Pleny - doporučte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
230
19.8.11 14:24

Já vždycky koupím plínky, co jsou zrovna v akci a jsou za slušnou cenu. Máme vyzkoušený clever z billy, všechny pampersky /jen u sleep and play mi vadí, že nemají pružný pásky a když se zadaří a jsou z a 139,–- za balík tak i ta jejich zvláštní parfemace se dá přežít/, před nedávnem jsme měli huggis za suprovou cenu z alberta, tesco plínky taky šly a teď máme toujours z lídlu. Přes den přebaluji po cca 3 hodinách a přes noc nám stačí jedna. Řekla bych, že každá plína občas proteče. Máme štěstí, že se malá zatím po ničem neouprudila, takže nejsme závislé jen na jedné značce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
19.8.11 14:44
petulikmt píše:
Já vždycky koupím plínky, co jsou zrovna v akci a jsou za slušnou cenu. Máme vyzkoušený clever z billy, všechny pampersky /jen u sleep and play mi vadí, že nemají pružný pásky a když se zadaří a jsou z a 139,–- za balík tak i ta jejich zvláštní parfemace se dá přežít/, před nedávnem jsme měli huggis za suprovou cenu z alberta, tesco plínky taky šly a teď máme toujours z lídlu. Přes den přebaluji po cca 3 hodinách a přes noc nám stačí jedna. Řekla bych, že každá plína občas proteče. Máme štěstí, že se malá zatím po ničem neouprudila, takže nejsme závislé jen na jedné značce.

Tak jsme to přesně dělávali také :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
17.3.14 01:32

@fragola @fragola Kolik mas deti? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.3.14 14:05

Jak tady píši maminky je nejlepší co sedí prckovi. My teda používáme jen Pampers modré. Ty oranžové jsou levnější, ale většinou byly naše princezny pročurane to zapínaní není, tak pružné jako u modrých. Hugisky jsou moc tvrdé a tolik nesají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
18.3.14 14:24

@KarolinaPac ¨

A nám zase nevadí oranžové pampersky a huggiesky dokonce vyhovují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
19.3.14 20:50

MarkyM

No jo každé prdýlce vyhovuje něco jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.3.22 23:10

Jednorázové pleny jaké vybrat?

Zdravím, prosím mohly byste mi vaše cenné zkušenosti napsat do dotazníku k diplomové práci? Jsem maminka na mateřské, proto téma plenky. Moc by mi to pomohlo.
Předem děkuji, A.

https://forms.gle/…SLSpwYYvC5G8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí