Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, prosila bych o radu. Všude se dočítám, že fialové tesco plenky jsou naprosto dokonalé. Dneska jsem vtrhla do Tesca a nenašla je. Tak nevim, jestli třeba nezměnili obal nebo je prostě neměli. Našla jsem jedny do fialova, ale vyšlydráž než Pampersky a podle toho, co jsem o nich četla by měly být nějak extra levné. Můžete mi někdo, kdo v Tescu nakupuje poradit, které? My máme zásobu Pempersek, ale malému se všude okolo pytlíčka a v třísilkách loupe kůže a vypadá to dost nehezky, mažeme sudocremem a snažíme se větrat, i když to jde taky špatně, protože malej většinu dne spí a v postýlce mi bez plínky nevydrží, jak se počůrá, tak je vzhůru. Takže zkoušíme vyměnit i plenky, kdyby někdo měl dobré zkušenosti i s jinými plenkami, tak se ráda poučim. Moc děkuji
Já kupuju z Tesca zelený Tesco plínky a naprostá spokojenost. Fialový jsem tam taky nikde neviděla ![]()
Mockrát děkuji, já si říkala, jestli to nejsou ty zelené. Zrovna dneska je tam měli ve slevě, tak tam naběhnu znovu zítra
. Mockrát děkuju
Jo jo přesně dřív bývaly fialový, teď jsou zelené. Taky jsem je koupila a budu kupovat další, zatím vyhovují ![]()
jj, dříve fialové, ted zelené, dnes jsem je zrovna načala a spokojenost ![]()
jo teď jsou tesco zelený, cca před 2 rokama se měnili obaly. já jinak doporučuju za sebe z rosmanna babydream, ty se mi zdají ještě lepší jemnější jak tesco, nám vydrží celou noc bez protečení tj. nějakých 13 hodin, tohle nikdy pampersky nevydrželi
Kdysi jsme měli taky fialové v zásobě a byly dobré. Ty zelené kupujeme několik měsíců a jiné už nepoužíváme. Spojojenost veliká-vždycky nakoupíme několik balíků v akci ![]()
holky kolik ted stojí balík těch tesco plenek?malej když je používat tak jsme je kupovali myslím kolel 250 kč
ja mela za to, ze tesco dela dve rady plenek, tesco value ( o tech jsem myslela, ze jsou fialove) a ty zelene. Je fakt, ze fialove jsem nevidela, co mam dite. Ani jsem se po nich neshanela, protoze mely byt blbe, igelit, lepitka nemela drzet.....
zelene pouzivame, spokojenost a ted jsou jeste v akci
Nejlepší plínky, který kdy vymysleli.
Malej je v noci nepročůrá a to spí i 12hodin v kuse. ![]()
Ahoj holky,mělijsme jednou taky z teska plíny fialový,koupila jsem je v akci,dala jsem mu asi 5ks z celýho balíku,byl pořád mokrej,vůbec to nedrželo,lepítka se trhaly,nevim jaký tam maji teď,kupuju malýmu pampers sleep-and-play,oranžový,ty drží,mějte se hezky,paa.
![]()
Já kupuju tesko a spokojenost. Teď jsem neměla cestu do teska, koupila jsem od pampers sleep and play a hrůza. Vendy je skoro každou noc mokrá. ![]()