Jednovelikostní plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1668
12.7.11 10:14

jednovelikostní plenky

Ahoj holky sice jsem jeětě čekatelka-t.p.01/2012 ale už ted se zajímám o různé ulevy hlavně pro mimi.Tak jsem se chtěla zeptat-nemáte některá zkušenosti s jednovelikostníma plenama?Uvažuju po porodu o jejich koupi ale ráda bych znala názor zkušenějších a už používajících maminek :lol: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
12.7.11 10:30

Jestli myslíš teda látkové plenky, tak se přidej sem https://www.emimino.cz/…y-sem-65151/ - konkrétně strana 64 je můj dlouhý příspěvek o plenkách a mých zkušenostech.

• Citovat
  • Upravit
1668
12.7.11 10:31

díky zrovna jsem studovala ceny ale vůbec se nemůže zorientovat které jsou ty nejlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.7.11 10:41
Janica22 píše:
díky zrovna jsem studovala ceny ale vůbec se nemůže zorientovat které jsou ty nejlepší :nevim:

No nejlepší, jak se to vezme - každému dítku sedí něco jiného. Není dobré kupovat třeba celou sadu za x tisíc, a potom zjistíš že vám nesedí kolem nožiček a protíkají a jsou prostě na nic.

Za mě a asi za spoustu holek jsou nejlepší Anavy

• Citovat
  • Upravit
1668
12.7.11 10:55
PetkaK píše:
Janica22 píše:
díky zrovna jsem studovala ceny ale vůbec se nemůže zorientovat které jsou ty nejlepší :nevim:

No nejlepší, jak se to vezme - každému dítku sedí něco jiného. Není dobré kupovat třeba celou sadu za x tisíc, a potom zjistíš že vám nesedí kolem nožiček a protíkají a jsou prostě na nic.

tak jsem zrovna koukala na ty anavy ale co mě trochu mate tak většina plen je v holčičích barvach no ale snad dělají i v klučičích.Docela mě zaujaly pleny Vše v jednom,tak je i krásná modrá,ale zase tam není cena a jestli jsou nějaké vkládací pleny součástí balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.7.11 11:06
Janica22 píše:
PetkaK píše:
Janica22 píše:

tak jsem zrovna koukala na ty anavy ale co mě trochu mate tak většina plen je v holčičích barvach no ale snad dělají i v klučičích.Docela mě zaujaly pleny Vše v jednom,tak je i krásná modrá,ale zase tam není cena a jestli jsou nějaké vkládací pleny součástí balení

Ano, jsou i v klučičích a neutrálních potiscích a barvách, teď je zrovna na e-shopu hodně vybrakováno, minulý týden se nedoplňovalo zboží kvůli svátkům.

Vše v jednom – taktéž momentálně vyprodané, ty fotky tam jsou jen aby bylo vidět, v jakých jsou barvách, detaily o plenkách se pak ukážou, jakmile budou opět skladem.

Jinak nejlepší plenka asi neexistuje, je potřeba vyzkoušet, co dítěti nejlíp sedí a i to se může s věkem měnit… Takže tě čekají dlouhé večery strávené na eshopech, diskuzích a tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
12.7.11 11:20

No právě taky jsem se dívala třeba na mimibazar.cz že tam je plno druhů,jen nedoporučují ty sketch,takže těm se asi rovnou vyhnu :-) ale asi bych to stejně zkombinovala pokud to půjde třeba pleny anavy vkládačky trochu levnější-už jsem našla vkládačky z bio bambusu(nebo co to bylo)za 55kč a od švagrové sem tam s normálníma látkovýma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí