Tesco plenky

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
20.3.12 21:25
klara123 píše:
my měli tesco plenky, babylove i happy :-) řekla, bych, že jsou všechny dobré. ty babylove, ale občas nevydržely noční nápor moči mé drahé dcerušky :mrgreen: ale ostatní jsou ok! nám vadily snad jen huggies-měla po nich úplně odrbané nožky do krve :nevim: a přitom vždycky byly za tak dobrou cenu :D

a přímo do porodnice si měla které z těch tří?

• Citovat
  • Upravit
5352
20.3.12 22:54

U nás v porodnici dávali Bella Hapy, ale jedničky. Prostě se ohly tak, aby byl pupíček venku a žádný problém to nedělalo. Já měla koupené Pampers a ty jsem používala po návratu a byly také OK, ale ty Bella jsou asi lepší pro nožičky, nemusí se přes ně dávat široké balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.3.12 06:50

a ty tesco newborn mají teda jaké balení..žluté nebo oranžové? :think:

• Citovat
  • Upravit
327
21.3.12 16:18

Před 3 týdny jsem měla v porodnici Tesco newborn. Jsou ve žlutém balení. Dělají 2 velikosti - vel.1 (2-5kg) a vel.2 (3-6kg). Za mě velká spokojenost.

Oranžový jsou Pampers Sleep and play (heřmánkový).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
26.3.12 11:22

My kupujeme plínečky v Tescu už od narození malého a nemůžeme si je vynachválit. Jsou super a v akci jich nakoipíme spoustu.Teď přecházíme ze 3jky do 4řky,tak uvidíme. Koupily jsme jedny čtverky od 7kg a druhý čtverky od 9-12kg,tak uvidímě jaký je v nich rozdíl a zda budou malému vyhovovat.
Jinak jsou o hodně lepší než Pampersky, ty nám protekly. Tesco plínky nikdy a ani v noci neprotekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.4.12 22:57

Ahoj holky, ještě pořád jsou v Tescu v akci plenky Gaga Premium, chystám se je pro malou koupit, chtěla jsem ty žluté, to je nejmenší velikost. Kamarádky mě od nich odrazují, jsou zvyklé jen na Hagísky a Pemprsky, ty já si bohužel finančně dovolit nemůžu proto se chci zeptat jak jste spokojeny s plenkami vy? Zajímají mě přímo Gaga Premium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.4.12 10:13

Tak já zase teď měla na malého ty žluté tesco pleny vel.1 (2-5kg) v porodnici a doma vel.2 (3-6kg) a byla jsem s nimi mooooc spokojená.
Gaga pleny jsem použila tenkrát 1 balík u staršího syna. Nejsou nejhorší, ale já raději měla tenkrát Pampersky. Teď také zkouším ledajaké levnější pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.4.12 14:30

gaga premium

Dnes jsme je koupili, takže skoušíme, jaké budou. Doufám, že aspon trochu přijatelné, partner koupil hnedka 3 balení :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.4.12 09:26

dtais já se taky odhodlala je koupit tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.4.12 10:27

gaga premium

No tak my jsme spokojení, plenky vyhovují. :potlesk: Vzhledem k tomu, že přebalujeme i dvakrát za hodinu je to přesně to, co potřebujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
8.7.13 18:06

Ahoj prosím jaké jsou ty super plenky tesco zelené jsou zde v nabídce? děkuji…http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/Product/BrowseProducts?taxonomyID=Cat00000729&Brand=4294966708 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.7.13 18:23

@cvana odkaz nefunguje, ale můj malej nic jinýho nenosil než zelený tescovky. Některým kamoškám co je nepoužívají se zdají být tvrdší, ale malýmu to nikdy nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
8.7.13 18:27

Já je používám na malého, jsou mu 2 měsíce a parádní, sedí mu pěkně, jen když se opravdu pokadí (když hodně, tak myslím hodně), tak to proteče vrchem, ale jinak jsou super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.7.13 18:28

Tak mně Gaga nevyhovují, ale je to proto, že se rychle vytahají. Takže když jde synek na nočník a plenku mu několikrát sundám, nandám, skoro nedrží. Za mě jsou lepší Tesco esential, zrovna budou v akci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
8.7.13 18:29

No, jestli myslíš ty zelené Tesco /ten tvůj odkaz nejde otevřít :nevim: /tak musím říct, že lepší plenky neznám!!! Já když byla těhotná, tak jsme je koupili vlastně omylem :mrgreen: Mysleli jsme, že jsou to pampersky, obal je dost podobný :roll: A teď bych je ani za nic nevyměnila! Koupili jsme pampersky, jedno balení, byla někde nějaká výhodná akce a hrůza :evil: Přes noc nevydrží, protékají, smrdí a stačí, když si tam malá jenom cvrkne a připadají mi i z venku takové jako vlhké, hrozně nepříjemné to je :P Takže za mě jedině zelené Tesco pleny :palec: Jsou super :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure