Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky mám dotaz, ohledně plen a oblečení v Thomayerove nemocnici, jestli jsem si je musela koupit nebo dostanu a oblečení…jestli mi mimi obléknou po porodu svými oblečky nebo musím mít svoje Děkuji
![]()
@Martav2001 pleny dostaneš asi 4 a oblečení na den pobytu taky dostaneš, ale můžeš mít i vlastní. Ale hned po porodu Ti miminko obléknou do jejich.
Co vim, tak jsou v porodnicich vzdy radi, kdyz si maminka doveze svoje pleny. Je to logické, jsou to pro porodnici vydaje navic. Pokud jde o oblecky, kdyz si dovezes svoje, tak ti ho do nich oblecou, ale pocitaji s tim, ze ti daji erar.
@janickaIII Děkuji moc, ano je to logické, ale vím ze třeba v Motole vám daji vše sami a neřeší jestli mate svoje nebo vám to daji oni, proto jsem se také zeptala, takže ještě jednou Děkuju ![]()
@Martav2001 píše:
@janickaIII Děkuji moc, ano je to logické, ale vím ze třeba v Motole vám daji vše sami a neřeší jestli mate svoje nebo vám to daji oni, proto jsem se také zeptala, takže ještě jednou Děkuju
tady taky dávají automaticky jejich. Neptají se jestli máte svoje. Jen pleny jsou opravdu jen na ten první den. Resp. do doby než budete schopná mít u sebe dítě. Oblečení dávají oni, nikam se pro něj nechodí, takže jestli chcete svoje, určitě nebude problém. Jen miminko poprvé obléknou sami. Jsou tam fajn.
Dobrý den.
Jak asi víte nebo se dnes večer ve zprávách dozvíte, Moravu zasypal sníh.
Mám 9.letou dceru a na zimní radovánky ve sněhu nosí dcera kombinézu a ještě loni bez problémů do ní dostávala jednorázovou plenu, kvůli prochladnutí spodku a i párkrát byla využita na čůrání aby se někde na výletě nemusela vyslíkat a vystrkovat prcku.
Chci se zeptat jestli jí je ještě na letošek pořizovat nebo už ne, tak nějak mi to už připadne blbé ale, mám z toho trauma, párkrát jsem to měla a asi si dovedete představit jak je to nepříjemné, a následná léčba… no hrozný. jak by byl život snadný kdyby ji nosila tak do dvaceti
![]()
A jak jí oblékáte proti zánětu močáku a tak?
Děkuji.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.