Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Barusatko píše:
Teď se dívám na ty DADA pleny a vycházejí cenově zhruba jak ty Bella Happyale tak když je tady všichni doporučujete tak asi zkusím koupit.. ještě bych se chtěla teda zeptat..
- když vemu ty Bella 4+ (9-20kg) a malá má něco kolem 10kg budou nám dobré? (četla jsem že jsou menší než pampers) Protože pampersky 5 máme tak tak a tam uvádějí že by měly být až do 18kg
Dcera má necelých 10 kg a máme Bella 4. Přijde mi, že jsou jí i trošku větší. Budou vám stačit taky
.
Teď mi psala kamarádka že jednou měly ty Belly a že už by je nikdy víc nechtěla že prý se tam trhají ty lepítka a nedrží a že se rychle nacucávají.. ale zase hodnocení vás všech a ještě jsem shodou okolností našla nějaký test z r. 2013 a tam ty Belly vyšly hned po pamperskách jako druhé nejlepší na trhu..
@Barusatko píše:
Teď mi psala kamarádka že jednou měly ty Belly a že už by je nikdy víc nechtěla že prý se tam trhají ty lepítka a nedrží a že se rychle nacucávají.. ale zase hodnocení vás všech a ještě jsem shodou okolností našla nějaký test z r. 2013 a tam ty Belly vyšly hned po pamperskách jako druhé nejlepší na trhu..
- až mě štve že to tady u nás asi nikde nekoupím.. jako že bych vzala jeden balík na zkoušku.. na tom mall jich budu muset vzít víc..
- já už se asi zblázním.. ještě chvilku se budu hrabat v plenách a dostane pláťáky
![]()
Mají je v Tescu, Albertu, Bille, v Martině, v COOPu, ani jedno u vás nemáte?
No právě že to je všechno ve městech okolo nás cca 20-30km daleko a teď když je dcera nemocná tak se nedostanu.. jediné co máme tady u nás je Hruška a Jednota.. a myslím že tam je nemají vůbec..
Aha, ono je asi lepší, když to objednáš, normálně bez akce jsou docela drahé, ale jsou v akci každou chvíli. Na internetu jsou za přijatelnou cenu, když připočteš poštovné, vyjdou tě stejně jako z obchodu, takže asi je to jedno
No právě já jsem je chtěla objednat z toho mall a tam ty 4 vycházejí teď 4,1kč/ks a nad 1000,– je tam pošta zdarma.. proto se tak vyptávám jak je s čím kdo spokojený abych něco nekoupila a pak se nebila do hlavy
Ono každý je asi spokojený s něčím jiným. Mají tam jen maxi balení a třeba v tomhle http://www.mall.cz/…-pack-140-ks jsou dva běžný balíky, co seženeš v obchodě, ale cena výborná. Myslím, že i kdyby vám nevyhovovaly, někdo by je určitě koupil. U nás v Kolíně, když jsou v akci, jsou hned rozebraný.
Fakt? Tak já to teda zkusím a uvidíme.. snad nebudeme litovat.. největší strach mám z opruzenin.. už jsem zkoušela babylove, babydreem, oranžové pampersky, alebertové šmouly.. no a další a další.. a vždycky jsme se rychle vracely na active baby.. ale říkám ta cena je teď pekelná a akce už na to bývají jen jak kdy a hned je to pryč.. takže hledám novou alternativu alespoň na přes den.. ![]()
No, kdyby vám nevyhovovaly, napis mi SZ a já bych si balík vzala
Mě se na bellách nikdy nic neutrhlo
a pročůrá je až jsou fakt moc moc plné, v noci nepřebaluju a to v noci pije, vyzkoušíš uvidíš, jo a opruzený nebyl po nich ani jeden ![]()
No už jsem je objednala.. takže uvádějí doručení do 3 pracovních dní.. tak jsem zvědavá.. až pořádně odskoušíme tak vám tady napíšu ![]()
Já kupuju Bella happy na Feedo.cz, tam je mají levnější
a většinou je mám do druhého dne doma
![]()
Holky takže od pondělka používáme ty Bella a jak jsem slíbila tak píšu ohledně spokojenosti
takže celkové zhodnocení je pro mě dobré.. ovšem nic se nevyrovná pamperskám, že ano
ale ani cena se jim nevyrovná ![]()
@kakatka feedo je dobré já jsem tam objednávala taky často.. a i ty pampersky by tam s těma kuponama vyšly dobře, ale zdražily poštu.. teda abych byla přesnější poštovné zdarma.. dřív to bylo při nákupu nad 999 a teď je to při nákupu nad 1699 tuším.. ![]()