Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, uvažuji nad koupí Tesco plenek těmi zelenými. Používáte je některá? Můžete mi k nim něco napsat? Popřípadě přihodit fotečku plenek, nejlepší by bylo velikost 3-6kg. Děkuji ![]()
Já si je nemůžu vynachválit, jsou super. Mají pružnou manžetu po obou stranách, jako Pampers a sucháče dobře drží. Syna od 4 měsíce v noci nepřebaluji a plena vydrží až do rána, takže sací vrstva dostačující. A hlavně jsou o polovinu levnější než Pampers.Na velikosti nezáleží 2-(3-6kg), 3(4-8kg), 4(9-18kg) všechny prověřeny a bezvadný. ![]()
Děkuji ti za fotky, vypadájí teda moc pěkně. A takto vypadají všechny velikosti?? ![]()
Tuto fotku mi právě zaslala jedna maminka. Ta velikost 4 vypadá rozhodně lépe! Ty jsi tedy používala i tyhle 2 a byla jsi s nima spokojená?? ![]()
Já se přiznám, že jsem si dvojky koupila Pampers (jako jistotu) a až pak jsem si koupila 2 tesco, přesně tyhle a spokojenost, ale měla jsem je jen chvíli. Pak jsem přešla na 3 tesco a nyní používáme 4 tesco. Někdo kobinuje dvoje plenky z důvodů financí. Pampers na noc a tesco pleny přes den. Tak uvidíš jak se rozhodneš. ![]()
A ty 4-9kg jsou stejné jako 3-6kg?
Nebo už vapadají jako ty 4? ![]()
4-9 jsou trojky a ty už vypadají jako čtyřky a vlastnosti jsou naprosto stejné. ![]()
Super. Takže kdych chtěla přejít na Tesco plenky tak bych začala až od velikosti 3
ty dvojky mi přijdou dost obyčejné ![]()
Jasně třeba tak. 2 souhlasím. Syn rychle rostl takže dvojky jsem potřebovala jen chvíli, tak jsem to moc neřešila ale trojky a čtyřky jsou fakt super. ![]()
Zelene jsou nejlepsi.jsou jako pampers.maji pruzne pasky. hrozne jsou ty fialovr a ty celkove v obyc obalu jako jsem davala nad timto prispevkem
Zelene Tesco pripominaji zelene Pampers, ale trochu za nimi kvalitativne pokulhavaji. Rozhodne patri k tem lepsim a jsou cenove velmi vyhodne. Vzhled jsem nehodnotila, dite v plene celemu svetu neukazuji.
Zelene tesco pleny pouzivam moc rada. kupuji jen zelene tesco, šmoulí z albertu a pampers.nic jineho. nesnasim kdyz nema plena pruzne pasky
Ahoj holky, máte zkušenost s těma nejlevnějšíma tesco value plenkama?