Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
První plenky byly Bella Happy pak Panda do cca 2m, pak Tesco slovičky ty jsou super nedám na ně dopustit, super jsou i z Lidlu ty jedeme tak od 8-10m a přes den dávám i oranžové Pampers (jediné mi voní a vyhovují) ale jsou tenké a na noc bych nedala, hned se načúrají. Teď dělá Lidl i malinké plenky tak je chci zkusit na druhého prcka ![]()
Jeee tolik reakcí, holky moc moc děkuju
, zkusim, aspoň vím co koupit a co se podobá ![]()
Snad je budem mít zas max na 1/5 roku, ale kdo ví ![]()
@Kikulele píše:
@tereza12345 a nevyuzila by jsi bella happy velikost 2? Mam celej nerozdelanej balik a nevim co s tim male nesedi,prenecham za postovne.
Dekuji.. ale.malymu uz je rok..
jedem 5ky
Používáme Tesco sovičky. Pampersky jsem zkusila koupit jednou a už nikdy.
Já nedám dopustit na plenky Dada. Když se malý narodil, hodně jsme používali Pampers-vyhovovalo mi to, co tobě, že byly tenké a pěkně seděly. Ale strašně mi smrdí po načůrání. Dada jsou jim velmi podobné, jen nejsou tak cítit. Malý se po nich nikdy neoprudil.
Mně se obě děti po Pampers oprudily a to jinak vůbec opruzeniny neměly, navíc smrdí. Používali jsme od miminka DM a Lidl. DM jsou neforemné, ale dítě v nich bylo spokojené, to bylo důležitější, než jak se líbí mně. Po nějaké době jsme přešli na Bella a jsme spokojení, ty mi přijdou nejlepší.
@radkka
Ano pro mě je taky důležitý jak se cítí dítě, ale do roka k tomu asi nic moc nepoví a beru to ze svýho pohledu, že sama si taky běžně nevezmu poporodní vložky, který jsou neforemný, místo tenkých pohodlných , mám pocit že v tenčí foremné pleně se mimino cití proste líp ![]()
Holky super recenze, mohly byste pridat zkusenosti sem:? https://www.emimino.cz/…jednorazove/
![]()
@Nikous12 doporucuji mrknout take na recenze a z vlastni zkusenosti mohu doporucit DM Babylove NATURE (eko plenky, uspesne v testech)
Jinak jsem byla spokojena i s Tesco sovickama, pouzivala jsem jen na noc, pres den latku. A ted co ctu, tak hodne chvali ceske Baby charm ![]()