Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@sarlota535 píše:
@jenny.fields Cože!!!Jak pokousaná proboha??To je skoro na zákaz vstupu takovejhle agresor![]()
Tak v pondělí za týden by jsme šly, to výtvarničení se mi líbilo a mláděti asi taky, toho draka co jsme tvořily máme přitlučenýho na zdi a když ho vidí tak hučí :písy písy
Co prťátko??
Jako dala mu na zadek
Ale za chvíli už do ní zase šel. tak jsem se jí snažila dát školení o sebeobraně ve stylu flákni mu ji zpátky…jenže jemu očividně nevadí, ani když mu ji flákne vlastní máma…
tak to bysme se viděli, když budeme všichni zdraví.
prtě to dneska celé v herně prospalo, doma se jen najedla a ted zase chrní dál. jestli to pak bude pokračovat ve stejném duchu i odpoledne, tak potěš koště, noc bude perná.
Máš facebook?
Pardon za OT v diskuzi o plenkách…ale asi se už stejně vyčerpala, holt každímu sednou jiné.
Dostavali sme je v porodnici..mela sem je koupeny uz i na doma a nemuzu si je vynachvalit..sou super..nevim jak vetsi velikosti ale ty 1 bezva ![]()
Maminky, nechci zakládat novou diskuzi. Chtěla jsem se zeptat, kdo sbíral kódy z plínek a vybral si za to poukazzdo hračkářství, za jak dlouho mu poukaz přišel? Na jejich stránkách píšou, že do 30.6 musí být vše vyřízeno, což jsme posílali už asi před měsícem, ale snad když dojde ten kuponekpozději, že už nebude propadlý
Ahoj maminy, teď je mají tady za dobré peníze a mají i ty 0 kdyby je někdo chtěl nebo potřeboval. Myslím že nejvíc se vyplatí ty maga pack http://www.mall.cz/plenky-bella/
![]()
Tyhle plenky už nechci ani vidět! v porodnici jsem měla velikost 1, byly super, pak jsem nakoupila v akci velikost 3 to velké balení asi 82 plenek a taky to ušlo ikdyž jsou hodně cítit močí, víc než jiné plenky, no a pak jsem pak koupila velikost 3 menší balení (asi 42 plenek) a vel.4 také to malé balení a tím jsem skončila. Vel.4 taky super, ale malé balení plenek vel.3 je děsný, jsou divně veliký, větší než 4 a jaksi odstávají, no malá mi vždy proteče, když sedí tak ji leze prcka ven a nejdou víc utáhnout. Takže zůstávám u pampersek baby active, s těma jsme nikdy neměly problémy.