Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Tůmička
To je jasné, to tě chápu, leda oddělávat penízky a ke konci roku, to už budeš cca v 15tt. ne? tak koupit no. Těžko radit ![]()
@sad 1 píše:
Holky neblbněte, nevíte, jaké budete mít mimča. Já jsem třeba č. 1 měla jen snad 14 dní, 3 týdny, pak hned č. 2. Plenky byly v akci, jsou, a budou vždycky.
tak do zásoby bych klidně nakoupila, ale až třeba 3 nebo 4 - ty menší jak říká @sad 1 potřebuje tak jedny, dvoje a to se dá vždy koupit.
@sad 1 píše:
@jenny.fieldsPodle mě je to hodně savostí plínek, když sají dobře, tak je dítě v suchu a ani neví, že se počůralo. Třeba ty Babydream, jak jsem ji i po hodině rozbalila, měla mokrý zadeček, plena byla mokrá, malá taky kňouraka, to se mi nikdy u těch z Tesca nestalo, rozbalím ji, a má vždy suchý zadeček, a plenka má vlhkost uvnitř. Tak jako u dobrých a špatných vložek. Takhle sjem to vysvětlovala v té jiné diskusi, ale jak jsem psala, ze zlou jsem se potázala![]()
![]()
Tak snad mě chápeš aspoň ty, jak to myslím
![]()
![]()
Absolutně tě chápu, rozbalím po počůraní a je to mokré ![]()
tak zkusím ty tesco zelené ![]()
@sad 1 Já se jen děsím toho, že se má zvyšovat DPH, zdražovat plenky.. atd.. atd ![]()
@MartickaNela Tak penízky schraňuju už od doby, co jsme se pro miminko rozhodli. Takže ještě jsem ani nebyla těhotná a nějaké kačky už stranou byly. Jen abych za to pak zbytečně nedala moc. Ale je pravda, že každému dítěti vyhovuje něco jiného, takže bych zrovna nakoupila pleny, co nebudou vyhovovat. No, však ono se to snad nebude zdražovat tolik
doufám ![]()
Já myslím holky, že akce na pleny budou vždycky, jsou to jen takové výkřiky, reklamní tahy, aby si obchodníci nahrabali před Vánocemi. Fakt neblbněte, vše, kromě jídla, se pořád slevňuje, kosmetika, hadry, elektronika, pořád na všechno akce…a proč? Protože lidi nemají prachy a těchto věcí se nenažerou…a obchodnící tomoc dobře ví. Ale toť můj názor, dělejte, jak myslíte
![]()
@Tůmička
To je fakt, já si do porodnice koupila Huggies a dojeli jsme domů a Dr. mi doporučil obyčejný TESCO, že z těch Huggies se malá trochu opruzuje, ale většinou to dělají prý Pampers… ty Tesco používáme od úterý a zatím dobrý.
Takže těžko fakt nakupovat dopředu, když člověk neví.
Jo stačí dva balíky jedniček, my je ani nevypoužívaly..dvojky chvilku, pak rovnou trojky, tět už jsme na čtyřkách a malej bude mít 6měs---
Děkuji moc za zkušenosti, čekáme dvojčátka, takže spotřeba bude dvojnásobná
, já právě dnes koupila nějaké Tesco, ale chtěla bych víc značek, a na mall mají akci na Bella Happy, tak jsem chtěla koupit i ty, mám rizikové těhotenství, tak chci nakoupit dřív. Nemám to potvrzené, ale pleny mají jít do vyššího DPH, ale zatím jsem to pořádně nedohledala. Až se kluci narodí, tak potom bude docela lítačka, tak chci pro začátek mít plenky, pokud jich bude víc nevadí, mám spoustu kamarádek co čekají nebo budou čekat mimča
. Ano akce jsou, ale netvrdila bych, že zůstanou stejně drahé…ale já nešílím, jen se chci pro začátek zásobit.
Ahoj, já na Happy nedám dopustit, používáme je od narození doteď (nyní, ve skoro dvou letech už jen na spaní). U miminek jsou dobré na kyčle, protože jsou široké.
Ale s tím nakupováním předem teda taky nevím
Každá maminka i miminko jsou jiné. Jiná pokožka, jinak velké. Já jsem si taky nechala poradit, před porodem nakupovala v akcích a nakonec jsem spoustu plenek rozdala (v mém případě to byly Huggies a Pampers Premium Care a Sleep and play). Myslela jsem si, že se plenky vždycky nějak spotřebují, ale houby s octem. Když to má prcek zařezané ve stehýnkách, nebo je opruzený, tak mu to prostě nedáte (teda já ne :- )Zkoušeli jsme i další druhy, ale vždy jsme se vrítili k Happy.
Tak aby nakonec ty výhodné nákupy nebyly nevýhodné. Držím palce.
@jenny.fields Ahoj
![]()
My od narození používaly Pampers premium care-super, pak active baby-ty doteď, jsou v pohodě, jednou na zkoušku sleep and play-horor, strašně tvrdý a pobraly toho málo, asi dvakrát Hugies-žádné velké nadšení a Bella Happy jsem poprvý koupila vel.3 v nějaké akci a kupuju je do teď a na noc dávám ty protože mi přijde že malé lepší sedí. Ale je fakt že teď už máme spotřebu srandovní, doma je bez plen a má je jen na spaní a na ven a tam si většinou řekne že se jí chce, takže tak max 2-3 pleny za 24 hodin ![]()
@jenny.fields Já včera padla za vlast a k PC jsem se dostala až dneska v 10 a to už bylo pozdě tam jezdit.....ach jo, škoda
…tak příště ![]()
@sarlota535 píše:
@jenny.fields Já včera padla za vlast a k PC jsem se dostala až dneska v 10 a to už bylo pozdě tam jezdit.....ach jo, škoda…tak příště
My ted chodíme v pondělí, abysme výtvarničily. Jinak bilance: eliška dnes pokousana od Alexe ![]()
@jenny.fields Cože!!!Jak pokousaná proboha??To je skoro na zákaz vstupu takovejhle agresor
![]()
Tak v pondělí za týden by jsme šly, to výtvarničení se mi líbilo a mláděti asi taky, toho draka co jsme tvořily máme přitlučenýho na zdi a když ho vidí tak hučí :písy písy
Co prťátko??
Holky neblbněte, nevíte, jaké budete mít mimča. Já jsem třeba č. 1 měla jen snad 14 dní, 3 týdny, pak hned č. 2. Plenky byly v akci, jsou, a budou vždycky.