Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
U nás v porodnici dávali Bella Hapy, ale jedničky. Prostě se ohly tak, aby byl pupíček venku a žádný problém to nedělalo. Já měla koupené Pampers a ty jsem používala po návratu a byly také OK, ale ty Bella jsou asi lepší pro nožičky, nemusí se přes ně dávat široké balení.
a ty tesco newborn mají teda jaké balení..žluté nebo oranžové? ![]()
Před 3 týdny jsem měla v porodnici Tesco newborn. Jsou ve žlutém balení. Dělají 2 velikosti - vel.1 (2-5kg) a vel.2 (3-6kg). Za mě velká spokojenost.
Oranžový jsou Pampers Sleep and play (heřmánkový).
My kupujeme plínečky v Tescu už od narození malého a nemůžeme si je vynachválit. Jsou super a v akci jich nakoipíme spoustu.Teď přecházíme ze 3jky do 4řky,tak uvidíme. Koupily jsme jedny čtverky od 7kg a druhý čtverky od 9-12kg,tak uvidímě jaký je v nich rozdíl a zda budou malému vyhovovat.
Jinak jsou o hodně lepší než Pampersky, ty nám protekly. Tesco plínky nikdy a ani v noci neprotekly.
Ahoj holky, ještě pořád jsou v Tescu v akci plenky Gaga Premium, chystám se je pro malou koupit, chtěla jsem ty žluté, to je nejmenší velikost. Kamarádky mě od nich odrazují, jsou zvyklé jen na Hagísky a Pemprsky, ty já si bohužel finančně dovolit nemůžu proto se chci zeptat jak jste spokojeny s plenkami vy? Zajímají mě přímo Gaga Premium.
Tak já zase teď měla na malého ty žluté tesco pleny vel.1 (2-5kg) v porodnici a doma vel.2 (3-6kg) a byla jsem s nimi mooooc spokojená.
Gaga pleny jsem použila tenkrát 1 balík u staršího syna. Nejsou nejhorší, ale já raději měla tenkrát Pampersky. Teď také zkouším ledajaké levnější pleny.
Dnes jsme je koupili, takže skoušíme, jaké budou. Doufám, že aspon trochu přijatelné, partner koupil hnedka 3 balení
![]()
No tak my jsme spokojení, plenky vyhovují.
Vzhledem k tomu, že přebalujeme i dvakrát za hodinu je to přesně to, co potřebujem
Ahoj prosím jaké jsou ty super plenky tesco zelené jsou zde v nabídce? děkuji…http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/Product/BrowseProducts?taxonomyID=Cat00000729&Brand=4294966708 ![]()
@cvana odkaz nefunguje, ale můj malej nic jinýho nenosil než zelený tescovky. Některým kamoškám co je nepoužívají se zdají být tvrdší, ale malýmu to nikdy nevadilo.
Já je používám na malého, jsou mu 2 měsíce a parádní, sedí mu pěkně, jen když se opravdu pokadí (když hodně, tak myslím hodně), tak to proteče vrchem, ale jinak jsou super ![]()
Tak mně Gaga nevyhovují, ale je to proto, že se rychle vytahají. Takže když jde synek na nočník a plenku mu několikrát sundám, nandám, skoro nedrží. Za mě jsou lepší Tesco esential, zrovna budou v akci. ![]()
No, jestli myslíš ty zelené Tesco /ten tvůj odkaz nejde otevřít
/tak musím říct, že lepší plenky neznám!!! Já když byla těhotná, tak jsme je koupili vlastně omylem
Mysleli jsme, že jsou to pampersky, obal je dost podobný
A teď bych je ani za nic nevyměnila! Koupili jsme pampersky, jedno balení, byla někde nějaká výhodná akce a hrůza
Přes noc nevydrží, protékají, smrdí a stačí, když si tam malá jenom cvrkne a připadají mi i z venku takové jako vlhké, hrozně nepříjemné to je
Takže za mě jedině zelené Tesco pleny
Jsou super ![]()
a přímo do porodnice si měla které z těch tří?