Vlňáky na noc ve vedrech?

jancic
12.7.11 10:54

Vlňáky na noc ve vedrech?

Ahoj látkující maminy,
ložnice u nás je totálně nevyvětratelná, včera tam bylo 27 st. Malý spí v plíně, přes to má vlňáky Disany, ale jsou spíš přes plínu, na tělo mu moc nesahají - jsou krátký a triko. Včera v 11 se probudil se strašným řevem, uklidnil se, až když jsem ho rozbalila, to byl úplně šťastný … Pak jsem mu dala novou plenu, na to vlňáky - jednovrstevné, pletené doma a už to bylo dobrý … po otevření všech dveří v bytě, včetně balkonu to během hoďky kleslo „jen“ na 24,5 st. Tchýně (bydlí s námi v baráku) mi říkala, ať mu dám na noc jednorázovku, aby na sobě neměl tolik vrstev … to se mi moc nezdá … jednorázovku na sobě neměl několik měsíců, krom toho je teď trochu opruzený.
V čem dáváte spáte prcky? Nebyly by lepší PULky? Jen má biofroťáky Popolini s BI perfoldem a Anavy krátkou vkládačkou - takže balík (spí celou noc), takže si nedovedu představit, že by se vešel do nějakých svrchňáků …

Všem díky za rady, látkové plenky se nechci vzdát  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
12.7.11 10:55

Zlate pamprsky ve vedrech:D Gita nikdy nebyla opruzena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
12.7.11 10:58

Já bych řekla, že vlňáky jsou ve vedrech nejlepší, já dávám ty na patentky od anavy (přijdou mi tenké a přitom vydrží celou noc) a je to v pohodě - ložnici máme v patře, tak tam večer bývá i kolem 29 8-o
A rozhodně mi nepřijde, že by jednorázovka byla lepší, ač je tenká, tak udržuje teplo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
12.7.11 10:58
Anonymní píše:
Zlate pamprsky ve vedrech:D Gita nikdy nebyla opruzena.

Nevím co je na tomhle příspěvku intimního, že musí být anonymně!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
12.7.11 11:01

Jo a ještě doplnění, mě se malý po rozbalení uklidní skoro vždycky, třeba i když ho bolí zuby, takže to s teplem nemusí souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
12.7.11 11:10

j.a.n.i,

proč si myslíš, že jsou vlňáky na noc nejlepší? Zkoušelas v nich spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
12.7.11 11:12

j.a.n.i,

co je na tom příspěvku anonymního? No, dle mého názoru, jakmile tady někdo napíše, že papírovka mu přijde lepší, tak ho látkařky ukamenujou. Taky by mi to za to nestálo (a to sama látkuju) a abych mohla bez obav vyjádřit svůj názor, tak bych byla radši anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.7.11 11:12

My máme samodomo vlňáky, nebo PULky od Popolini (máme je na doma) a malý si nijak nestěžoval :) Dáváme do toho čtverec na novosklad + jeden čč narovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.7.11 11:13

Já ho vyjadrim, proste se mi to jaksi zatrhlo, ale jsem toho nazoru Pamprsky forever!:D

Ale nic proti bio, latkujicim super matkam:DJen jsem lina na to, jeste prat pliny, bych nemusela delat nic jinyho… navic je jasny, ze bude opruzenej,kdyz nejsou prodysne…

Příspěvek upraven 12.07.11 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
12.7.11 11:17

Malý je opruzený proto, že se pokadil a hlídající babička si toho hned nevšimla, takže s látkou či jednoráz. to nesouvisí 8-)

• Citovat
  • Upravit
jancic
12.7.11 11:18

No asi mu v nich bylo vedro, páč byl pod nimi - ta část, kde má vlnu na sobě - úplně mokrý - zpocený … :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5009
12.7.11 11:20

Monjie,

já jsem věděla o koho jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
12.7.11 11:20

Hanule
A ty popolini svrchňáky jsou dost velký a vysoký? Teda, 2 čč, tak to má na jedno učurnutí … 8-o

• Citovat
  • Upravit
5009
12.7.11 11:21

Dávám PULky. vlňáky jsem objednala větší, aby je měla na podzim. Kamarádka se mě taky ptala, zda E. v tom balíku není vedro. Tak jsem jí vysvětlila, že v jednorázovce je větší:) Nezáleží na objemu ale materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.7.11 11:22

ross: nj jsem hrozna. Akorat mi prijde na leto, sileny, pampers jsou aspon prodysny, ale davat, vlozku, svtchnaky vlneny no chudak dite, ale ja radsi nic nepisu, tomu nerozumim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí