Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj všem,
koupila jsem si pleny Kikko s potiskem modrych auticek. po vyprani v detskem pracim prasku se z plen staly sede hadry
, barva z auticek bohuzel pustila. od teto firmy mam jiz dvoje jine pleny s potiskem a nikdy se mi nic takoveho nestalo. prodejce z mimibazaru nechce uznat reklamaci, ze jsem pry jedina
. nestalo se vam to taky?
ivana
Stalo se mi úplně to stejné. Při prvním praní na 40°! Pleny vypadají hrozně, tetra osušky jsou o něco lepsí, ale když porovnám s ostatními jsou také zašedlé. Mám ještě ty s medvídky a ty se neobarvily, i když zkusila jsem je namočit v umyvadle a pouštěly strašně černou barvu. Ale pak po vyprání to je dobrý. Peru v Lovele.
Reklamovat je teprve budu, nemohla jsem najít doklad. Tak jsem zvědavá co mi řeknou.
Koupila jsem si ještě pár plen Hybler s potiskem, ty se můžou prát na 95°, tak jsem to zkusila a jsou super, vydržely krásně. Takže Kikko už nikdy více
To jsem zas naletěla ![]()
Mam podobny problem … s mickama jsou krasne bile a s kacenkama sedive hadry
. Ale mam pocit, ze se to pranim lepsi.
Zrovna mi poštou přišly ty s kačenkama, byla jsem z nich nadšená, jak je to roztomilé ty obrázky… Asi teda jenom do prvního vyprání, jak tak čtu…
??!!
Já jsem ještě neprala, mám je nachystané pro mimčo, co se teprve narodí, ale asi to vyzkouším, abych kdyžtak ještě stihla reklamaci (pokud to má vůbec význam reklamovat)
Dobrý den,
pokud se vyskytly problémy, které popisujete je problém pravděpodobně způsoben nešťastnou kombinací tvrdosti vody a pracího prášku. Pleny jsme nechávali kromě běžných atestů testovat i na stálobarevnost a testy dopadly dobře.
Z cca. 15.000 prodaných plen s potiskem registrujeme asi 8 podobných případů, což je , jak jistě uznáte, velmi málo.
Standartně by jste měly řešit reklamaci s Vašim prodejcem, ale v rámci dobrého jména značky KIKKO Vám nabízím možnost výměny problematických plen za jiné zboží na www.kikko.cz, kontaktujte mne na info@kikko.cz, domluvíme se na dalším postupu.
Nemusíte mít strach , koupí našeho zboží jste určitě nenaletěly. ![]()
Hezký den
Robert Nosek
Tak už jsem je vyprala a dopadlo to dobře ![]()
Jsou pořád krásně bílé a kačenky jako před praním ![]()
já s plenami kikko mám jen dobrou zkušenost. A hlavně mi oproti hyblerovi přišly mnohem měkčí.
...........
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.games007.cz
Mám Kikko bílé i s kačenkami a i s medvídky (klasické i tetra).
Tetry jsou v pohodě všechny.
U klasických plen mi trochu pustily barvu medvídci, ale po dalších vypráních se to spravilo.
Mnohem víc mi na těchto plenách vadí, že hned po prvním praní nadělaly hrozně velké žmolky a pleny jsou „chlupaté“.
Když Denisce utřu pusinku, tak ji má plnou bílých drobků ![]()
Po půl roce praní je to o něco lepší (žmolky se v pračce trochu odrobí a skončí v odpadu).
Také jsem byla nemile překvapená, když se mi rozpáraly i ty dvojitě zašité okraje ![]()
Mám i pleny z www.tulipanek.cz (neznám značku).
Ty jsou jakoby trochu tvrdší, mají menší čtverečky, ale nežmolkují.
Hezky vecer! Tak ja si take nakoupila plenky (i tetra pleny) od KIKKA. Kdyz jsem je prvne zehlila,rikala jsem si,co jsem to koupila a ted je mam nejradeji.S potiskem mam s medvidky a jsou OK. Jeste mam jeden tip plen a ty jsou hrozne hrube.Tyhle od KIKKA je pravda,ze maji cucky,ale jsou jemnounke.
Hezky vecer! Tak ja si take nakoupila plenky (i tetra pleny) od KIKKA. Kdyz jsem je prvne zehlila,rikala jsem si,co jsem to koupila a ted je mam nejradeji.S potiskem mam s medvidky a jsou OK. Jeste mam jeden tip plen a ty jsou hrozne hrube.Tyhle od KIKKA je pravda,ze maji cucky,ale jsou jemnounke.