Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, dnes jsem je koupila taky. Poprvé. Vždycky jsem kupovala jen Pampers.
Ještě jsem je neotvírala. Jdu se kouknout, jak vypadají.
A jinak si teda taky počkám na reakce ![]()
Tak jsem to vyzkoušela na malý a zatím dobrý. Uvidím jak to dopadne přes noc
![]()
Taky jsem je dnes koupila. Teda už jsem je z nouze vzala před několika měsíci, ale krom toho, že nepruží ta část na zádech, mi nevadí. Na noc radši nedávám, to do rána splaskne bříško a není to ono. Neprotékají, nesmrdí a kluk si nestěžuje. I dost pojmou.
@Zkai Tak já je koupila právě jen na tu noc, jinak malá už je úplně bez plen. Ale občas se jí stane, že to přes noc nevydrží. Tak je mám jen tak pro jistotu.
@martinka28 píše:
@Zkai Tak já je koupila právě jen na tu noc, jinak malá už je úplně bez plen. Ale občas se jí stane, že to přes noc nevydrží. Tak je mám jen tak pro jistotu.
No tak za ty prachy to máš akorát
mě kluk celou noc lemtá vodu, tak to se bojím, ale na ven sloužej dobře. Jinak beru Tesco plíny když jsou v akci, Pampers jednou a po těch rudne zadek, tak mám ušetřeno.
Taky bereme jedině tesco plenky, ty úplně levné se nám moc nevyhovovali, ted je meli nedavno za do 170-kč jinak stojí okolo 180
Mame doma. Jednou jsem byla nucena je koupit (vel. 5). Sedi pekne, jsou mekoucke, ne zadny prkynko a ani na noc neni problem. Uz mame za sebou kde co a ustaly vse bez nehody ![]()
@rendulinka3 píše:
Ahoj, zajímalo by mě zda máte zkušenosti s těmito plenkami? Dnes je měli za super cenu v penny, ale nakonec jsem nekoupila. Měla jsem strach že dopadnu jak s koupí plen z kauflandu-tvrde, nepruzne pasky.
Dobrý den mám dceru jeji 6 měsíců a používáme bebelino vel 5 a mohu říct ze jsem spokojena super cena i kvalita
Já bych u plenek pro své dítě nehleděla na cenu, ale na kvalitu. Je to přeci jen mé dítě:)