Pleny bebelino penny

678
26.9.18 19:34

Ahoj, dnes jsem je koupila taky. Poprvé. Vždycky jsem kupovala jen Pampers.
Ještě jsem je neotvírala. Jdu se kouknout, jak vypadají.
A jinak si teda taky počkám na reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
26.9.18 19:36

@martinka28 tak jak na tom jsou? Jak vypadají? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.9.18 19:41

Tak jsem to vyzkoušela na malý a zatím dobrý. Uvidím jak to dopadne přes noc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
26.9.18 19:43

Taky jsem je dnes koupila. Teda už jsem je z nouze vzala před několika měsíci, ale krom toho, že nepruží ta část na zádech, mi nevadí. Na noc radši nedávám, to do rána splaskne bříško a není to ono. Neprotékají, nesmrdí a kluk si nestěžuje. I dost pojmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.9.18 19:46

@Zkai Tak já je koupila právě jen na tu noc, jinak malá už je úplně bez plen. Ale občas se jí stane, že to přes noc nevydrží. Tak je mám jen tak pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
26.9.18 19:54

Ať jsem za akční..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
26.9.18 19:58
@martinka28 píše:
@Zkai Tak já je koupila právě jen na tu noc, jinak malá už je úplně bez plen. Ale občas se jí stane, že to přes noc nevydrží. Tak je mám jen tak pro jistotu.

No tak za ty prachy to máš akorát :mrgreen: mě kluk celou noc lemtá vodu, tak to se bojím, ale na ven sloužej dobře. Jinak beru Tesco plíny když jsou v akci, Pampers jednou a po těch rudne zadek, tak mám ušetřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.18 20:05

Taky bereme jedině tesco plenky, ty úplně levné se nám moc nevyhovovali, ted je meli nedavno za do 170-kč jinak stojí okolo 180

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.9.18 20:12

Mame doma. Jednou jsem byla nucena je koupit (vel. 5). Sedi pekne, jsou mekoucke, ne zadny prkynko a ani na noc neni problem. Uz mame za sebou kde co a ustaly vse bez nehody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.19 22:12

Taky jsme je teď zkusili a vše bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.23 00:16
@rendulinka3 píše:
Ahoj, zajímalo by mě zda máte zkušenosti s těmito plenkami? Dnes je měli za super cenu v penny, ale nakonec jsem nekoupila. Měla jsem strach že dopadnu jak s koupí plen z kauflandu-tvrde, nepruzne pasky.

Dobrý den mám dceru jeji 6 měsíců a používáme bebelino vel 5 a mohu říct ze jsem spokojena super cena i kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.9.23 15:58

Také kupujeme a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.10.23 11:51

Já bych u plenek pro své dítě nehleděla na cenu, ale na kvalitu. Je to přeci jen mé dítě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí