Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tesco dělá plenky Essentials..jsou v zeleném obalu a ještě tam prodávají Premium Gaga (ty 100% doporučuji)…barva dle velikosti..č.3 mají modrý obal a růžový jsou č.4, menší nevím to jsem je ještě tenkrát nekupovala. Mám vyzkoušené obojí, ale řekla bych , že nám víc vyhovují ty Gaga premium… Nevím kolik stojí přesně mimo akci, tuším něco kolem 250 Kč, ale já je kupuji pouze v akci a stojí 169 Kč za balení (cena v akci je skoro stejná jak za ty Essentials…v akci esentials myslím 165Kč…ale nevím počet kusů v blení). Ty ve velikosti 3 je 64 kusů takže kus vyjdou na cca 2,60, ve velikosti 4 je 54 kusů a vychází na 3,10 Kč.
V příloze zasílám fotku obalu těch plín ve velikosti 3.
Ahoj holky, koukala jsem na net, našla jsem celkem troje Tesco pleny… které jsou vyzkoušené a dobré? Víte někdo, jaké jsou v nich rozdíly? Díky.
Ty poslední bílé jsou na ho..o, jsou takové igelitové, lesklé…manžela jsem jednou poslala pro pleny a přinesl ty bílé(chtěla jsem teda ty zelené) a fakt pro nás hodně na prd
Jinak ty zelené používám ráda,ale spíše přes den…v noci se rychle u nas procuraj …ty jsou takové normální,jako třeba pleny z DM, Billy a tak…samozřejmě pampers to není
A ty fialové netuším …
Jinak viz. výše ty gaga…ty také nemám ráda…materiál dobrý,ale příjde mi,že maj moc velké zbytky kolem plenky a všude to trčí a kouká ![]()
Jak to tak vidím, každý má jiný názor..My měli ty zelené tesco jednou a stačilo, tvrdé. nepříjemné..nejradši máme pampersky..a uplne nejlepsi pampers premium care ![]()
Zlute jsou Newborn - nam moc vyhovovaly.
Zelene se delaji az od dvojek - a jsou mene prijemne nez ty zlute, takze vel. 2 radsi zlute nez zelene. Od vel. 3 uz kupujeme zelene.
monika215 píše:
Zlute jsou Newborn - nam moc vyhovovaly.
Zelene se delaji az od dvojek - a jsou mene prijemne nez ty zlute, takze vel. 2 radsi zlute nez zelene. Od vel. 3 uz kupujeme zelene.
díky ![]()
Používala jsem už na dcerku, ted jsem vyzkoušela kdejaké, včetně Pampersek, ty mi smrdí, jak jsou parfémované a tak nějak moc gelové, Huggiesek, které protíkaly jedna radost, tak jsem zase skončila u zelených Tescových a od té doby se ani jednou nepročůral. Mně teda tvrdé rozhodně nepřijdou, ano, jsou jiné než např. Pampersky, ty jsou měkčí, to je fakt, ale já už jiné nechci (jo, ještě chci vyzkoušet Babylove, ty jsem na dcerku měla taky).
Já mám nejraději ty tesco zelené…ty má přes den a noc mu dávám bella Happy
Už jsem taky vyzkoušela kde co…samozřejmě, když někdo něco přinese,tak nepohrdám a beru
když zrovna nemám zásoby z dob slev zelených plenek v tescu,tak kupuju na kuponky plenky v DM
Ty jsou taky docela ok ![]()
Holky jaké máte zkušenosti s tesco plínama newborn? vyplatí se koupit do porodnice? neprotékají moc? mají výřez na pupík nebo jsou větší kvuli kyčlím? diky za názory
smurfka píše:
Holky jaké máte zkušenosti s tesco plínama newborn? vyplatí se koupit do porodnice? neprotékají moc? mají výřez na pupík nebo jsou větší kvuli kyčlím? diky za názory
Nam Tesco newborn vyhovovaly moc - neprotekaly a byly prijemne. Vykrojeni na pupik nemaji - to maji pokud vim snad jen Bella Happy - meli jsme je taky, nebyly spatne, ale jsou dost velke, takze maly mel ten vykroj az nad pupikem, skoro na hrudniku, takze svou funkci neplnil.
Pro druhe uz chci do porodky jen ty zlute Tesco
monika215 píše:smurfka píše:Nam Tesco newborn vyhovovaly moc - neprotekaly a byly prijemne. Vykrojeni na pupik nemaji - to maji pokud vim snad jen Bella Happy - meli jsme je taky, nebyly spatne, ale jsou dost velke, takze maly mel ten vykroj az nad pupikem, skoro na hrudniku, takze svou funkci neplnil.
Pro druhe uz chci do porodky jen ty zlute Tesco
díky..já se právě rozhoduju mezi bella happy, babylove a tesco newborn..tak nevím co koupit:o)
my měli tesco plenky, babylove i happy
řekla, bych, že jsou všechny dobré. ty babylove, ale občas nevydržely noční nápor moči mé drahé dcerušky
ale ostatní jsou ok! nám vadily snad jen huggies-měla po nich úplně odrbané nožky do krve
a přitom vždycky byly za tak dobrou cenu ![]()
No pokud chces ten vykroj na pupik, tak kup Bella Happy, ale spis ve velikosti 0 (before newborn, tuhle velikost sezenes ale asi jen v lekarne, bezne ji v obchodech nemaji), na 3 kg a 50 cm dite ty Bella Happy ve velikosti 1 jsou vetsi a vykroj je az nad pupikem.
Babylove newborn neznam. V newborn velikosti jsem mela krome Tesco jeste Huggies a v porodnici i 5 ks Pampres - nam nejvic sedly prave ty Tesco