Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Sovičkové Albert nebo Dada. Někdo chválí i Lupilu, ale mě strašně smrděly.
Já používala z lidlu, ty byly tenké a vyhovovaly nám
mě třeba pampersky hrozně smrděly a kolikrát si je v noci pročůral.
U prvního dítěte jsem nakonec najela na model zelený pemrsky na noc (ale bacha, musí být z Maďarska, polský protékaly) a přes den soví z Tesca nebo šmoulí z Hypernovy. U druhého v tom pokračujeme a naprostá spokojenost. Fakt je, že čerstvě načůraná pemrska smrdí, ale zase jen chvíli a ne tolik, abych kvůli tomu řešila jiné plíny na noc.
A když je prcek větší a čůrá v noci málo, dá se ta z Tesca nebo Hypernovy i na noc.
Zkus Plenobox . Tam je několik druhů plinek na vyzkoušení. Jinak teď mám sovickove z Alberta. Ale jedu jen v noci přes den latkuju.
@Nikous12 taky jsem hledala alternativu k Pampers a vyzkoušela kde co.Dada -skoro jako Pampers,tenké,příjemné na omak,dobře sají a sedí.Sovičkové z Alberta - nejsou tak tenké,ale na omak OK,dobře sají i sedí.Sovičky Tesco-silnější,na omak OK,méně sají ,dobře sedí.Pleny z Penny-celkem tenké,na omak OK,méně sají ,dobře sedí.Za mě TOP jak cenově,tak kvalitou pleny z Rossmanna.Nám vyhovují na 100%.Pozor na Bammy,na první pohled jsou OK ,ale mají vevnitř tenkou vrstvu a malej byl celém opatlanej gelem ,který se v plenách po načuraní vytvoří.
chce to zkoušet, mě nevyhovovaly pampersky, dm, lidl,od větších velikostí bella happy používali jsme tesco + albert ale i ty se bohužel horší ( smrdí, protékají, děti se mi opruzovaly) Naštěstí jsme už chvíli bez plen !_)
@tereza12345 a nevyuzila by jsi bella happy velikost 2? Mam celej nerozdelanej balik a nevim co s tim male nesedi,prenecham za postovne.
První plenky byly Bella Happy pak Panda do cca 2m, pak Tesco slovičky ty jsou super nedám na ně dopustit, super jsou i z Lidlu ty jedeme tak od 8-10m a přes den dávám i oranžové Pampers (jediné mi voní a vyhovují) ale jsou tenké a na noc bych nedala, hned se načúrají. Teď dělá Lidl i malinké plenky tak je chci zkusit na druhého prcka ![]()
Jeee tolik reakcí, holky moc moc děkuju
, zkusim, aspoň vím co koupit a co se podobá ![]()
Snad je budem mít zas max na 1/5 roku, ale kdo ví ![]()
no plenky od babylove opravdu nejsou tak tenké jako pampersky a poslední dobou mi i přišlo, že nějak smrdí
takže my jsme zpět na pamperskách, ale používáme ty natahovací kalhotky a na noc kolorky night
kolorky jsou celkově super, nicméně jsem poměrně drahé
ale zase když chytíš nějakou akci, že mají třeba 20 % slevu na celý nákup, tak je nakoupíš do zásoby a vyjdou levněji, než pampersky