Ples v těhotenství

marsi99
12.1.12 09:40

ples v těhotenství

Mám dotaz,má sestra bude mýt maturitní ples,můžu na ples ikdyž jsem těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
12.1.12 09:42

Proč ne? :think: V prvním těhotenství jsem byla normálně na maturitním plese, ve druhým na 2 svatbách… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák

Bude mýt? tak to si docela mákne :lol:

ne, ted vazne. pokud se na to citis a nemas v te dobe termin tak proc ne ;)

• Citovat
  • Upravit
5230

Proč bys nemohla? Když nebudeš v místnosti, kde se kouří a nebudeš to přehánět s tancem, tak klidně jdi :palec: Já byla tejden před porodem :P

Příspěvek upraven 12.01.12 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
12.1.12 09:43

Zvlastni otazka :) Pokud se citis dobre, proc nejit? Ja byla s kamaradkou na drinku, ona na caji :) 2 tydny pred jejim porodem. Hrala tam i ziva muzika a kamaradka to zvladla tam sedet cca 5 hodin uplne v pohode. Zalezi jen na tom, jak se citis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
12.1.12 09:44

No já myslím, že maturitní plesy jsou těhotným zakázány :roll: :roll:
Promiň, nemohla jsem si pomoct… ;)
Samozřejmě, že můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
12.1.12 09:49

já sem taky byla..jdi, pak se tam už jen tak nedostaneš :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102693
12.1.12 09:50
jjanekk píše:
No já myslím, že maturitní plesy jsou těhotným zakázány :roll: :roll:
Promiň, nemohla jsem si pomoct… ;)
Samozřejmě, že můžeš…

Přiznám se, že mě napadla podobná odpověď :oops:
Na druhou stranu, když čtu podobné dotazy, tak se ani nedivím, že je tolik těhotných celou dobu na neschopence… fakt to bude asi strašně vážná nemoc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
12.1.12 09:59

Jasně že jo! Pokud teda netrpíš závratěma a neblinkáš každou hodinu. Já to tak měla do 6. měsíce a teď bych šla klidně i na discotéku!! Jen bych se asi vyvarovala rokenrolu :-))

• Citovat
  • Upravit
549
12.1.12 10:14

Nemozes, musis :lol: :lol: :lol: lebo potom sa dlho nikam nedostanes :lol: :lol: Ja som bola na plese 2 tyzdne pred porodom, tancovala som ( len nie polku, aby nevypadol :lol: ) a smiala som ze ked nahodou ma to chyti a porodim pred polnocou pojde prcek do tomboli ako prva cena :lol: :lol: :jazyk:
Chod a uzi si to :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
12.1.12 10:17

děkuji Vám za odpovědi,samozřejmně že mám vše vpořádku,dokonce nedávno mi můj doktor řekl že u mě není co hlídat,mám teda 6 měsíc a od začátku těhotenství mi je jen pouze na zvracení a jen 2krát se mi stalo že jsem to vyhodila ale jinak vůbec a však koneckonců když se budu cítit nějak špatně ta můžu jít domů a alkoholu jsem se nedotkla od začátku těhotenství a myslím že se ani nedotku po těhotenství

• Citovat
  • Upravit
18223
12.1.12 10:30

No jasně že mužeš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.1.12 12:38

Ahojky,já jsem byla v 6.měsíci na dvou plesech a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kate.no
12.1.12 12:59

ples

Nechápu proč bys nemohla na ples.Nejsi přece nemocná ani jinak postižená,jsi jen těhotná.Můžeš skoro vše,záleží jak se cítíš.Já jsem ve 24týdnu těhotenství a kdyby mi nerostlo bříško ani nevím že jsem těhotná.Vůbec mi nebylo špatně.Prvních pár měsíců jsem byla jen hrozně unavená.Teď už je to v pohodě.Chodím cvičit,plavat na procházky,courám po obchodech a nakupuji pro mimčo.Scházím se s kamarádkami.A užívám každýho dne.Byla jsem i tančit,byla to dámská jízda a já se výborně bavila i bez alkoholu.Tak nevím proč nejít na ples.Jen buď na sebe opatrná.Až se mimčo nerodí už jen tak nikam nevyrazíš,tak užívej dokud to jde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky