Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Teruna000 tak tie sme kúpili raz a po polovičke balení leteli do koše. Z vonkajšej strany je igelit,, moc nesajú, bolo potřeba stále prebalovať aby syn nebol v mokrom a lepítka nedržali
a pokiaľ som mala namazané ruce alebo len trochu masné tak lepítka nešli zalepiť vôbec ![]()
Takže ja by som ich už v živote nekúpila. Ale tesco plíny zelené-tie sú naopak vynikajúce
a v akcii sa dajú kúpiť za 199 alebo za 249 ![]()
Příspěvek upraven 26.06.15 v 15:48
@PinkGirl666 díky
já právě kupuju Albert basic, používáme jenom na noc a na výlety, tak jsem myslela, že budou podobné. Tak nic ![]()
U nás ty bílé tesco taky letěly, hrůza a o těch lepítkách ani nemluvím radši připlatit a koupit zelené ty jsou super ![]()
@Teruna000 píše:
Ahoj holky, máte zkušenost s těma nejlevnějšíma tesco value plenkama?
to je igelitova taska, nelepi to poradne, humus
Jsou šílený, nelepí, ale při troše cviku to nakonec jde a já se tedy přiznám, že je malý dávám na ven, doma je bez plínek, tak aby jí to bylo nepříjemný a samo jí to přivedlo pro říkání si i venku, což doteď tak nějak bojkotovala, ale jinak na běžný nošení opravdu ne. No jsem matka herodes
![]()
Ahoj já používám jenom Tesco zelené. V akci je koupíš od 199,– - 214,– Dobře sají a nemusím se bát, že by malá protekla a byla durch mokrá. Ty levné bílé jsem koupila jen jednou nic moc. ![]()
Doporučuji najít si tu recenze na pleny, jsou tam všechny. Jedny z nejlepších jsou levné z Alberta.
@Raddkka píše:
Doporučuji najít si tu recenze na pleny, jsou tam všechny. Jedny z nejlepších jsou levné z Alberta.
ktere jako jedine u nas udelaly vyrazku jak..
Ahoj chci se zeptat na vaše aktuální zkušenosti s plenkami Tesco? Které jsou dobré a které ne? Děkuji