Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Proč ne?
V prvním těhotenství jsem byla normálně na maturitním plese, ve druhým na 2 svatbách… ![]()
Bude mýt? tak to si docela mákne ![]()
ne, ted vazne. pokud se na to citis a nemas v te dobe termin tak proc ne ![]()
Proč bys nemohla? Když nebudeš v místnosti, kde se kouří a nebudeš to přehánět s tancem, tak klidně jdi
Já byla tejden před porodem ![]()
Příspěvek upraven 12.01.12 v 09:43
Zvlastni otazka
Pokud se citis dobre, proc nejit? Ja byla s kamaradkou na drinku, ona na caji
2 tydny pred jejim porodem. Hrala tam i ziva muzika a kamaradka to zvladla tam sedet cca 5 hodin uplne v pohode. Zalezi jen na tom, jak se citis ![]()
No já myslím, že maturitní plesy jsou těhotným zakázány
![]()
Promiň, nemohla jsem si pomoct… ![]()
Samozřejmě, že můžeš…
jjanekk píše:
No já myslím, že maturitní plesy jsou těhotným zakázány![]()
Promiň, nemohla jsem si pomoct…
Samozřejmě, že můžeš…
Přiznám se, že mě napadla podobná odpověď ![]()
Na druhou stranu, když čtu podobné dotazy, tak se ani nedivím, že je tolik těhotných celou dobu na neschopence… fakt to bude asi strašně vážná nemoc ![]()
Jasně že jo! Pokud teda netrpíš závratěma a neblinkáš každou hodinu. Já to tak měla do 6. měsíce a teď bych šla klidně i na discotéku!! Jen bych se asi vyvarovala rokenrolu ![]()
Nemozes, musis
lebo potom sa dlho nikam nedostanes
Ja som bola na plese 2 tyzdne pred porodom, tancovala som ( len nie polku, aby nevypadol
) a smiala som ze ked nahodou ma to chyti a porodim pred polnocou pojde prcek do tomboli ako prva cena
![]()
Chod a uzi si to
![]()
děkuji Vám za odpovědi,samozřejmně že mám vše vpořádku,dokonce nedávno mi můj doktor řekl že u mě není co hlídat,mám teda 6 měsíc a od začátku těhotenství mi je jen pouze na zvracení a jen 2krát se mi stalo že jsem to vyhodila ale jinak vůbec a však koneckonců když se budu cítit nějak špatně ta můžu jít domů a alkoholu jsem se nedotkla od začátku těhotenství a myslím že se ani nedotku po těhotenství
Nechápu proč bys nemohla na ples.Nejsi přece nemocná ani jinak postižená,jsi jen těhotná.Můžeš skoro vše,záleží jak se cítíš.Já jsem ve 24týdnu těhotenství a kdyby mi nerostlo bříško ani nevím že jsem těhotná.Vůbec mi nebylo špatně.Prvních pár měsíců jsem byla jen hrozně unavená.Teď už je to v pohodě.Chodím cvičit,plavat na procházky,courám po obchodech a nakupuji pro mimčo.Scházím se s kamarádkami.A užívám každýho dne.Byla jsem i tančit,byla to dámská jízda a já se výborně bavila i bez alkoholu.Tak nevím proč nejít na ples.Jen buď na sebe opatrná.Až se mimčo nerodí už jen tak nikam nevyrazíš,tak užívej dokud to jde.
Mám dotaz,má sestra bude mýt maturitní ples,můžu na ples ikdyž jsem těhotná?