla jsem s nima spokojená, ale ty trojky malému poslední dobou špatně sedí, mají moc velké a volné otvory okolo nožiček a pokaždé se prokadí skrz plínu ven, takže přepírám i 3× denně. Dnes jsem zkusila dát čtyřku, a hned jsem jí vyhodila, protože do té jedné díry na nohu by strčil obě (je drobek, má 15 měsíců, 70 cm a 7,2 kg). Už jsem zkusila i plenky z Lidlu a byly ještě větší, prokadil se taky a navíc hrozně smrděly. Potřebuju nějaké pro hubené nožičky.
Tak přemýšlím, že bych zkusila ty z Albertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.11.14 22:16

Ahoj, s plenkami Bella Happy mám zkušenost jen jednu, jednou jsme je koupili v akci a myslím, že dvojky, zdály se mi po počůrání na povrchu vlhký, tak jsme je dopoužívali a pak už nekoupili. Plenky z Alberta jsou po počůrání suchý, teď používáme ty midi, to je 4-9 kg, menší už nemaj, pak jsou maxi a junior. Malej má kolem devíti kilo, je to taková žížala, nožky taky hubenější, takže ty midi jsou akorát. Za tu cenu, myslím 169,–, 58 ks to můžeš zkusit. My ty midi používáme asi od jeho druhého měsíce a jsme spokojení, je v suchu, a protekly mu snad jen párkrát, když byl menší a měl řídkou stoličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.2.15 12:56

Mě přijdou strašný teda, odvezla jsem je k mámě a tam budou jen pro rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
31.1.16 13:23

Za nas jsou nej a k tomu luxusní cena :palec: Ješte kupuju Šmoulí a zeleny pampers, ale oboje jen v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.2.16 12:18

Používáme MIDI a spokojenost největší! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie