Pleny Kikko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
14.6.07 18:08

Pleny Kikko

ahoj všem,
koupila jsem si pleny Kikko s potiskem modrych auticek. po vyprani v detskem pracim prasku se z plen staly sede hadry :? , barva z auticek bohuzel pustila. od teto firmy mam jiz dvoje jine pleny s potiskem a nikdy se mi nic takoveho nestalo. prodejce z mimibazaru nechce uznat reklamaci, ze jsem pry jedina :cry: . nestalo se vam to taky?

ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.6.07 20:04

zkus se obrátit na dovozce fabric import www.pleny.cz

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.7.07 10:12

Stalo se mi úplně to stejné. Při prvním praní na 40°! Pleny vypadají hrozně, tetra osušky jsou o něco lepsí, ale když porovnám s ostatními jsou také zašedlé. Mám ještě ty s medvídky a ty se neobarvily, i když zkusila jsem je namočit v umyvadle a pouštěly strašně černou barvu. Ale pak po vyprání to je dobrý. Peru v Lovele.
Reklamovat je teprve budu, nemohla jsem najít doklad. Tak jsem zvědavá co mi řeknou.
Koupila jsem si ještě pár plen Hybler s potiskem, ty se můžou prát na 95°, tak jsem to zkusila a jsou super, vydržely krásně. Takže Kikko už nikdy více :! To jsem zas naletěla :x

• Citovat
  • Upravit
73
16.7.07 13:19

Mam podobny problem … s mickama jsou krasne bile a s kacenkama sedive hadry :-(((. Ale mam pocit, ze se to pranim lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
18.7.07 09:51
8O

Zrovna mi poštou přišly ty s kačenkama, byla jsem z nich nadšená, jak je to roztomilé ty obrázky… Asi teda jenom do prvního vyprání, jak tak čtu… :? ??!!
Já jsem ještě neprala, mám je nachystané pro mimčo, co se teprve narodí, ale asi to vyzkouším, abych kdyžtak ještě stihla reklamaci (pokud to má vůbec význam reklamovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.7.07 07:33

Pleny s potiskem

Dobrý den,
pokud se vyskytly problémy, které popisujete je problém pravděpodobně způsoben nešťastnou kombinací tvrdosti vody a pracího prášku. Pleny jsme nechávali kromě běžných atestů testovat i na stálobarevnost a testy dopadly dobře.
Z cca. 15.000 prodaných plen s potiskem registrujeme asi 8 podobných případů, což je , jak jistě uznáte, velmi málo.
Standartně by jste měly řešit reklamaci s Vašim prodejcem, ale v rámci dobrého jména značky KIKKO Vám nabízím možnost výměny problematických plen za jiné zboží na www.kikko.cz, kontaktujte mne na info@kikko.cz, domluvíme se na dalším postupu.

Nemusíte mít strach , koupí našeho zboží jste určitě nenaletěly. :)

Hezký den
Robert Nosek

• Citovat
  • Upravit
370
31.7.07 16:03

Tak už jsem je vyprala a dopadlo to dobře :wink:
Jsou pořád krásně bílé a kačenky jako před praním :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 13:11

pleny kikko

já s plenami kikko mám jen dobrou zkušenost. A hlavně mi oproti hyblerovi přišly mnohem měkčí.

...........
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.games007.cz

• Citovat
  • Upravit
203
8.12.07 23:26

Mám Kikko bílé i s kačenkami a i s medvídky (klasické i tetra).
Tetry jsou v pohodě všechny.
U klasických plen mi trochu pustily barvu medvídci, ale po dalších vypráních se to spravilo.

Mnohem víc mi na těchto plenách vadí, že hned po prvním praní nadělaly hrozně velké žmolky a pleny jsou „chlupaté“.
Když Denisce utřu pusinku, tak ji má plnou bílých drobků :(
Po půl roce praní je to o něco lepší (žmolky se v pračce trochu odrobí a skončí v odpadu).

Také jsem byla nemile překvapená, když se mi rozpáraly i ty dvojitě zašité okraje :evil:

Mám i pleny z www.tulipanek.cz (neznám značku).
Ty jsou jakoby trochu tvrdší, mají menší čtverečky, ale nežmolkují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
12.12.07 21:01

Hezky vecer! Tak ja si take nakoupila plenky (i tetra pleny) od KIKKA. Kdyz jsem je prvne zehlila,rikala jsem si,co jsem to koupila a ted je mam nejradeji.S potiskem mam s medvidky a jsou OK. Jeste mam jeden tip plen a ty jsou hrozne hrube.Tyhle od KIKKA je pravda,ze maji cucky,ale jsou jemnounke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
12.12.07 21:03

Hezky vecer! Tak ja si take nakoupila plenky (i tetra pleny) od KIKKA. Kdyz jsem je prvne zehlila,rikala jsem si,co jsem to koupila a ted je mam nejradeji.S potiskem mam s medvidky a jsou OK. Jeste mam jeden tip plen a ty jsou hrozne hrube.Tyhle od KIKKA je pravda,ze maji cucky,ale jsou jemnounke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí