Tesco plenky

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
8.7.11 18:26

tesco plenky

Ahoj, prosila bych o radu. Všude se dočítám, že fialové tesco plenky jsou naprosto dokonalé. Dneska jsem vtrhla do Tesca a nenašla je. Tak nevim, jestli třeba nezměnili obal nebo je prostě neměli. Našla jsem jedny do fialova, ale vyšlydráž než Pampersky a podle toho, co jsem o nich četla by měly být nějak extra levné. Můžete mi někdo, kdo v Tescu nakupuje poradit, které? My máme zásobu Pempersek, ale malému se všude okolo pytlíčka a v třísilkách loupe kůže a vypadá to dost nehezky, mažeme sudocremem a snažíme se větrat, i když to jde taky špatně, protože malej většinu dne spí a v postýlce mi bez plínky nevydrží, jak se počůrá, tak je vzhůru. Takže zkoušíme vyměnit i plenky, kdyby někdo měl dobré zkušenosti i s jinými plenkami, tak se ráda poučim. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
8.7.11 18:28

Já kupuju z Tesca zelený Tesco plínky a naprostá spokojenost. Fialový jsem tam taky nikde neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
8.7.11 18:30

holky ty plinky bývaly fialový a ted jsou zelený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.7.11 18:36

Mockrát děkuji, já si říkala, jestli to nejsou ty zelené. Zrovna dneska je tam měli ve slevě, tak tam naběhnu znovu zítra :-). Mockrát děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.7.11 18:58

Jo jo přesně dřív bývaly fialový, teď jsou zelené. Taky jsem je koupila a budu kupovat další, zatím vyhovují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
8.7.11 19:01

jj, dříve fialové, ted zelené, dnes jsem je zrovna načala a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
8.7.11 19:33

Taky jsem s nimi spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
8.7.11 19:39

hojda
taky používáme tesco zelené a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.7.11 19:45

jo teď jsou tesco zelený, cca před 2 rokama se měnili obaly. já jinak doporučuju za sebe z rosmanna babydream, ty se mi zdají ještě lepší jemnější jak tesco, nám vydrží celou noc bez protečení tj. nějakých 13 hodin, tohle nikdy pampersky nevydrželi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.7.11 19:57

Kdysi jsme měli taky fialové v zásobě a byly dobré. Ty zelené kupujeme několik měsíců a jiné už nepoužíváme. Spojojenost veliká-vždycky nakoupíme několik balíků v akci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
8.7.11 20:31

holky kolik ted stojí balík těch tesco plenek?malej když je používat tak jsme je kupovali myslím kolel 250 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43020
8.7.11 20:31

ja mela za to, ze tesco dela dve rady plenek, tesco value ( o tech jsem myslela, ze jsou fialove) a ty zelene. Je fakt, ze fialove jsem nevidela, co mam dite. Ani jsem se po nich neshanela, protoze mely byt blbe, igelit, lepitka nemela drzet.....
zelene pouzivame, spokojenost a ted jsou jeste v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.7.11 21:04

Nejlepší plínky, který kdy vymysleli. :palec: Malej je v noci nepročůrá a to spí i 12hodin v kuse. :dance:

• Citovat
  • Upravit
369
8.7.11 21:20

Ahoj holky,mělijsme jednou taky z teska plíny fialový,koupila jsem je v akci,dala jsem mu asi 5ks z celýho balíku,byl pořád mokrej,vůbec to nedrželo,lepítka se trhaly,nevim jaký tam maji teď,kupuju malýmu pampers sleep-and-play,oranžový,ty drží,mějte se hezky,paa. :mrgreen: :twisted: :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
8.7.11 21:40

Já kupuju tesko a spokojenost. Teď jsem neměla cestu do teska, koupila jsem od pampers sleep and play a hrůza. Vendy je skoro každou noc mokrá. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí