Podobné pleny jako Pampers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.9.18 21:14

První plenky byly Bella Happy pak Panda do cca 2m, pak Tesco slovičky ty jsou super nedám na ně dopustit, super jsou i z Lidlu ty jedeme tak od 8-10m a přes den dávám i oranžové Pampers (jediné mi voní a vyhovují) ale jsou tenké a na noc bych nedala, hned se načúrají. Teď dělá Lidl i malinké plenky tak je chci zkusit na druhého prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
16.9.18 21:19

Jeee tolik reakcí, holky moc moc děkuju :hug: , zkusim, aspoň vím co koupit a co se podobá :)
Snad je budem mít zas max na 1/5 roku, ale kdo ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
16.9.18 21:54
@Kikulele píše:
@tereza12345 a nevyuzila by jsi bella happy velikost 2? Mam celej nerozdelanej balik a nevim co s tim male nesedi,prenecham za postovne.

Dekuji.. ale.malymu uz je rok.. :mrgreen: jedem 5ky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
16.9.18 21:58

Používáme Tesco sovičky. Pampersky jsem zkusila koupit jednou a už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
16.9.18 22:08

@tereza12345 ajo tak to nic, :lol: jsem to zkusila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
16.9.18 22:36

Já nedám dopustit na plenky Dada. Když se malý narodil, hodně jsme používali Pampers-vyhovovalo mi to, co tobě, že byly tenké a pěkně seděly. Ale strašně mi smrdí po načůrání. Dada jsou jim velmi podobné, jen nejsou tak cítit. Malý se po nich nikdy neoprudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.9.18 10:25

Mně se obě děti po Pampers oprudily a to jinak vůbec opruzeniny neměly, navíc smrdí. Používali jsme od miminka DM a Lidl. DM jsou neforemné, ale dítě v nich bylo spokojené, to bylo důležitější, než jak se líbí mně. Po nějaké době jsme přešli na Bella a jsme spokojení, ty mi přijdou nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.9.18 11:55

@radkka
Ano pro mě je taky důležitý jak se cítí dítě, ale do roka k tomu asi nic moc nepoví a beru to ze svýho pohledu, že sama si taky běžně nevezmu poporodní vložky, který jsou neforemný, místo tenkých pohodlných , mám pocit že v tenčí foremné pleně se mimino cití proste líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.9.18 11:56

Holky díky ještě jednou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.9.18 14:42

Holky super recenze, mohly byste pridat zkusenosti sem:? https://www.emimino.cz/…jednorazove/
:kytka:

@Nikous12 doporucuji mrknout take na recenze a z vlastni zkusenosti mohu doporucit DM Babylove NATURE (eko plenky, uspesne v testech)
Jinak jsem byla spokojena i s Tesco sovickama, pouzivala jsem jen na noc, pres den latku. A ted co ctu, tak hodne chvali ceske Baby charm :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí