Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky sice jsem jeětě čekatelka-t.p.01/2012 ale už ted se zajímám o různé ulevy hlavně pro mimi.Tak jsem se chtěla zeptat-nemáte některá zkušenosti s jednovelikostníma plenama?Uvažuju po porodu o jejich koupi ale ráda bych znala názor zkušenějších a už používajících maminek
děkuji
Jestli myslíš teda látkové plenky, tak se přidej sem https://www.emimino.cz/…y-sem-65151/ - konkrétně strana 64 je můj dlouhý příspěvek o plenkách a mých zkušenostech.
díky zrovna jsem studovala ceny ale vůbec se nemůže zorientovat které jsou ty nejlepší ![]()
Janica22 píše:
díky zrovna jsem studovala ceny ale vůbec se nemůže zorientovat které jsou ty nejlepší
No nejlepší, jak se to vezme - každému dítku sedí něco jiného. Není dobré kupovat třeba celou sadu za x tisíc, a potom zjistíš že vám nesedí kolem nožiček a protíkají a jsou prostě na nic.
Za mě a asi za spoustu holek jsou nejlepší Anavy
PetkaK píše:Janica22 píše:
díky zrovna jsem studovala ceny ale vůbec se nemůže zorientovat které jsou ty nejlepšíNo nejlepší, jak se to vezme - každému dítku sedí něco jiného. Není dobré kupovat třeba celou sadu za x tisíc, a potom zjistíš že vám nesedí kolem nožiček a protíkají a jsou prostě na nic.
tak jsem zrovna koukala na ty anavy ale co mě trochu mate tak většina plen je v holčičích barvach no ale snad dělají i v klučičích.Docela mě zaujaly pleny Vše v jednom,tak je i krásná modrá,ale zase tam není cena a jestli jsou nějaké vkládací pleny součástí balení
Janica22 píše:PetkaK píše:tak jsem zrovna koukala na ty anavy ale co mě trochu mate tak většina plen je v holčičích barvach no ale snad dělají i v klučičích.Docela mě zaujaly pleny Vše v jednom,tak je i krásná modrá,ale zase tam není cena a jestli jsou nějaké vkládací pleny součástí baleníJanica22 píše:
díky zrovna jsem studovala ceny ale vůbec se nemůže zorientovat které jsou ty nejlepšíNo nejlepší, jak se to vezme - každému dítku sedí něco jiného. Není dobré kupovat třeba celou sadu za x tisíc, a potom zjistíš že vám nesedí kolem nožiček a protíkají a jsou prostě na nic.
Ano, jsou i v klučičích a neutrálních potiscích a barvách, teď je zrovna na e-shopu hodně vybrakováno, minulý týden se nedoplňovalo zboží kvůli svátkům.
Vše v jednom – taktéž momentálně vyprodané, ty fotky tam jsou jen aby bylo vidět, v jakých jsou barvách, detaily o plenkách se pak ukážou, jakmile budou opět skladem.
Jinak nejlepší plenka asi neexistuje, je potřeba vyzkoušet, co dítěti nejlíp sedí a i to se může s věkem měnit… Takže tě čekají dlouhé večery strávené na eshopech, diskuzích a tak
![]()
No právě taky jsem se dívala třeba na mimibazar.cz že tam je plno druhů,jen nedoporučují ty sketch,takže těm se asi rovnou vyhnu
ale asi bych to stejně zkombinovala pokud to půjde třeba pleny anavy vkládačky trochu levnější-už jsem našla vkládačky z bio bambusu(nebo co to bylo)za 55kč a od švagrové sem tam s normálníma látkovýma